Novinky
PavelK_
2
To by mě zajímalo, jak je napadl zrovna tenhle název.
Anonym
0
@PavelK_ Dobrá otázka
Už to začíná být únavné. X-tá čínská popelnice, kterou si žádný Evropan s mozkem v hlavě nekoupí...🤮
@Arese Zajímavé, ve 30 mi naměřili v testech 154 bodů a zrovna pomalu plánuju budoucí nákup čínského vozu. Na nějaký patriotismu v tomhle soudobém ksindlu tak nějak zvysoka .....
Asi už to teda bude stařecká demence a nebo jsem se moc nadýchal vzadu za mým TDI 😅
Mimochodem v Evropě ta čísla už lezou pomalu ke 3/4 milionu kusů vozů vyrobených v Číně. Sice jich pár nese i znáček US, nebo evropský značky, ale to je jen zlomek. A každoročně to leze o statisíce kusů nahoru. Netěší mě to, ale je to realita.
Asi už to teda bude stařecká demence a nebo jsem se moc nadýchal vzadu za mým TDI 😅
Mimochodem v Evropě ta čísla už lezou pomalu ke 3/4 milionu kusů vozů vyrobených v Číně. Sice jich pár nese i znáček US, nebo evropský značky, ale to je jen zlomek. A každoročně to leze o statisíce kusů nahoru. Netěší mě to, ale je to realita.
@Mokrous IQ a zdravý rozum asi budú dve rozdielne veličiny.
Realita ťa neteší, napriek tomu k nej chceš prispieť. Buď si masochista, alebo to naozaj bude starecká demencia.
Realita ťa neteší, napriek tomu k nej chceš prispieť. Buď si masochista, alebo to naozaj bude starecká demencia.
@traveldrive Tak pokud je definice masochismu a demence to, že si za své peníze chci pořídit prostor, design, výkon, technologie, špičkové pravé materiály a zpracování a dnes již vzácnou ergonomii a to vše za poloviční cenu, než za jakou zde mohu dostat ošizený a přesto komplikovaný pohon, rozvrzaný recyklát z PETek a rybářských sítí, hrubé odpudivé hadry chytající prach a špínu a ovládání tak stupidní, že si u toho dřív zlomím ruce a jako bonus dostanu nekompetentní, arogantní a nechutně předražený servis, tak v tom případě ano. Jsem masochistický dement.
1. Priestor - ok, pokiaľ je aj dobre rozvrhnutý, praktický a variabilný. Čím som si u číňanov nie celkom istý.
2. Dizajn - nie je práve silnou stránkou čínskych áut. Zväčša nudný, príliš inšpirovaný niečím iným, často zmes rôznych štýlov.
3. Výkon - ak vezmeš do úvahy, že čínske kone bývajú často iné ako tie naše...
4. Špičkové pravé materiály - myslíš tú "umelú kožu", ktorú dávajú všade? Čo je špičkového na materiáli, aký sme za socíku drali zadkami v autobusoch?
5. Vzácna ergonómia? To si sa kopol, autá z Číny ergonómiou práve nevynikajú, naopak, v tomto smere majú voči európskej produkcii čo dobiehať.
6. Polovičná cena - kde si to videl? Ceny čínskych áut podliezajú ceny konkurencie len o kúsok, 50% to rozhodne nie je.
7. Komplikovaný pohon - ale čistejší a ekonomický. Štandardný čínsky benzín je pomerne slabý a žravý. Radšej nie.
8. Recyklovaný materiál - ekológia ti nehovorí nič? Alebo ti prekáža? Je to funkčné a väčšinou to nevyzerá tak zle, ako to niektorí popisujú.
9. Hrubé odpudivé hadry? To píšeš o svojom aute? Asi by si sa mal o interiér svojho auta viac starať, aby to nedopadlo ako píšeš. Textilné poťahy sedadiel sú pre väčšinu ľudí príjemnejšie a akceptovateľnejšie ako potivá kožienka.
10. Kde si vzal to stupídne ovládanie? V čom ako? Ale aspoň tam je, u čínskych áut to nie je vždy samozrejmosť. Napríklad pri elektrickom nastavení sedadla môže chýbať nastavenie sklonu sedáku, s tým sa v európskom aute asi nestretneš.
11. Servis ti nemusí vyhovovať, ale aspoň je a nie 50 km ďaleko. Alebo mi chceš tvrdiť, že čínske značky majú spoľahlivú a rozvinutú servisnú sieť?
12. Zabudol si uviesť konštrukčné nedokonalosti čínskych áut, ktoré ešte potrebujú nejaký ten rok, aby zmizli a autá trochu dozreli. Hrdzavé diely spodku a podvozku ešte v predajni, špinavé mazivo vytekajúce zo špár okolo kľučiek, čínske pneumatiky, šmýkajúce sa aj v lete na suchu, nie ešte za zhoršených podmienok...to sú tiež výhody?
2. Dizajn - nie je práve silnou stránkou čínskych áut. Zväčša nudný, príliš inšpirovaný niečím iným, často zmes rôznych štýlov.
3. Výkon - ak vezmeš do úvahy, že čínske kone bývajú často iné ako tie naše...
4. Špičkové pravé materiály - myslíš tú "umelú kožu", ktorú dávajú všade? Čo je špičkového na materiáli, aký sme za socíku drali zadkami v autobusoch?
5. Vzácna ergonómia? To si sa kopol, autá z Číny ergonómiou práve nevynikajú, naopak, v tomto smere majú voči európskej produkcii čo dobiehať.
6. Polovičná cena - kde si to videl? Ceny čínskych áut podliezajú ceny konkurencie len o kúsok, 50% to rozhodne nie je.
7. Komplikovaný pohon - ale čistejší a ekonomický. Štandardný čínsky benzín je pomerne slabý a žravý. Radšej nie.
8. Recyklovaný materiál - ekológia ti nehovorí nič? Alebo ti prekáža? Je to funkčné a väčšinou to nevyzerá tak zle, ako to niektorí popisujú.
9. Hrubé odpudivé hadry? To píšeš o svojom aute? Asi by si sa mal o interiér svojho auta viac starať, aby to nedopadlo ako píšeš. Textilné poťahy sedadiel sú pre väčšinu ľudí príjemnejšie a akceptovateľnejšie ako potivá kožienka.
10. Kde si vzal to stupídne ovládanie? V čom ako? Ale aspoň tam je, u čínskych áut to nie je vždy samozrejmosť. Napríklad pri elektrickom nastavení sedadla môže chýbať nastavenie sklonu sedáku, s tým sa v európskom aute asi nestretneš.
11. Servis ti nemusí vyhovovať, ale aspoň je a nie 50 km ďaleko. Alebo mi chceš tvrdiť, že čínske značky majú spoľahlivú a rozvinutú servisnú sieť?
