Novinky
Kusok mi to na pohlad pripomina rextona... samozrejme rexton s pevnym ramom bude v terene uplne ina liga...
Inak clovek by cakal ze briti si zvolia nejake to akoze "domace" MG ... ale tak sa zda ze cina im chuti aj ked ju uz nevari ziadny domaci sefkuchar
Inak clovek by cakal ze briti si zvolia nejake to akoze "domace" MG ... ale tak sa zda ze cina im chuti aj ked ju uz nevari ziadny domaci sefkuchar
Takže vítěz ankety webu Carwow je britské auto roku? Aha.
@vecernicek2 Všechna ocenění Ve Velké Británii vyhlašují nezávislá média nebo odborné organizace. Za nejformálnější a nejuznávanější titul v evropském kontextu se považuje European Car of the Year (ECOTY), kde hlasuje velká mezinárodní porota a proces je velmi strukturovaný. V rámci samotného britského trhu mají největší váhu soutěže What Car? Car of the Year a Auto E😜ress New Car Awards, které jsou dlouhodobě respektované. Z novějších online médií jsou nejrespektovanější právě Carwow Awards nebo UK Car of the Year Awards, ale jde vždy jen o výsledky konkrétní organizace. Ani vlivné průmyslové sdružení SMMT neuděluje žádné jediné oficiální „Auto roku“.
Karoserie bez nápadu, jak by to nakreslilo malé dítě. Interiér stejný jak většina dnešních aut, opět bez nápadu. A ještě k tomu benzín místo elektra, no fuj!!
I’ve fallen in love, Mat 🥰😘
Miestna anketa bez akéhokoľvek širšieho významu. Dôležitá iba ako reklama pustená do sveta. Ani by som sa nečudoval, keby bola zaplatená. Tuctové a nezaujímavé auto z Číny v rodisku značiek ako Jaguar, Lotus, Land Rover, MG, Morgan, Lagonda, Rolls-Royce, McLaren, Austin,TVR, Triumph atď... Vyzerá to podozrivo.
Takže článek o tom, že Carwow momentálně žije z čínských peněz stejně jako kolaborantské auto.cn.
A jedna tendeční lež: “Dokonce i v Česku, které zažívá podobný nápor, si čínští výrobci dělají silné jméno.” Ve skutečnosti 99 % z nich si tady silné jméno nedělá a to i přes tučný mediální rozpočet.
Žijte si svůj čínský sen dál.
A jedna tendeční lež: “Dokonce i v Česku, které zažívá podobný nápor, si čínští výrobci dělají silné jméno.” Ve skutečnosti 99 % z nich si tady silné jméno nedělá a to i přes tučný mediální rozpočet.
Žijte si svůj čínský sen dál.
@MihiCZ Rozumím Vašemu rozhořčení, já osobně bych si čínské auto (minimálně zatím) také nekoupil. Za sebe jsem tak hlasoval i v naší anketě, kde odpovědělo k dnešku 703 lidí, a dopadla poměrně vyrovnaně: 35 % lidí by o čínském autě uvažovalo z hlediska ceny/výbavy, 30 % váhá kvůli servisu a spolehlivosti a 34 % by si čínské auto nekoupilo vůbec. To ukazuje na rozdělenou českou společnost.
Samozřejmě, většina čínských značek je tu pořád skoro neznámá. Ale tvrdit, že žádná si tu jméno nedělá, také neodpovídá realitě. Minimálně MG je dnes běžně k vidění, BYD se prosazuje rychleji, než mnozí čekali, a dražší Zeekr se rozjíždí s docela slušnou odezvou. Máme už i několik feedbacků od lidí a zkušenosti často nejsou špatné.
Situace se každému může líbit víc nebo míň. My v zahraničních soutěžích samozřejmě fandíme škodovce. A takto z hlavy mě nenapadá srovnávák, kdy by čínské auto vyhrálo (v archivu jsem nehledal). Snažíme se ale informovat objektivně.
