Novinky
Infi
5
@Kvalitar ja si Audi A6 elektricku idem kupit. Najskor sa odvez a potom bud mudry. Diesel je hnus.
Přejít do diskuze
@Kvalitar treba ale nachystať 5000€ na rozvody, ktoré sa začnú ozývať niekde okolo 120.000km
@Ja Prvni 123 Jaké dvojspojky? Elektromotor je u 3.0 TDI za měničovým automatem ZF8. Navíc podélně uložené dvojspojky Audi i bez elektromotoru třeba u 2.0 TFSI jsou bez problému použitelné i pro normální ježdění, mě vyhovují víc než hydroměnič protože jsou rychlejší.
Motor 300kW a k čemu potom 18kW elektrické slepé střevo? Dyk ho musí brzdit a ne pomáhat, i když jen pár metrů při rozjezdu... zase další znásilnění normálního auta Green Dealem ☹️
@Infi Taky o ní přemýšlím, na druhou stranu mě hrozně vytáčí to nesmyslně malé místo vzadu ve vertikálním směru v tak velkém autě (autu o třídu níž bych to prominul spíš). Mně osobně to až tak nevadí, nehodlám vzadu vozit vzrostlejší osoby, ale je to špatně prostě z principu... 😊
Nadhera, skvostny motor ktory si zasluzi ocenenie za konstrukciu. Kto tu potrebuje elektrcku A6ku? Aj ked uz po zhliadnuti video testu Svetu motorov nie som proti nej. 😉