12. Zabudol si uviesť konštrukčné nedokonalosti čínskych áut, ktoré ešte potrebujú nejaký ten rok, aby zmizli a autá trochu dozreli. Hrdzavé diely spodku a podvozku ešte v predajni, špinavé mazivo vytekajúce zo špár okolo kľučiek, čínske pneumatiky, šmýkajúce sa aj v lete na suchu, nie ešte za zhoršených podmienok...to sú tiež výhody?
@traveldrive
Není čínský auto jako čínský auto.
Když čínu, tak EV, tam jsou mnohem dál.
Dole máš odkaz na auto, které považuju za špicku.
V Číně je cena v přepočtu pod 880 tisíc Kč bez DPH za nejvyšší možnou výbavu. U vás to je 36 tisíc EUR!
1. Prostor - obrovský - kufr 2144l !!!
2. Design - originální
3. 925 koní beru klidně mongolských 🤓 0-100 za 2,9s mi stačí až až.
4. Full grain Milano Nappa není fakt umělá hmota!
Hliník, nerez, Alcantara...
5. Světe div se, má to displeje, ale i páčky, dokonce volič převodovky na středovém tunelu, mechanická tlačítka pro základní funkce, mechanická tlačítka na volantu!
6. Cenu už jsem psal. Oproti třeba Porsche Taycan Grand Turismo Turbo je směšná. Cca 1/5.
Výkon srovnatelný, kufr 2x takový a luxus a prostor ještě lepší. Jen to nemá ten znáček. Ale zase to má kvalitnější baterie.
7. Tady se bavíme o EV, které má 900V a 95, nebo 103kWh a umí se nabíjet ve špičce až 1,3MWh!!! Ano, čteš správně. A reálně, ne jen na papíře a ve Sci-Fi slibech našich automobilek.
8. Recykláty ať dávají pod kapotu, nebo z toho dělají odpadkové koše a ne interiéry. Ale pokud to máš rád, tak si to kup. Já mám radši příjemné měkké kvalitní materiály.
9. Já mám kombinaci kůže a Alcantary, neboj. Mluvím o novinkách v prémii i mimo ni, kde se cpou hadry na palubku, na dveře a všude, kde se to jen zaprasí a drží se v tom mastnota, kůže, prach a bordel. Z toho se mi zvedá žaludek.
10. Sorry jako, ale podívej se někdy do novinek. Chybí páčky, nebo dají 84 funkcí na levou páčku a můžeš si v každý zatáčce otevřít manuál a nastudovat funkce a pak si vykloubit rameno, než to zapneš. Dotykový je všechno, včetně volantu a panelů ve dveřích, kde čekáš normální madlo a gombíky. Prostě jako v blázinci.
11. Zde souhlasím. Servis je zatím v plenkách a nezbývá, než si pár let počkat.
12. Špickové zpracování, brzdy Brembo, pneu Conti/nebo P-Zero atd.
www.zeekrlife.com/zh-cn/zeekr001
Otevři si to v Chromu a dej si stupidní Google překlad.
Aspoň část se ti přeloží.
Není čínský auto jako čínský auto.
Když čínu, tak EV, tam jsou mnohem dál.
Dole máš odkaz na auto, které považuju za špicku.
V Číně je cena v přepočtu pod 880 tisíc Kč bez DPH za nejvyšší možnou výbavu. U vás to je 36 tisíc EUR!
1. Prostor - obrovský - kufr 2144l !!!
2. Design - originální
3. 925 koní beru klidně mongolských 🤓 0-100 za 2,9s mi stačí až až.
4. Full grain Milano Nappa není fakt umělá hmota!
Hliník, nerez, Alcantara...
5. Světe div se, má to displeje, ale i páčky, dokonce volič převodovky na středovém tunelu, mechanická tlačítka pro základní funkce, mechanická tlačítka na volantu!
6. Cenu už jsem psal. Oproti třeba Porsche Taycan Grand Turismo Turbo je směšná. Cca 1/5.
Výkon srovnatelný, kufr 2x takový a luxus a prostor ještě lepší. Jen to nemá ten znáček. Ale zase to má kvalitnější baterie.
7. Tady se bavíme o EV, které má 900V a 95, nebo 103kWh a umí se nabíjet ve špičce až 1,3MWh!!! Ano, čteš správně. A reálně, ne jen na papíře a ve Sci-Fi slibech našich automobilek.
8. Recykláty ať dávají pod kapotu, nebo z toho dělají odpadkové koše a ne interiéry. Ale pokud to máš rád, tak si to kup. Já mám radši příjemné měkké kvalitní materiály.
9. Já mám kombinaci kůže a Alcantary, neboj. Mluvím o novinkách v prémii i mimo ni, kde se cpou hadry na palubku, na dveře a všude, kde se to jen zaprasí a drží se v tom mastnota, kůže, prach a bordel. Z toho se mi zvedá žaludek.
10. Sorry jako, ale podívej se někdy do novinek. Chybí páčky, nebo dají 84 funkcí na levou páčku a můžeš si v každý zatáčce otevřít manuál a nastudovat funkce a pak si vykloubit rameno, než to zapneš. Dotykový je všechno, včetně volantu a panelů ve dveřích, kde čekáš normální madlo a gombíky. Prostě jako v blázinci.
11. Zde souhlasím. Servis je zatím v plenkách a nezbývá, než si pár let počkat.
12. Špickové zpracování, brzdy Brembo, pneu Conti/nebo P-Zero atd.
www.zeekrlife.com/zh-cn/zeekr001
Otevři si to v Chromu a dej si stupidní Google překlad.
Aspoň část se ti přeloží.
@Mokrous Fakt si myslíš, že ho v našich končinách dostaneš za tú sumu? Tak to ti držím palce. Ceny prémiových áut po dovoze do Európy rastú podľa modelu o 50-100%.
Kufor cez 2000 litrov je pokiaľ? Vrátane priestoru na vodičových kolenách? 😁 Inak pokiaľ máš na mysli model 9X (v inom modeli si ten objem neviem predstaviť), už len tie dva monitory na palubke by ma odradili. Otras. Váži koľko? 3 tony? Kamaráde, takú obludu by som si neuviazal na krk ani omylom.
Kufor cez 2000 litrov je pokiaľ? Vrátane priestoru na vodičových kolenách? 😁 Inak pokiaľ máš na mysli model 9X (v inom modeli si ten objem neviem predstaviť), už len tie dva monitory na palubke by ma odradili. Otras. Váži koľko? 3 tony? Kamaráde, takú obludu by som si neuviazal na krk ani omylom.
@traveldrive Já ti nevím, máš něco s hlavou? Když ti pošlu odkaz na 001, tak myslím 001.
Takže pokud umíš používat internet, všechny informace a obrázky a videa máš k dispozici.