Samozřejmě, většina čínských značek je tu pořád skoro neznámá. Ale tvrdit, že žádná si tu jméno nedělá, také neodpovídá realitě. Minimálně MG je dnes běžně k vidění, BYD se prosazuje rychleji, než mnozí čekali, a dražší Zeekr se rozjíždí s docela slušnou odezvou. Máme už i několik feedbacků od lidí a zkušenosti často nejsou špatné.
Situace se každému může líbit víc nebo míň. My v zahraničních soutěžích samozřejmě fandíme škodovce. A takto z hlavy mě nenapadá srovnávák, kdy by čínské auto vyhrálo (v archivu jsem nehledal). Snažíme se ale informovat objektivně.
@Jan Faltýsek
Děkuji za Vaše věcné a kvalitní komentáře, pane redaktore. Jen je škoda, že reagujete i na trolly.
Děkuji za Vaše věcné a kvalitní komentáře, pane redaktore. Jen je škoda, že reagujete i na trolly.
@Jan Faltýsek “Ale tvrdit, že žádná si tu jméno nedělá, také neodpovídá realitě.”, to jsem ale nikdy nenapsal. 1 % je právě to zmiňované MG. Zeeker a BYD má u nás od silného jména, což je spojení, které jste použil Vy, stejně tak daleko jako je z Prahy do Pekingu.
Jinak o jaké situaci mluvíte? O té, že si čínské značky u vás kupují mediální prostor a nebo o té, že kromě MG tady žádnou velkou díru do světa neudělaly? Z té první rozhořčený jsem a budu na ni sem tam upozorňovat. Obvzlášť u článků, které nejsou zcela jednoznačné. Z té druhé mám samozřejmě radost.
Jinak o jaké situaci mluvíte? O té, že si čínské značky u vás kupují mediální prostor a nebo o té, že kromě MG tady žádnou velkou díru do světa neudělaly? Z té první rozhořčený jsem a budu na ni sem tam upozorňovat. Obvzlášť u článků, které nejsou zcela jednoznačné. Z té druhé mám samozřejmě radost.
Čínske auto by som nekúpil. Je to zhluk technickej špionáže a komunistickej propagandy. Možno preháňam, ale skôr nie. Nedokážem si vysvetliť, či sa ľudia v Európe už od rozkoše načisto pomiatli, ale ak sem, do krajín produkujúcich dobré autá, čo živí významnú časť našej populácie, navozíme čínske autá z pokradnutých patentov, tak si pílime konáre pod zadkami. Nemám rád spoluprácu s Čínou. Nie je to v poriadku. Aj tento portál mi už tak trochu pije krv s tým množstvom priestoru, ktorý dáva čínskym automobilkám. Čo už, dobre tu už bolo, len sme si to nestihli všimnúť...
@andrijoshka Vela ludom ani japonske, korejske, ci americke auto nevadi. Ake dobre auta europa produkuje?
@xxc Osobne mám trochu netradičný rebríček obsahujúci francúzske, talianske a rumunské – dostupné, normálne značky. Zvášť Ranault má podľa mňa veľmi zaujímavý prístup k variabilite ponuky. Jazím na Ceede 😊 Samozrejme počítam aj s prémiovými a luxusnými značkami. Európske, kórejské, americké a japonské autá z nejakého dôvodu uznávam. Čína má extrémne agresívne spôsoby, ktoré neuznávam. Mrzí ma, čo so svojimi značkami porobili Angličania a Švédi, ale to je problém starší, ako čínske automobilky u nás.
@andrijoshka Ja som ziadne talianske, francuzske ani rumunske dobre auta nenasiel. A urcite nie su dostupne, take maserati je uz pre mna nedostupne. Viem, ze korejci a cinania sa nemusia, ale ked europan jazdi na korejskom aute a nadava na cinanov, tak je to nepochopitelne. Ale asi stale lepsie, ako jazdit na japonskom aute 😄
@andrijoshka A v čom vidíš tú komunistickú propagandu?
