Testy
Horký Rom
7
Aha, takže to je ten legendární uhlazený bobr, jehož hlad po elektřině překonává i dvanáctiválcového fosila 👍
Anonym
0
@Horký Rom Bobr 👍👍👍
Vypadá nádherně. Nejsem příznivec velkých SUV a nekoupil bych si ho, ale tenhle Hyundai se mi fakt libí, zevnitř i zvenku. Totální opak opravdu nehezkého Kodiaqa a dalších ultranudných koncernů.
@johny555 Na e-SALONu byl představen IONIQ 9 a každý si mohl vyzkoušet testovací jízdu. Když jsem jej poprvé spatřil na silnici, připadal mi ohromně velký, a přitom zároveň originální a pro něčí potřeby jistě velmi praktický automobil.
@johny555 Mám úplně opačný názor. Nový Kodiaq se mi taky nelíbí, ale proti tomuto výtvoru ještě docela ujde. Tohle "něco" vypadá z boku naprosto otřesně. Předek a zadek jsou celkem v pohodě, ale z boku je tam špatně snad úplně všechno. 😊
@johny555 Exteriér mi nepřijde nic extra, nový desigh Hyu se mi nelíbí snad žádný. Ale souhlas, že oporti kodiaqu je i ten nejméně hezký Hyu krasavec. Interiér je naopak docela dobrý. Oproti EV9 nebo ostatním Hyu je o 2 levely jinde. Fakt mi přišel dobrý, kvalitní, poměrně i prémiový. No bohužel jsem pak zpátky sednul do lexusu, který jsem zrovna měl a už ten dojem takový nebyl, když jsem viděl v čem zrovna sedím. Na druhou stranu, srovnání s Lexusem, i když těch kvalit nedosahuje, tak jen to, musím uznat, že Hyu udělal s interiérem pořádný kus práce.
Ja som si ho nedavno staticky dokladne prezrel a praveze som interier hodnotil vzhladom na cenu negativne - mnoho lacnych detailov, ako je u korejcov Zvykom, hraju na wow prvy dojem a zvysok zaostava.
Měl jsem s ním cca 50km předváděčku, interiér mne mile překvapil ( ovšem byla to calligraphy performance, tak nevím jak to mají jiné výbavy ),v porovnání s kodiaqem nebo superbem o level lepší. Exteriér mne moc nenadchnul, ale to u žádného Hyundai. Komfrot jízdy je super, mnohem lepší než EV9, ani žádný ID. se tomu nevyrovnal, i když přímé srovnání nemám a čas mohl dojem zkreslit. Komfort jízdy i akustický je skvělý. Dynamika úplně v pohodě a takovou skoro nikdo ani od takto velkého auta nečeká. Cena taktéž není špatná a nabídka je hluboko pod 2M, tedy blíže k 1,5M než ke 2M, a to v nejdražší verzi a na poptávku bez jakéhokoliv předchozího nákupu u Hyu.
Další pokus Hyundaie získat titul "Největší designová automobilová obluda roku 2025". Konkurence je velká, ovšem letošní rok ještě neskončil. Ale šance na vítězství je v tomto případě značná!
@Arese Spíš je to u té kategorie neurazí, nenadchne. Ale pořád lepší než KIA EV9, to je opravdu strašidelné auto 🤢
@Arese Náhodou naživo je to pěkné auto. Z venku rozhodně neurazí a v interiéru je to srovnatelné s většinou prémií. Ostatně i spousta video recenzí tohle auto chválí.
@Arese zatím tragédii typu kodiaq nebo karoq to ještě nedosáhlo. Ale blíží se, to máš pravdu.
@Mikesus Kodiaq druhé generace se vzhledově vůbec nepovedl, v tom souhlas. Ovšem jeho první generace je velice zdařilá a to samé platí o Karoqu. 😊
Barvu laku i interiéru naprosto žeru.... smutné že to jsou dnes Korejci, kdysi mistři bakelitu a šedi, kteří nám ukazují, že interiér nemusí být jen černý nebo hnědý....
Jinak kára asi cajk, nic mi tihle mastodonti neříkají, ale když už to musí zaclánět ve městech, tak ať to aspoň nesmrdí.
Jinak pane Bednáři, ty "brody, nezpevněné cesty a silnice bez zimní údržby".... no úplně jsem se zasnil.... jako reklama na Marlboro z roku 1982.... Realitu Česka ale všichni známe že? Lidi kupují SUV protože je chtějí, ne proto že by to bylo potřeba (výjimky potvrzující pravidlo samozřejmě jsou)
Jinak kára asi cajk, nic mi tihle mastodonti neříkají, ale když už to musí zaclánět ve městech, tak ať to aspoň nesmrdí.
Jinak pane Bednáři, ty "brody, nezpevněné cesty a silnice bez zimní údržby".... no úplně jsem se zasnil.... jako reklama na Marlboro z roku 1982.... Realitu Česka ale všichni známe že? Lidi kupují SUV protože je chtějí, ne proto že by to bylo potřeba (výjimky potvrzující pravidlo samozřejmě jsou)
Ioniq 9 je za mě možná až příliš zbytečně dobré auto.