A ano, vím, že původní 001 se v EU prodává v plné výbavě za 60 tis. EUR bez DPH, díky tomu, že nás Evropská komise "chrání" a importér si klidně přihodí další desítky %, protože blbej evropan to rád zaplatí, když je tady drahý všechno. Stačí ale zajet do Kyjeva a tam mají skladem novinky za ceny mezi 40-50 tisíci EUR jako konečnou cenu.
Já si samozřejmě počkám, dokud Zeekr nevstoupí oficiálně na trh ve velkém a nerozšíří servisní síť.
Můžeš se vysmívat jak chceš. Váží to o 2 metráky víc jak Audi Q8, protože to je 5x2x1,55m kolos se 103kWh baterkou a na vzduchovém podvozku jako třeba VW Touareg a jen do zadního kufru naložíš 11+2 letecký kufry. To je zhruba 3x tolik, co do Touarega. Vyzkoušeno prakticky. Máš to ve videu. Snad se pak přestaneš ztrapňovat. A v čem chceš jezdit ty, to je mi srdečně jedno, jen tu nevypisuj něco o šmejdech, protože nová 001 je v reálu větší luxus jak nějaký Bentley. Ona si na to totiž nehraje, ona tím skutečně je a za zlomek ceny.
www.youtube.com/watch?…
Takže pokud umíš používat internet, všechny informace a obrázky a videa máš k dispozici.
A ano, vím, že původní 001 se v EU prodává v plné výbavě za 60 tis. EUR bez DPH, díky tomu, že nás Evropská komise "chrání" a importér si klidně přihodí další desítky %, protože blbej evropan to rád zaplatí, když je tady drahý všechno. Stačí ale zajet do Kyjeva a tam mají skladem novinky za ceny mezi 40-50 tisíci EUR jako konečnou cenu.
Já si samozřejmě počkám, dokud Zeekr nevstoupí oficiálně na trh ve velkém a nerozšíří servisní síť.
Můžeš se vysmívat jak chceš. Váží to o 2 metráky víc jak Audi Q8, protože to je 5x2x1,55m kolos se 103kWh baterkou a na vzduchovém podvozku jako třeba VW Touareg a jen do zadního kufru naložíš 11+2 letecký kufry. To je zhruba 3x tolik, co do Touarega. Vyzkoušeno prakticky. Máš to ve videu. Snad se pak přestaneš ztrapňovat. A v čem chceš jezdit ty, to je mi srdečně jedno, jen tu nevypisuj něco o šmejdech, protože nová 001 je v reálu větší luxus jak nějaký Bentley. Ona si na to totiž nehraje, ona tím skutečně je a za zlomek ceny.
www.youtube.com/watch?…
@Mokrous Zdá sa, že si z toho auta úplne nekriticky happy, a nikto ťa nepresvedčí, že nemáš tak úplne pravdu. Tváriš sa jak urazená nevestička, ktorej niekto kritizuje šaty... Nevysmievam sa, len sa snažím mať otvorené oči. Malo ťa hneď napadnúť, že tých 2000 litrov kufra je nezmysel. Ale ty si z neho naivne nadšený. Kufor s 3-násobnou kapacitou ako má Touareg - a si zdravý? Veríš takej rozprávke? Enormné výkony pohonu nevyužiješ - podobne ako vo veľkých Teslách. Budeš šetriť baterku, gumy aj brzdy. Ako všetci majitelia veľkých ťažkých BEV, ktorí si potrebujú voziť zadok v 5-metrových obludách. V Kyjeve si pokojne auto kúp, nech sa páči, ale úplne jednoduché to tiež nebude, lebo Ukrajina ešte v EÚ nie je a prístup k trhom EÚ je len návrh na papieri, nie realita. Rovnako ešte nie je servisná sieť - bude v dohľadnej dobe? Za 10 rokov? Bude vôbec? Aká bude cena auta v dobe, keď bude zabezpečený dobrý servis? Aká bude cena servisu a náhradných dielov?
Máš pekný sen, ale za mňa dosť unreal. Budeš sklamaný. Čínske auto nie je riešením pre európsku mobilitu. Ale ver si čomu chceš.
Máš pekný sen, ale za mňa dosť unreal. Budeš sklamaný. Čínske auto nie je riešením pre európsku mobilitu. Ale ver si čomu chceš.
@traveldrive Meleš nesmysly. Kolega má Tourega a já a druhej kolega máme Passaty Variant a do Tourega nenaloží ani polovinu toho, co do Passata. To auto je obrovské zvenku, ale kufr je neskutečně trapný. Děláme si z něj vždycky srandu. Někdy se vys.r na teorii a běž si s pár krabicema zkusit praxi. Ty sis nepustil to video, kde nasází 13 kufrů jen do zadní části bez sklopení opěradel??? To není fake AI, to je realita. Kufr má 115cm na šířku v nejužším místě, je hluboký a dlouhý jak u Superbu. Superb 3 má 1950 litrů a všichi souhlasí. Ale když přijde mnohem větší auto a má o 194 litrů navíc celkového objemu včetně frunku, tak je to najednou nesmysl. Jste k smíchu.
A prosímtě nevysvětluj mi, co je UA, co je EU a že je nesmysl to tam kupovat. Nejsem retardovaný. Já tam nic kupovat nejedu. Jen poukazuju na to, že všude jinde to jde, jen v naší skvělé EU nejde nikdy nic.
A prodejní síť tu je částečná už 3 roky a servisní pomalu taky, ale zdaleka není na takové úrovni, co si představuju. To ale do 2 let nemusí platit.
A z čeho bych měl být zklamaný, krom nechutného cla a přirážek k běžné ceně? Z vibrační a tlakové masáže zadku? Nebo ze vzduchového podvozku, který zvládne terén i brodění přes potoky? Nebo z toho, že mi na nabíječkách bude stačit 5-10 minut reálně?
Enormní výkony nepotřebuju, ale když to zvládne nabíjet přes 600 kW, zrychlit pod 2,9s, jet maximálně 280km/h a pak zabrzdit, tak aspoň vím, že to je dimenzováno dost na to, abych s tím jezdil 100-150 a nabíjel na 300kW stojanech.
A prosímtě nevysvětluj mi, co je UA, co je EU a že je nesmysl to tam kupovat. Nejsem retardovaný. Já tam nic kupovat nejedu. Jen poukazuju na to, že všude jinde to jde, jen v naší skvělé EU nejde nikdy nic.
A prodejní síť tu je částečná už 3 roky a servisní pomalu taky, ale zdaleka není na takové úrovni, co si představuju. To ale do 2 let nemusí platit.
A z čeho bych měl být zklamaný, krom nechutného cla a přirážek k běžné ceně? Z vibrační a tlakové masáže zadku? Nebo ze vzduchového podvozku, který zvládne terén i brodění přes potoky? Nebo z toho, že mi na nabíječkách bude stačit 5-10 minut reálně?
