Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Z Range Roveru Evoque bude elektromobil. A údajně radikální!

21 komentářů

KANKUNEN
Ano, tady to má smysl, je to paničkovské auto na stylové hrkání po městě. Doplněk k RR Sport v naftě.
Pepa_007
Držíme palečky. Snad nebude jediná barva růžová a top speed nastavena na woke 150.👍👍
Anonym
@Pepa_007 👍👍👍
Arese
🤮🤮🤮👎
Michal Chmelař
@Arese
A nevezme si ten Kinedryl a nevezme a ne a ne a ne 😄
Lenka Čížková
@Michal Chmelař Jsou to jenom prázdné loutky, každá se svojí agendou, v rukách manipulátora s veřejným míněním.
Michal Chmelař
@Lenka Čížková
Přitom Arese má v jiných ohledech rozumné názory, velmi oceňuji, že na rozdíl od některých jiných diskutujících netrpí naivitou vůči Rusku. Nevím, proč má potřebu se takto ztrapňovat.
Lenka Čížková
@Michal Chmelař Pro peníze je člověk schopen udělat opravdu mnoho.
Anonym
@Lenka Čížková Ty ze sebe děláš ženskou za peníze, nebo zadarmo, chlapče?
KANKUNEN
@Michal Chmelař Proto se k Aresovi chovám slušně.
rohYpnol
@Michal Chmelař
Ukrajinci souhlasí s podmínkami mírové dohody, hlásí zdroj z americké diplomacie

cnn.iprima.cz/…iplomacie-492706

Co tam máš dál za blábol? Jak je možné, že se reálně odehrává přesně to, co tady dlouhodobě a naprosto konzistentně píšu? Před rokem mě tady hujeříčci za naprosto stejné názory málem lynčovali. A dnes s tím souhlasí Ukrajina... Přitom já říkám stále to stejné!!!

Takže když já jsem proruský troll, tak tím pádem Ukrajina je spolu s USA taky proruská, že... 😁 Takže proč tedy hujeříčci chtějí bezhlavě podporavat proruskou Ukrajinu??? Co? 😁
Michal Chmelař
@rohYpnol
No jsou tu větší kandidáti než ty, ale když už ses chytil, ty ulhaná potrefená huso, tak co naplat, jsi s nimi v jednom pytli. Sám ses tam zašněroval.
Ukrajinci si v původním americkém návrhu, který jim nevyhovoval, vyjednali změny podle svých potřeb a reálných možností, došli asi k závěru, že lepší už to nebude a teď souhlasí (pokud se to tedy potvrdí, ta zpráva není oficiální). Nic neobvyklého, co by stálo za tvůj plamenný výkřik.
Man Ký
@Michal Chmelař Ukrajinci nesouhlasili s původní podobou a souhlasí s dohodou značně upravenou.
Ale Rohypnol má pravdu! Ale když na to Rusko nepřistoupí, Rohypnol bude mít zase pravdu. Je prakticky nemožné, aby Rohypnol neměl pravdu😊
Michal Chmelař
@Man Ký
Přesně tak, dá se to shrnout do dvou pravidel
1. rohypnol má vždycky pravdu.
2. pokud rohypnol nemá pravdu, platí bod 1.
rohYpnol
@Michal Chmelař
Na nic jsem se nechytil matlale. Naopak jsem naprosto očekával tuhle tvoji reakci na téma potrefené husy. 😁
Michal Chmelař
@rohYpnol
Teda, já jenom nevěřícně zírám, jak může být někdo tak hloupý jako ty, sám si bezdůvodně prostřelit obě kolena a pak se tvářit, že to tak chtěl 😄
rohYpnol
@Michal Chmelař
Sorry matlale, já jsem napsal přesně to co jsem chtěl. Jestli se tu střílíš do kolen, to je tvoje věc.

Mimochodem...
Zadostiučinění pro Filipa Turka? Muž, který ho udal, lítá v pořádném maléru

www.extra.cz/…nem-maleru-bd7b8

No, karma je zdarma 😄 😄 😄
Man Ký
@rohYpnol není to zajímavé? když se to týkalo Turka, tak nebylo možné tak staré příspěvky nijak ověřit. když se to týká Dobeše, je to železná jistota.
jedna věc je ale jistá, Dobeš nejde do politiky a takhle staré věci jsou nepochybně promlčené.
a pořádný malér? včera byl na ČT1 velmi zajímavý pořad. chlapík, který dal motoristům mega vlastní s Chladem firmu, která chtěla stavět v CHKO Soutok, velký developerský projekt. a okamžitě po jmenování Macinka začal proti CHKO Soutok brojit, protože ví, komu za peníze dluží😊
naštěstí to Ustavní soud okamžitě smetl😊
a taky se tam probíraly Chladovy aktivity v SETUZE, kde jednal na Krejčířův popud.
KANKUNEN
Aresi, proč to děláš? Co bys koupil manželce do města do dvou mil. ?
Man Ký
@KANKUNEN není lepší auto u LR pro elektro než městské SUV Evoque.
rohYpnol
@KANKUNEN
Každý správný pražan,
jezdí právě PIDem.
Elektromobil nechává
jen neslušným lidem.
Říká to Hřib,
bez morálních chyb.

Protáhnout blanku
kouřícím doutníkem
quattro z devdesátek
neblahým pomníkem.