Novinky
Správně. A ještě bych dodal, že by bylo vhodné započítat u spalováků auta max. 8 let stará. Až bude mít běžné bateriové auto 15, 20, 25 let, tak pak to bude relevantní statistika.
Zaujímal by ma napr. počet požiarov u áut starých 0-3 rokov, 4-5 rokov,6-7 rokov, atď. Podľa pohonu, paliva a príčiny (nehoda, technická porucha, externý dôvod).
Bez týchto detailov je zbytočné to tu porovnávať.
Bez týchto detailov je zbytočné to tu porovnávať.
Kazdy ma doma desitky veci ve kterych je baterie.
Nechava je bezne nabijet bez dozoru, padaji, lezi vedle nich kdyz spi, je jich plny stul v dilne bez dozoru , tisice notebooku v kancelarich atd.
Ma z toho někdo stres?
Ne.
Nechava je bezne nabijet bez dozoru, padaji, lezi vedle nich kdyz spi, je jich plny stul v dilne bez dozoru , tisice notebooku v kancelarich atd.
Ma z toho někdo stres?
Ne.
@Hendly přesně, ale to ještě píšeš o té lepší variantě. Kde jsou baterky, které jsou léta uložené v garážích, sklepech, na půdách nebo v šuplících ve starých nepoužívaných telefonech, hračkách apod. Snažím se jednou ročně udělat takový bateriový "audit" a všechny povytahovat, nabít a zkontrolovat a stejně se mi několikrát stalo, že byla někde nějaká zapadlá.
Ale za mě nejhorší je dát je dětem do hraček, nekontrolovat je a potom se divit, že tam vytekly.
Ale za mě nejhorší je dát je dětem do hraček, nekontrolovat je a potom se divit, že tam vytekly.
@Hendly Souhlas 👍👍👍Někdo spí a má na stole plynový zapalovač, tak proč bych měl mít stres, když mám v ložnici tři propanbutanové bomby.
Ještě udělat přepočet na poměr s registracemi a korekci stáří aut a bude to dokonale. Vyjde že BEV hoří častěji?
by mě zajímalo, kde se bere idea, že se spalovací auto uhasí za několik málo minut a stačí na to tři kapky vody.
Když si vzpomenu na požár tátovo auta v řadové garáži, tak to bylo na půl hodiny. I třeba díky plastové nádrži, která žárem samozřejmě nevydržela, takže se palivo vylilo na podlahu a nepřekvapivě hořelo. Nějakou dobu trvalo i ochlazení LPG nádrže. Padla na to CAS32, která vozí 8200L vody a 800L pěnidla. Povolávali na to ještě další CASku, ale ta nakonec nebyla potřeba.
To mimochodem stačí na uhasení EV, pokud nehoří baterie. Která obvykle nehoří.
Když si vzpomenu na požár tátovo auta v řadové garáži, tak to bylo na půl hodiny. I třeba díky plastové nádrži, která žárem samozřejmě nevydržela, takže se palivo vylilo na podlahu a nepřekvapivě hořelo. Nějakou dobu trvalo i ochlazení LPG nádrže. Padla na to CAS32, která vozí 8200L vody a 800L pěnidla. Povolávali na to ještě další CASku, ale ta nakonec nebyla potřeba.
To mimochodem stačí na uhasení EV, pokud nehoří baterie. Která obvykle nehoří.
Klasická fáma, že EV hoří častěji (i v přepočtu na ujeté kilometry) je už dávno vyvrácena. Sice, občas to nějaký trochu zapomenutý petrolhead ještě vytáhne, ale většinou je už terčem posměchu, protože si neumí ověřovat informace. Nakonec proti EV zbývá poslední argument s Chorvatskem na jeden zátah.... Je sice pravdivý, ale pro 90 procent lidí naprosto bezvýznamný.
Podle mého hoří častěji auta, který někdo zapálí. Na Slovensku to bylo dost populární. Současný trend nevím😊
Ta otázka je položena úplně špatně. Správně měla znít - ve kterých autech v případě požáru uhoříte kvůli jejich debilním sebevražedným klikám dveří, které nelze rychle a spolehlivě otevřít? ?!!
A zajímavá je informace, že na požár baterie mohou hasiči potřebovat tisíce litrů vody. Zajímavé to je v kontextu že dříve se voda nesměla k hašení elektrických zařízení používat.