Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake má české ceny. Za větší zavazadelník nechce moc navíc

11 komentářů

Anonym
@DonVito Název není potřeba. Kolem elektrické verze budou tísíce obdivovatelů 👍👍👍
DonVito
Nejmenuje se nahodou CLA EQ?
Jak podle nazvu rozpoznam ciste elektrickou verzi?
Lze uz nabijet na 400V DC?
MB1975
Hnus zevnitr i zvenku..
Tomogo
Trochu jsem doufal, že se objeví další super EV "kombi" na trhu, jenže je to jen pouťové pozlátko.
Asi první co mě zklamalo, jsou bezrámová okna, pak jsem si chtěl naklikat v konfigurátoru auto pro mě. Bohužel jsem narazil. Nejde vybrat normální kliky dveří a matrix světlomety. Prostě vás nutí pořídit si spoustu kravin, které nepotřebujete, abyste měli to co chcete.
Osobně jsem si akorát teď dal do kupy svoje devět let staré auto, takže asi hned měnit nebudu. Ale ač může být CLA dobré auto, tak mě osobně MB zklamal.
mariov8
@Barry Lyndon Mám kolegu co má 201cm, ale je fakt, že ten, když to je elektro, tak prohlásí za O.K. i elektrický létající koberec... kdyby existoval. 😁
Barry Lyndon
@mariov8 Neřeším výšku střechy, ale výšku sedačky nad zemí (byť je fakt, že tam limity prakticky nejsou a může to být i 0 cm 😃 )
mariov8
@traveldrive V obyčejném CLA je vzadu místo pro 185cm, tady je střecha ještě o pár cm výše, ale v Shootingbrake-u jsem ještě neseděl.
traveldrive
@Barry Lyndon Proporcie môžu byť celkom iné, dali sedadlo nižšie, sedák možno viac sklopený dozadu, o 2 stupne viac sklonené operadlo a človek do 175 cm sa tam vojde. Na druhú stranu kombík 2+2, hoci kompakt, by veľa logiky nedával.
ericn
@MB1975 nelze nic jiného než souhlasit. Tohle je promarněná šance MB...
Barry Lyndon
@MB1975 Je to těžko pochopitelný, ale kombi se jim povedlo zprznit tak, že sedan vypadá o dost líp. Pokud jde o interiér, tak tohle jsou takové ty Mercedesy vycházející z Renaultu Kangoo 😁 a na Kangoo je to myslím dost dobrý 😃
Barry Lyndon
Pokud se vzadu nedá pořádně sedět v Audi A6 etron, které je o 5 cm vyšší, tak tady si to neumím představit už vůbec. Byť tady jsme o třídu (2 třídy?) níž, takže se to dá spíš prominout... 😊