Enormní výkony nepotřebuju, ale když to zvládne nabíjet přes 600 kW, zrychlit pod 2,9s, jet maximálně 280km/h a pak zabrzdit, tak aspoň vím, že to je dimenzováno dost na to, abych s tím jezdil 100-150 a nabíjel na 300kW stojanech.
@Mokrous Ty si úplne stratený, kamoš. Prajem Tu ln jedno - aby si nakoniec nebol sklamaný.
@traveldrive To jsi hodný, ale buď v klidu, zatím nic nekupuju a minimálně 3-5 let asi nebudu. Počkám si na správný moment. Třeba bude další facelift ještě lepší a nebo ho pokazí a já půjdu pro tento ve výprodeji a nebo ho nebudou vozit a smůla a nebo ho zdraží tak, že se na to vykašlu. Je to úžasný auto, ale vše má svoje pro a proti.
@Mokrous kufr 2144l, u toho 001? To je jasne každému průměrně intelkgentnimu, ze to je nesmysl. Se 154 by to mela byt jistota. Ani ten 9X nebude mit tolik.
@Lubo Výše jsem psal, že se u nás prodává 4 roky stará prvotina, která se nepovedla. Mezi tím výrobce udělal 3 facelifty a 2 zcela zásadní. V EU máme první pokus na 400V, bez lidaru se špatným softwarem, nedobře naladěným podvozkem, starými bateriemi, pomalým nabíjením, malým výkonem, příšerným volantem atd... 2. FL na jaře 2024 už měl 800V, 788 koní, nové baterie, rychlé nabíjení, nová světla, nové displaye, software, procesor, materiály, odhlučnění, barvy, podvozek, atd... A letos přišel totální zlom. 900V, 925koní, 1,32MW nabíjení a výbava, že bentley může závidět.Vše je v odkazech výše. Já nemohu za to, že se to k nám nedováží.
Kdyby to šlo u nás koupit za to, co to skutečně stojí. Tak bych proto šel hned dnes. Bohužel si počkáme zase rok dva a přirážka bude tak 60%... Ale i tak to nemá konkurenci.
Kdyby to šlo u nás koupit za to, co to skutečně stojí. Tak bych proto šel hned dnes. Bohužel si počkáme zase rok dva a přirážka bude tak 60%... Ale i tak to nemá konkurenci.
@Mokrous bude stáť nad 2 mil. Kč. Vybudovanie obchodnej a predajne siete čosi stojí + chcú konečne zisk.
Som zvedavý na ten 2144l kufor pri 5 sedadlách 👍👌
Som zvedavý na ten 2144l kufor pri 5 sedadlách 👍👌
@Lubo Proč by měl stát nad 2 miliony, když se prodává v asi 10 státech EU a třeba v Chorvatsku vychází nejdražší verze na cca 1.360 tisíc bez DPH? Facelift neznamená automaticky vyšší cenu. Mnohem novější 7x tu stojí ještě výrazně méně. Okolo 1.300.000,- bez DPH. Ale protože evropani jsou všichni jak dementi nalezlí v SUV, tak dávají přednost SUV modelu. Model 001 chápe bohužel málo lidí. Ale to už je taková tisíciletá klasika, že lidi si vždycky zvolí to horší a lepšímu se v tom lepším případě vysmějí, nebo to obejdou. Tak se holt uvidí, zda a kdy se dočkáme toho nejlepšího, co umí.
Proč by neměli zisk, když v Číně mají zisk a prodávají to za cca 970 tisíc Kč s DPH!!!??? Nebo okolo 860 bez DPH.
A ten kufr se počítá samozřejmě kompletně celý. Včetně frunku, prostoru pod podlážkou a se sklopenými zadními opěradly. Musíme tu ze sebe dělat nonstop ***y? Jinak novinka uvádí základní objem 740litrů po hranu zadních opěradel podle jejich metriky. Na ty čísla já kašlu, mě stačí vědět šířku, délku a výšku a vidět jak tam narvali těch 13 cestovních kufrů. Papír snese všechno, ale praxe je praxe.
Proč by neměli zisk, když v Číně mají zisk a prodávají to za cca 970 tisíc Kč s DPH!!!??? Nebo okolo 860 bez DPH.
A ten kufr se počítá samozřejmě kompletně celý. Včetně frunku, prostoru pod podlážkou a se sklopenými zadními opěradly. Musíme tu ze sebe dělat nonstop ***y? Jinak novinka uvádí základní objem 740litrů po hranu zadních opěradel podle jejich metriky. Na ty čísla já kašlu, mě stačí vědět šířku, délku a výšku a vidět jak tam narvali těch 13 cestovních kufrů. Papír snese všechno, ale praxe je praxe.
@Mokrous Beznádejný prípad...
@traveldrive mal som ťa za rozumného diskutéra. To čo tu predvádzaš, je trápne.
Mimochodom, napríklad taký VW Tayron je čisto čínske auto. Že ho teraz budú montovať aj v EU? No tak keď Touareg skončil, čo by asi mali ešte v ponuke? Nejak im nezostali v európskom VW peniaze na vývoj. tak zobrali auto, kompletne vyvinuté (aj vyrábané) predtým iba v Číne.
Mimochodom, napríklad taký VW Tayron je čisto čínske auto. Že ho teraz budú montovať aj v EU? No tak keď Touareg skončil, čo by asi mali ešte v ponuke? Nejak im nezostali v európskom VW peniaze na vývoj. tak zobrali auto, kompletne vyvinuté (aj vyrábané) predtým iba v Číne.
@Arese
Pamatam si, ked sa toto hovorilo o korejskych autach.
A moj otec si spomina, ze sa to iste kedysi hovorilo aj o autach z Japonska.
Svet sa meni. Poniektore "tradicne" znacky koncia, a nova konkurencia sa tlaci na trh. Mozno prva-druha generacia tychto aut este za vela nestoji, ale ver tomu, ze aj cinania sa rychlo ucia (a este rychlejsie kopiruju). Pride cas, ked vlastnit cinske auto bude uplne bezne. A ani to dlho nepotrva...
Pamatam si, ked sa toto hovorilo o korejskych autach.
A moj otec si spomina, ze sa to iste kedysi hovorilo aj o autach z Japonska.
Svet sa meni. Poniektore "tradicne" znacky koncia, a nova konkurencia sa tlaci na trh. Mozno prva-druha generacia tychto aut este za vela nestoji, ale ver tomu, ze aj cinania sa rychlo ucia (a este rychlejsie kopiruju). Pride cas, ked vlastnit cinske auto bude uplne bezne. A ani to dlho nepotrva...
@_Teddy_ Japonsko aj Kórea boli a sú spriatelené krajiny...
Ak si niekto kupuje čínske auto a tvrdí že má vysoké IQ, tak v niečom klame.
Ak si niekto kupuje čínske auto a tvrdí že má vysoké IQ, tak v niečom klame.
