Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

DS vede dvojí boj. Nová generace vozů rozhodne o všem

7 komentářů

Arese
Podle mě je DS suverénně nejvíc postradatelná značka Stellantisu. U prémiovych značek si zákazníci cení především jejich image, spojeného s dlouhou tradicí, což Alfa Romeo i Lancia splňují vrchovatou měrou. Naopak značce DS to naprosto chybí, stejně jako opravdu prémiová technika.
sargis
@Arese
Suhlasim, DSko je nanic a ma brutalny pokles hodnoty /videl som par inzeratov/. Nikto nechce navonany Citroen.
Na margo Lancie - ano ma, ale generacia, ktora si to pamata, si kupuje uz ine vozy a pre novu generacia kupcov je vacsi pojem Tesla ako Lancia, bohuzial. Takze tam tvorit modely z nostalgie...neviem, neviem.
Alfa je pomaly ale isto decimovana a prechadza na SUV. Za tie peniaze clovek radsej kupi BMW ked mu ide o sportovy image.
Stellantis je uz neprehladna zmeska a urcite pride k skrtom. Kedysi moj oblubeny Opel sa v tom celkom stratil tiez /to mi potvrdili aj autoriyovani predajcovia, ktori na tie PSA auta nemaju dobreho slova/. A celkovo, PSA v Europe je vsetko len nie premia.
del42sa
už je dávno rozhodnuto jen v DS si toho ještě nevšimli....
Germanec
Podle mne je samostatné ds blbost. Jako prémiová linie Citroenu mi to davalo větší smysl. Proste to nejlepsi od Citroenu. Takhle je to nic. Ani ten design není autenticky. Když se kouknu na 4 tak prostě vidím něco jako Lexus. Moc šarmu, elegance a francouzskosti tam není.
vecernicek2
DS mají celkem hezký design, jinak na nich nic prémiového není. Možná teda cenovka.

Úplně standardní mainstreamová technika, všechno příčná zástavba, tří až čtyřválce.

Zřejmě je to značka, která má útočit hlavně na ženy, proto ten nezájem dělat cokoli s technikou. Jenže holt krutě podcenili inteligenci žen.
ericn
@del42sa jj, naprosto zbytečná značka...
Zumion
Škoda.
Design mají ale skutečně výjimečný, kdekoliv jede nějaké DS, září mezi tou záplavou nudné šedi.