Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi A6 a Q5 dostávají motor, který Češi milují. Má skoro 300 koní a nízkou spotřebu

13 komentářů

Infi
@Kvalitar ja si Audi A6 elektricku idem kupit. Najskor sa odvez a potom bud mudry. Diesel je hnus.
KANKUNEN
To se nedá, motor ok, ale displej má odstávající ucho
dodo24
@Kvalitar treba ale nachystať 5000€ na rozvody, ktoré sa začnú ozývať niekde okolo 120.000km
Ham.
@Ja Prvni 123 Jaké dvojspojky? Elektromotor je u 3.0 TDI za měničovým automatem ZF8. Navíc podélně uložené dvojspojky Audi i bez elektromotoru třeba u 2.0 TFSI jsou bez problému použitelné i pro normální ježdění, mě vyhovují víc než hydroměnič protože jsou rychlejší.
Anonym
@Infi Future is electric 👍👍👍Future is China 👍👍👍
Petr Vojáček
Motor 300kW a k čemu potom 18kW elektrické slepé střevo? Dyk ho musí brzdit a ne pomáhat, i když jen pár metrů při rozjezdu... zase další znásilnění normálního auta Green Dealem ☹️
Infi
V Audi sa asi zblaznili.
Tomogo
25 kW rekuperace? Proč to tam dávaj? To je prostě k ničemu!
praptak
@Kvalitar Nafta není už z podstaty skvostná a ušlechtilá.
Barry Lyndon
@Infi Taky o ní přemýšlím, na druhou stranu mě hrozně vytáčí to nesmyslně malé místo vzadu ve vertikálním směru v tak velkém autě (autu o třídu níž bych to prominul spíš). Mně osobně to až tak nevadí, nehodlám vzadu vozit vzrostlejší osoby, ale je to špatně prostě z principu... 😊
digo slav
Super!
Kvalitar
Nadhera, skvostny motor ktory si zasluzi ocenenie za konstrukciu. Kto tu potrebuje elektrcku A6ku? Aj ked uz po zhliadnuti video testu Svetu motorov nie som proti nej. 😉
Ja Prvni 123
A ma to aspon uvnitr te dvouspojky?

Protoze elektromotor uvnitr udela z dvouspojky pouzitelnou prevodovku ipro normalni jezdeni.