@matuS Ano, hlavně v letech 1937/41-1945 bylo Japonsko velmi spřátelená krajina. Tyhle hodnotový hry miluju.
@Mokrous No tak..........dnešní Japonsko a Japonsko 30 a 40 let je snad rozdíl. Když tedy mluvíme o politice a přátelství. V těch letech bych si Mitsu taky nekoupil.
@sachs800 Ale no tak... (nápodobně 🤓 )
Nejde o to, co je dnes, ale o princip chování lidstva a přiznejme si, že my, jako lidstvo jsme stejný odpad jako před 100, nebo před 1000, nebo 3000 lety. Na tom nový iPhone PRO, kabelka LV, Tričko Hilfiger, nebo BMWiX nic nezmění. Stačí si jen zvolit pořádnýho psychopata a ukázat na veřejného nepřítele, podle toho, co je zrovna v módě. A už se řežou krky, masakrují děti, upalují starci, pohřbívá se zaživa...
Jedni jdou s radostí a chutí, druzí ze strachu, další protože když to dělá většina, tak je to asi OK. Viz Stanford, Milgramův e😜eriment atd... Já tohle třeba nedokážu pochopit, proč jsou lidi takový stupidní, zlý a manipulovatelný zrůdičky, ale bohužel to je fakt.
Takže jen buďme rádi, že jsme prožili, zatím, naše životy bez podobného "obohacení" v této mezipauze malé regionální části lidských dějin. Ale nedělejme si iluze o dobrotě, či špatnosti jednotlivých národů. Dobří lidé se najdou všude, ale většina pokřivených kriplů taky.
Nejde o to, co je dnes, ale o princip chování lidstva a přiznejme si, že my, jako lidstvo jsme stejný odpad jako před 100, nebo před 1000, nebo 3000 lety. Na tom nový iPhone PRO, kabelka LV, Tričko Hilfiger, nebo BMWiX nic nezmění. Stačí si jen zvolit pořádnýho psychopata a ukázat na veřejného nepřítele, podle toho, co je zrovna v módě. A už se řežou krky, masakrují děti, upalují starci, pohřbívá se zaživa...
Jedni jdou s radostí a chutí, druzí ze strachu, další protože když to dělá většina, tak je to asi OK. Viz Stanford, Milgramův e😜eriment atd... Já tohle třeba nedokážu pochopit, proč jsou lidi takový stupidní, zlý a manipulovatelný zrůdičky, ale bohužel to je fakt.
Takže jen buďme rádi, že jsme prožili, zatím, naše životy bez podobného "obohacení" v této mezipauze malé regionální části lidských dějin. Ale nedělejme si iluze o dobrotě, či špatnosti jednotlivých národů. Dobří lidé se najdou všude, ale většina pokřivených kriplů taky.
@Mokrous to nikto nerozporuje. Každopádne moderné medzinárodné vzťahy sa datujú vznikom OSN. A odvtedy stoja Japonci pri nás.
Všetko ostatné čo si písal je síce pravda, ale v tejto veci nepodstatná.
Všetko ostatné čo si písal je síce pravda, ale v tejto veci nepodstatná.
@matuS Když slyším názvy zbytečných a zkorumpovaných organizací jako je OSN, tak nevím jestli se smát a nebo brečet. Deklarace za deklarací a vraždí se vesele dál, teroristi se finančně podporují a lže se a lže se a lže se, až se hory zelenají...
@Mokrous v poriadku, ale už tretí krát neodpovedáš k veci.
Takže buď je to zámer, neznalosť alebo diagnóza.
Takže buď je to zámer, neznalosť alebo diagnóza.
@matuS Promiň, na co jsi se mne 3x ptal? Jestli je dnes Japonsko na té "správné" straně?
A měl jsem tedy odpovědět, že: "Ano, relativně k našemu vnímání světa je právě teď Japonsko na té správné straně."
Takhle jsi to chtěl?
Nebo jsem měl napsat, že: "Ano, lhal jsem, protože moje IQ je pod 85." Jo?
Jen doplním, že IQ testy jsou striktně založené na logickém uvažování a na přísně racionálním a objektivním řešení daných problémů. Nikoli na odhadování subjektivních lidských pocitů, nálad, myšlenek a momentálních postojů.
A měl jsem tedy odpovědět, že: "Ano, relativně k našemu vnímání světa je právě teď Japonsko na té správné straně."
Takhle jsi to chtěl?
Nebo jsem měl napsat, že: "Ano, lhal jsem, protože moje IQ je pod 85." Jo?
Jen doplním, že IQ testy jsou striktně založené na logickém uvažování a na přísně racionálním a objektivním řešení daných problémů. Nikoli na odhadování subjektivních lidských pocitů, nálad, myšlenek a momentálních postojů.
@Mokrous ak máš také IQ ako o sebe tvrdíš, tak ty aj ja vieme, že tvoj príspevok je argumentačný faul.
@matuS ja by som sa rád dozvedel, ako Japonsko stálo na našej strane od 1945 (od vzniku OSN).
6. a 9. augusta 1945 im zhodili amíci na hlavu atómovky, Japonsko muselo kapitulovať, následne si tam američania spravili vojenské základne. Tak ak je toto podľa teba "prešli na správnu stranu"? Mali inú možnosť?
6. a 9. augusta 1945 im zhodili amíci na hlavu atómovky, Japonsko muselo kapitulovať, následne si tam američania spravili vojenské základne. Tak ak je toto podľa teba "prešli na správnu stranu"? Mali inú možnosť?
@_Teddy_ Tak kolko ludi si kupilo nove pony, nexie, sonaty a rozpadlo sa im to pred ocami. Kolko z toho srotu si videl niekde este v pojazdnom stave? Ale kup si co chces a zdielaj skusenosti
@ptr078 A ony se dnes rozpadají Tucsony a Ceedy před očima? Myslíš, že se know how a technologie nikam neposunuly a že řejžožrouti nemají peníze a mozky na to, aby to zvládli, když budou chtít? Samozřejmě, že zatím ještě produkují i hromadu pološrotů, ale vedle toho už dělají i špičkové stroje, ale hlavně jsou schopni udělat hloubkový update/facelift klidně každý rok a skočit o level vejš. Protože nezmění potah na sedačce, ale kompletně všechno za novou generaci.
Za 5-10 let všechny smích přejde nadobro. Slabší automobilky padnou a udrží se jen špička.
Pokud si evropský automotiv, politici i voliči nevytáhnou hlavy z řití, tak máme smůlu. Nežije tu půl miliardy patriotů, kteří hodlají nadosmrti platit ranec za čím dál větší šroty z domácí produkce. Kde to jsme, když DE prémie vrže jak 10 let stará Dacia?
Za 5-10 let všechny smích přejde nadobro. Slabší automobilky padnou a udrží se jen špička.