V téhle specifikaci bych ho rozhodně nechtěl, ale to je subjektivní věc.
Dovolím si s autorem do určité míry nesouhlasit. Některé věci mě zkrátka vedou k odlišnému pohledu.
Když to shrnu do podstaty věci - od 5m auta pro 6/7 lidí tohoto ražení očekávám, že budu mít auto vhodné a pohodlné na dlouhé cesty. A to se tu děje jen do té doby, než zjistím, že jedu s BEV. Reálný akční rádius max 300 km spíše méně a nutnost na dálnici co 2h stavět na půl hodiny, to prostě člověk nechce. A auto je velmi pohodlné ve vybraných ohledech, takže k dlouhým cestám vybízí. Jenže je až tak pohodlné, že vám chybí airmatic a zjistíte, že co se týká nerovností, tak se ve výsledku pohodlí nekoná. Od podvozku auto pohodlné není tak jak byste chtěli a naráží na mantinely jednoduchého řešení náprav. A jsme opět u toho. Podvozek prémie by vypadal úplně jinak...
Druhá otázka je cena. Ano, tohle auto je velké. Takže cena vyšší přirozeně bude. Tohle auto je také rozhodně dobré. Ale pořád je to jen Hyundai. A to není kritika. Je to skvěle udělaný mainstream. Ale cenově jsme už ve vodách prémie. A na tu Hyundai nemá. Fakt ne, a není to urážka.
Jasně, tam kde Hyundai končí, tam prémie teprve začíná a s příplatky se u prémie rozletíte klidně úplně jinam. Ale i při troše vůle lze zůstat s prémií nohama na zemi. Takže ano, jako novinář BYCH 5 hvězd asi zvažoval také, ale víc jak 4,5 bych nakonec nedal. Své 2M bych ovšem za Hyindai Ioniq 9 rozhodně nedal.
Ve skromnější výbavě však brnkáme na strunu Enyaqu. Tady se karty docela obrací. A na rovinu, tohle je o řád lepším autem než Enyaq nebo ID.x.
V téhle specifikaci bych ho rozhodně nechtěl, ale to je subjektivní věc.
Dovolím si s autorem do určité míry nesouhlasit. Některé věci mě zkrátka vedou k odlišnému pohledu.
Když to shrnu do podstaty věci - od 5m auta pro 6/7 lidí tohoto ražení očekávám, že budu mít auto vhodné a pohodlné na dlouhé cesty. A to se tu děje jen do té doby, než zjistím, že jedu s BEV. Reálný akční rádius max 300 km spíše méně a nutnost na dálnici co 2h stavět na půl hodiny, to prostě člověk nechce. A auto je velmi pohodlné ve vybraných ohledech, takže k dlouhým cestám vybízí. Jenže je až tak pohodlné, že vám chybí airmatic a zjistíte, že co se týká nerovností, tak se ve výsledku pohodlí nekoná. Od podvozku auto pohodlné není tak jak byste chtěli a naráží na mantinely jednoduchého řešení náprav. A jsme opět u toho. Podvozek prémie by vypadal úplně jinak...
Druhá otázka je cena. Ano, tohle auto je velké. Takže cena vyšší přirozeně bude. Tohle auto je také rozhodně dobré. Ale pořád je to jen Hyundai. A to není kritika. Je to skvěle udělaný mainstream. Ale cenově jsme už ve vodách prémie. A na tu Hyundai nemá. Fakt ne, a není to urážka.
Jasně, tam kde Hyundai končí, tam prémie teprve začíná a s příplatky se u prémie rozletíte klidně úplně jinam. Ale i při troše vůle lze zůstat s prémií nohama na zemi. Takže ano, jako novinář BYCH 5 hvězd asi zvažoval také, ale víc jak 4,5 bych nakonec nedal. Své 2M bych ovšem za Hyindai Ioniq 9 rozhodně nedal.
Ve skromnější výbavě však brnkáme na strunu Enyaqu. Tady se karty docela obrací. A na rovinu, tohle je o řád lepším autem než Enyaq nebo ID.x.
@rohYpnol nesouhlasím. Tohle auto si koupí člověk co vzdálenosti jako >300km litá letadlem. Tohle auto bere jako auto kolem komína a i trochu dál. A nemá na prémii a chce udělat wow dojem. Malý dojezd jej nebude bolet.
@rohYpnol máš vybraný vkus a dokonalý jemnocit! člověk by ani nepoznal, že se doma v chlívku s prasetem biješ o místo u zdi😊
@Man Ký rohypnol vůbec s tím nejel, ale ví jak to nerovnosti netlumí. Zrovna MB ten podvozek airmatic u SUV má dost nic moc. Když jsem jel v 2 roky starém GLS, docela jsem byl nemile překvapen. A ještě se vsadím, že to srovná s prémií, která je o kus menší a dražší, takže 6/7 lidí ani neodveze.