@traveldrive...ak oddeľuješ produkt od tvorcu tak máš super život. To je ako ako šport sponzorovaný tabakovým výrobcom alebo detské ihrisko postavené výrobcom alkoholu. Tieto produktu sú pre našu (EÚ) ekonomiku presne ako tie cigarety alebo alkohol...najprv sa tešíme z dobrej ceny a fajn pocitu, ale keď to preženieme, plačeme nad výdavkami za zdravotnú starostlivosť. V ideálnom svete je fajn nezačať...
@argejev Nuž, to je zaujímavá stratégia, ale asi krátkozraká, možno postrádajúca charakter, možno aj logiku. Otázka je, prečo je nám jedno, že nám ihrisko musí stavať výrobca alkoholu a futbal sponzorovať tabakový gigant. Prečo si to ihrisko jednoducho nepostavíme sami – združenia, obce, kraje... Ak pracuje podstatná časť z našich krajín v reťazci výrobcov a dodávateľov európskych značiek, na ktoré môžeme byť aj my, nezainteresovaní hrdí, prečo by som to oblial niečím, čo z toho parazitovalo a teraz sa hostiteľa snaží doraziť?
@andrijoshka si myslím, že je to dané tým, že "režim" celkom úspešne potláčal ľudí, ktorí sa starali o viac ako len svoje vrecká. Farmári - menší a časom väčší podnikatelia sa stali nepriateľmi štátu a tí, čo prišli po ´89 sú častokrát (oprávnene) označovaní za hnusných privatizérov a tunelárov. Pocit, že v menšom okresnom meste je skupina rodinných firiem, ktorí dekády dávajú komunite to čo od nej dostali a tým vytvárajú pocit súdržnosti a pocitu zo spoločného rastu celkom efektívne "režim" zničil hlásaním, že všetkým patrí všetko a štát sa postará, stačí chodiť do roboty a držať hubu. No a výsledkom sú obyvatelia, ktorí sa defacto neplánujú, sú častokrát finančne nevzdelaní a chudobní ako finančne tak aj na duchu,takže im príde ok, ak majú namiesto nemcov ako zamestnávateľov číňanov, lebo výplatú dostanú a nejak prežijú...
@traveldrive to má chlapec už takú diagnózu, všade vidí špionov a komunistov
@ivoh Ale no! Akú diagnózu?! Je tu debata o čínskych autách – či áno, či nie, prečo áno, prečo nie... Pokiaľ viem, Číňania si z našich pravidiel robia trhací kalendár, patenty jednoducho kradnú. Potom nám tu tie veci predávajú. A kto z toho čo bude mať? Čína všetko a my nič. Nejde o to kúpiť si lacnejšie auto, ide o to, mať fungujúcu ekonomiku a môcť si na auto vôbec zarobiť. Z Číny robíme veľmoc a tlaíme do nej množstvo peňazí, pritom to nie je demokratický ani spravodlivý, ani právny štát. Chováme si niekoho, kto nás bez problému porazí. Osobne preferujem západné hodnoty voľného trhu, demokracie a pravidiel. Viem, že na Slovensku a možno ani v Česku to zas až tak nesmierne populárne nie je, aby sa za to bojovalo aj takýmito drobnými výmenami názorov. O žiadnej diagnóze neviem 😊
Pokud existuje alternativa, čínské výrobky nekupuji, protože nechci podporovat nehumánní režim, jeho armádu ani riskovat bezpečnostní hrozby.
Myslím, že autem roku byl onehdá i Jaguar i-Pace.... asi největší průšvih mezi elektromobily, který hoří jak suchý vánoční stromek a nabíjí se doma 2 dny 😉
Ale zastavím se tentokrát u vzhledu. Celkem mě zaujal. Přemýšlím, který model v designu tohoto auta nevidím... Kuga, Kodiaq, GLC, Terramar, Q5, ... všchno tam zkrátka je!
Buď jak buď, myslím, že šéfdesignér DeepSeek odvedl kvalitní práci!