Pokud si evropský automotiv, politici i voliči nevytáhnou hlavy z řití, tak máme smůlu. Nežije tu půl miliardy patriotů, kteří hodlají nadosmrti platit ranec za čím dál větší šroty z domácí produkce. Kde to jsme, když DE prémie vrže jak 10 let stará Dacia?
@Mokrous Však to je ten problém - každý rok nový model a keď bude chcieť ten svoj po 4 rokoch jazdenia predať, neštekne po ňom ani pes, lebo v predaji už bude tretia-štvrtá generácia.
@traveldrive To mě vůbec nezajímá. Já nemusím mít každý 3-4 roky nový auto. Když bude skvělý, klidně si ho nechám 10 let.
@Mokrous A odkiaľ berieš istotu, že tých 10 rokov vydrží? To podľa vonkajšej krásy materiálov a optickej kvality neurčíš. Pokojne sa môže stať, že to po 5 rokoch bude rozhrkaná herka s ošúchaným volantom, okopanými prahmi a popraskanou kožienkou na sedadlách. Baterka bude mať zníženú kapacitu, ale budeš sa s tým musieť zmieriť, lebo už bude zastaraná a výmena bude stáť ako celé auto. Tri tony sa môžu podpísať na riadení, pružení aj geometrii podvozka, môže zapracovať korózia, infoteinment bude zastaralý a posledná aktualizácia bola naozaj posledná. A nakoniec, čo ak budeš predsa len jedným z mála, ktorí po takomto aute túžia, ale značka sa nakoniec nauchytí, zbalí si kufre a z Európy odíde? Ostanú ti akurát oči pre plač. Ale snívaj ďalej.
@traveldrive Ty máš fakt něco s hlavou. Zkus lecitin.
Nappa kůže není koženka. A auto nemá 3 tuny! Jasně jsem ti psal, že má o 200 kg víc jak Audi Q8. Mají všechny Audi Q8, Q7, VW Touaregy a spol. podvozky v háji? Už se probuď prosím.
Na baterii dávají standardně 8 let a v Číně už i 10 let záruku. Narozdíl od evropských výrobců Číňan nechce za baterku milion. A na zničené baterie po 3 letech se jdi zeptat k Porsche. To je ta naše 5x dražší "prémie"
Podvozek je robustní celohliníkový s dvojitými lichoběžníky na dvoukomorovém vzduchu. A když je stavěný na 925 koní a 280km/h, tak se nemůže rozsypat za 14 dní při klidné jízdě na našich dálnicích a okreskách. Na aktualizace infotainmentu docela se.u. Auto je pořád auto a mě zajímá, jaké má sedačky, volant, výhled, audio, brzdy, podvozek. Nějaké nové imbecilní zábavní funkce jsou mi u zadku. Ve finále bych si tam stejně zapnul Apple CarPlay a nazdar.
Zeekr je vlajka Geely. Geely vlastní Volvo a Polestar. Vývojové centrum má v Göteborgu ve Švédsku. Trošku si doplň vzdělání, když se pořád jen snažíš vše zesměšnit. Značka jde celosvětově prudce nahoru všude. Nejen v celé Asii, ale i třeba v Austrálii, jižní Americe atd. A do Evropy už se dováží i do Chorvatska, Bulharska, Rumunska, Řecka, Německa, Francie, Švédska... Je to raketový start z nuly. A nejde mít vše hned. Navíc Geely staví u Košic továrnu Volvo, což je dceřinná firma. A budou toho v Evropě časem stavět víc. Lokální výrobci prostě musí konečně přijít s obdobnou kvalitou a cenou, nebo prostě skončí.
A pokud by se to náhodou nerozjelo na plno, tak se neoběsím. Je to pořád jen auto. Ale je to můj jasný favorit.
Nappa kůže není koženka. A auto nemá 3 tuny! Jasně jsem ti psal, že má o 200 kg víc jak Audi Q8. Mají všechny Audi Q8, Q7, VW Touaregy a spol. podvozky v háji? Už se probuď prosím.
Na baterii dávají standardně 8 let a v Číně už i 10 let záruku. Narozdíl od evropských výrobců Číňan nechce za baterku milion. A na zničené baterie po 3 letech se jdi zeptat k Porsche. To je ta naše 5x dražší "prémie"
Podvozek je robustní celohliníkový s dvojitými lichoběžníky na dvoukomorovém vzduchu. A když je stavěný na 925 koní a 280km/h, tak se nemůže rozsypat za 14 dní při klidné jízdě na našich dálnicích a okreskách. Na aktualizace infotainmentu docela se.u. Auto je pořád auto a mě zajímá, jaké má sedačky, volant, výhled, audio, brzdy, podvozek. Nějaké nové imbecilní zábavní funkce jsou mi u zadku. Ve finále bych si tam stejně zapnul Apple CarPlay a nazdar.
Zeekr je vlajka Geely. Geely vlastní Volvo a Polestar. Vývojové centrum má v Göteborgu ve Švédsku. Trošku si doplň vzdělání, když se pořád jen snažíš vše zesměšnit. Značka jde celosvětově prudce nahoru všude. Nejen v celé Asii, ale i třeba v Austrálii, jižní Americe atd. A do Evropy už se dováží i do Chorvatska, Bulharska, Rumunska, Řecka, Německa, Francie, Švédska... Je to raketový start z nuly. A nejde mít vše hned. Navíc Geely staví u Košic továrnu Volvo, což je dceřinná firma. A budou toho v Evropě časem stavět víc. Lokální výrobci prostě musí konečně přijít s obdobnou kvalitou a cenou, nebo prostě skončí.
A pokud by se to náhodou nerozjelo na plno, tak se neoběsím. Je to pořád jen auto. Ale je to můj jasný favorit.
Masírka čínských aut u nás už trvá rok, kolik aut z těch celkem dovezených do ČR se už prodalo? V O- Porubě stojí desítky MG, ve Vítkovicích Omody a další čínské auta v desítkách kusů, na Rudné u Peugeotu už také stojí cosik... skoro každý další dealer korejců a japonců či Stellantisu má něco Čínského na place, ale prodeje za ty prachy stále nic moc. Na rovinu- design už není nejhorší, ale tu čínskou pověst tu při těch cenách nezlomí.
@šofér
V prvním pololetí se v Česku prodalo 4687 osobních aut vyrobených v Číně. Je to zhruba tolik jako loni za tři čtvrtletí. Zároveň jsou to téměř čtyři procenta všech osobních vozů prodaných v Česku v prvních šesti měsících. Vyplývá to z údajů Svazu dovozců automobilů.
Nejprodávanější čínskou značkou je MG, na niž připadá 2884 registrovaných vozů, tedy více než polovina.
citace: forbes.cz/…yr-procent-trhu/
V prvním pololetí se v Česku prodalo 4687 osobních aut vyrobených v Číně. Je to zhruba tolik jako loni za tři čtvrtletí. Zároveň jsou to téměř čtyři procenta všech osobních vozů prodaných v Česku v prvních šesti měsících. Vyplývá to z údajů Svazu dovozců automobilů.
Nejprodávanější čínskou značkou je MG, na niž připadá 2884 registrovaných vozů, tedy více než polovina.
citace: forbes.cz/…yr-procent-trhu/
@Jiří Kalabza V celé Evropě už se to sápe na 3/4 milionu vozů vyrobených v Číně. Do 2 let to překročí milion vozů ročně.
@Mokrous I evropské automobilky budou vyrábět v Číně a dovážet. Future is electric 👍👍👍 Future is China 👍👍👍
@Horký Hrom Vždyť co může být lepšího, než si vlastní výrobky vyrábět v Číně, dovážet si je na lodi a zatížit si je vlastním clem? To je přece ekologický a ekonomický sen.
@šofér
Doporucuji pri pobytu venku vyuzivat vice zrakove smysly.
MG je videt docela casto, obcas nejaka ta Komoda ci jine cindke znacky.
Nedavno jsem dokonce natrefil na pickup Great Wall.
Doporucuji pri pobytu venku vyuzivat vice zrakove smysly.
MG je videt docela casto, obcas nejaka ta Komoda ci jine cindke znacky.
Nedavno jsem dokonce natrefil na pickup Great Wall.
@vencelín Počkajme, koľko tých dnesšných modelov bude na cestách o 5 rokov a v akom budú stave. 😉
@traveldrive
Samozřejmě, trvanlivost a dluhodobá spolehlivost je věc jiná. Upřímně bohužel ta klesá i u zavedených evropských značek.
Samozřejmě, trvanlivost a dluhodobá spolehlivost je věc jiná. Upřímně bohužel ta klesá i u zavedených evropských značek.
@vencelín To je pravda, ale na rozdiel od čínskych tie európske tu majú silné zázemie a nezostaneš stáť kvôli tomu, že auto nebudeš môcť opraviť. Tiež máš s domácou značkou väčšiu istotu, že to opravíš aj o 5 rokov, Číňan to, ak sa mu nebude dariť, zabalí, odíde a viac o ňom nebudeš ani počuť. No a zostatková hodnota - 5 ročnú Škodu a 5 ročné čínske auto rozhodne nepredáš rovnako dobre. Takže môj pohľad je, že napriek nižšej cene MG alebo iného čínskeho auta na tom neušetrím nič, ale naopak, v konečnom dôsledku ma to vyjde drahšie ako kúpa auta európskej značky.
@traveldrive
Zůstatková hodnota souhlas.
Rozsah a stabilita servisní sítě je otázkou vůle značky a její stability. A i evropská značka může zmizet z trhu, v evropě bylo v historii spousty značek, které se buď navzájem sloučily nebo zanikly uplně. Naposledy třebas Saab, i když ten měl v té době koncernový základ GM, tedy Oplu,
Aktuálně samozřejmě současné evropské značky (koncerny) jsou už vcelku dostateční hegemoni aby jen tak nepadli, nicméně pokud čínam bude chtít, tak věřte že se na takovouto velikost je schopen časem dostat také.
Zůstatková hodnota souhlas.
Rozsah a stabilita servisní sítě je otázkou vůle značky a její stability. A i evropská značka může zmizet z trhu, v evropě bylo v historii spousty značek, které se buď navzájem sloučily nebo zanikly uplně. Naposledy třebas Saab, i když ten měl v té době koncernový základ GM, tedy Oplu,
Aktuálně samozřejmě současné evropské značky (koncerny) jsou už vcelku dostateční hegemoni aby jen tak nepadli, nicméně pokud čínam bude chtít, tak věřte že se na takovouto velikost je schopen časem dostat také.
@vencelín Áno, ale je v tom rozdiel - ak u nás automobilová značka končí, deje sa to v priebehu nejakého času a jej úplný koniec je logický dopad predchádzajúcich udalostí. Čínska značka môže u nás skončiť bez varovania prakticky zo dňa na deň, pričom nemusí padnúť úplne - len sa stiahne z EUrópy a doma v Číne môže veselo existovať ďalej. Žiaľ, pravidlo produkcie ND 10 rokov po skončení predaja už dávno neplatí.
@traveldrive
S první částí částečně souhlasím. Nicméně pokud už se tu čínánek zadrápkuje, tak to že zmizne pres noc moc nehrozí, neb evropské prachy mu rozhodně nesmrdí.
Co se týká nd, tak si myslím, že ta povinnost stále existuje. Relativně nedávno snad byla zas o tom diskuze.
Na druhé straně je pravda, že pokud by nastala ta situace, že čínan přes noc zdrhne, tak je otázka vymahatelnosti tohoto pravidla, když už subjekt by v evropě vůbec nepůsobil.
S první částí částečně souhlasím. Nicméně pokud už se tu čínánek zadrápkuje, tak to že zmizne pres noc moc nehrozí, neb evropské prachy mu rozhodně nesmrdí.
Co se týká nd, tak si myslím, že ta povinnost stále existuje. Relativně nedávno snad byla zas o tom diskuze.
Na druhé straně je pravda, že pokud by nastala ta situace, že čínan přes noc zdrhne, tak je otázka vymahatelnosti tohoto pravidla, když už subjekt by v evropě vůbec nepůsobil.
V prvním pololetí se v Česku “prodalo” 4687 ks osobních aut vyrobených v Číně forbes.cz/…yr-procent-trhu/
Do toho jsou započítány značky MG 2884 ks, Tesla 608 ks a Honda 535 ks. Myslím, že v těchto případech většina kupujících ani netuší, že jsou to auta vyrobená v Číně.
Na čínské značky Chery, Jaecoo, BYD, DongFeng, Zeeker, Omoda a dalších “20” tedy zbylo max. 660 ks “prodaných” vozů.
Prodejům těchto značek nepomohla ani masivní mediální kampaň, kde se novináři neštítí senzačních titulků a neoznačených placených článků.
Než jako úspěch, mi to přijde jako hodně velký fail čínských značek. Zdá se, že český zákazník má jiné preference.
Do toho jsou započítány značky MG 2884 ks, Tesla 608 ks a Honda 535 ks. Myslím, že v těchto případech většina kupujících ani netuší, že jsou to auta vyrobená v Číně.
Na čínské značky Chery, Jaecoo, BYD, DongFeng, Zeeker, Omoda a dalších “20” tedy zbylo max. 660 ks “prodaných” vozů.
Prodejům těchto značek nepomohla ani masivní mediální kampaň, kde se novináři neštítí senzačních titulků a neoznačených placených článků.
Než jako úspěch, mi to přijde jako hodně velký fail čínských značek. Zdá se, že český zákazník má jiné preference.
@MihiCZ Tak jsou to začátky v Evropě. Konzervativní zákazník se pochopitelně zajímá o servisní síť a o zavedenou značku.
Ale dovedu si představit, že se prodeje čínských značek budou zvedat podobně, jako v devadesátkách japonců a později korejců, pokud zůstane nižší cena.
A protože rád sleduju různé recenze a porovnání, tak některé vychází pro čínské modely docela dobře a to i u zavedených recenzentů, třeba na topspeed.
Ale dovedu si představit, že se prodeje čínských značek budou zvedat podobně, jako v devadesátkách japonců a později korejců, pokud zůstane nižší cena.
A protože rád sleduju různé recenze a porovnání, tak některé vychází pro čínské modely docela dobře a to i u zavedených recenzentů, třeba na topspeed.
To jsou komentáře, co mají novináři dělat, v Evropě jsou poslední 3 mainstremové automobilky VW, Peugeot a Renault a jejich deriváty. Koho zajímá test Oplu s tříválcem, mě ne. Zajímá mě jak jezdí něco nového, co neznám. Rivalitu s Čínou vnímám jako konfrontaci diesla a PHEV.
Pořádný kus auta, dlouhé a široké . Už teď se špatně parkuje .Některé mastodonty parkují na dvou místech zároveň. Humus tyhle auta a ti co je řídí dvojnásobně , pak se divím že mám auto obouchané
@Richard Kolda Elektromobil jde zaparkovat snáze než fosil👍👍👍
@Richard Kolda
Nedostatečná šířka parkovacího místa je spíše chybou kresličů čar na zemi než auta jako takového. Už jsem zažil parkoviště kde se ani samotné auto skoro nevešlo mezi ty čáry, natož aby člověk mohl pootevřít dveře.
Dále je problém využití takovýchto vozidel v městském provozu namísto menších. Tyto velké jsou primárně určeny na cestování a velké vzdálenosti.
Takže problém není apriori ve velkých vozech jako takových, ale v nedostatečné šířce parkovišt a v nevhodném způsobu využití těchto vozů.
Nedostatečná šířka parkovacího místa je spíše chybou kresličů čar na zemi než auta jako takového. Už jsem zažil parkoviště kde se ani samotné auto skoro nevešlo mezi ty čáry, natož aby člověk mohl pootevřít dveře.
Dále je problém využití takovýchto vozidel v městském provozu namísto menších. Tyto velké jsou primárně určeny na cestování a velké vzdálenosti.
Takže problém není apriori ve velkých vozech jako takových, ale v nedostatečné šířce parkovišt a v nevhodném způsobu využití těchto vozů.
Woke nastavení na 180 km/h?? POUZE? Není to naopak moc?
Zase je to velká a těžká kraksna, takže asi pohoda.
Zase je to velká a těžká kraksna, takže asi pohoda.
Toľko kecov čo tu poniektorý píšu len preto že je to Čina 😄 je smiešne ...
Už je to naozaj trápne ako niekto nevidí-nechce vidieť že Čína sa dotiahla a rázne predbieha EU...Ale to je ako s progresívcami ...tiež klamú sami seba😄 a sprostosť vydávajú za pravdu 😄
Je to proste vyborné auto-nárazové testy 5* interier výborný-kvalita tiež /treba pozrieť testy/ a dizajn je vec subjektívna. A pozor: keby neboli na tieto autá uvalené clá 15-30 percent tak si to prepočitajte kde by bola cena...
A nezabudnite napísať že tam pracujú malé deti v továrňach za jedlo a pitie.. 😄
Proste západný svet zaspal- roky sme dávali peniaze na zbrojenie a rozkrádalo sa jedna radsoť... Dnes sa to krásne ukazuje na UA...
To čo Európa vybudovala je len ukradnuté z kolónii .Španieli-Portugalci-Francúzi Taliani Briti atd atd...po celom svete len kolónie kde rabovali a kradli a z toho postavili svoje štáty...
Takže Čína sem príde či chceme alebo nie...
Už je to naozaj trápne ako niekto nevidí-nechce vidieť že Čína sa dotiahla a rázne predbieha EU...Ale to je ako s progresívcami ...tiež klamú sami seba😄 a sprostosť vydávajú za pravdu 😄
Je to proste vyborné auto-nárazové testy 5* interier výborný-kvalita tiež /treba pozrieť testy/ a dizajn je vec subjektívna. A pozor: keby neboli na tieto autá uvalené clá 15-30 percent tak si to prepočitajte kde by bola cena...
A nezabudnite napísať že tam pracujú malé deti v továrňach za jedlo a pitie.. 😄
Proste západný svet zaspal- roky sme dávali peniaze na zbrojenie a rozkrádalo sa jedna radsoť... Dnes sa to krásne ukazuje na UA...
To čo Európa vybudovala je len ukradnuté z kolónii .Španieli-Portugalci-Francúzi Taliani Briti atd atd...po celom svete len kolónie kde rabovali a kradli a z toho postavili svoje štáty...
Takže Čína sem príde či chceme alebo nie...
@Igor Albert Smiešny si ty. Cena by bola rovnaká. Clá na čínske autá tu nie sú odjakživa - zrazu ako keby doma pred zavedením ciel nebola. Clá sa zaviedli - a ceny čínskych áut na to zareagovali len celkom mierne. Ceny sa neodvíjajú len od nákladov, ale aj od kúpnej sily a trhu, určia sa sumy, ktoré ľudia sú ochotní platiť a nie čo najviac podliezť konkurenciu.
Že je to výborné auto je len tvoja predstava - to ukáže až čas. V testoch zatiaľ čínske autá príliš nepresviedčajú, o životnosti a spoľahlivosti zatiaľ relevantné info nie je. Chyby sa ospravedlňujú čínskym pôvodom a nižou cenou, ktorá ale pri žiadnom čínskom aute nie je nižšia dostatočne - rozdiel v cene nedostatky obvykle nevyváži.
Čína sem príde, ale ako dlho tu vydrží, bude samozrejme záležať aj na nás.
Že je to výborné auto je len tvoja predstava - to ukáže až čas. V testoch zatiaľ čínske autá príliš nepresviedčajú, o životnosti a spoľahlivosti zatiaľ relevantné info nie je. Chyby sa ospravedlňujú čínskym pôvodom a nižou cenou, ktorá ale pri žiadnom čínskom aute nie je nižšia dostatočne - rozdiel v cene nedostatky obvykle nevyváži.
Čína sem príde, ale ako dlho tu vydrží, bude samozrejme záležať aj na nás.
@traveldrive Čína zablokuje pre EU suroviny alebo subdodávky, a skončia aj clá. Veď sa presne toho manažmenty európskych automobiliek dožadovali - zrušiť clá pre dodávky z Číny.
Napr. VW: https😐/www.reuters.com/…cars-2024-10-02/
Zaspal si dobu, priznaj si to.
Napr. VW: https😐/www.reuters.com/…cars-2024-10-02/
Zaspal si dobu, priznaj si to.