Klobouk dolů, je to Pan Jezdec. Zpočátku kariéry na mě působil trochu nepříjemně až arogantně, ale postupně (myslím že hlavně během působení ve Fordu u Malcolma Wilsona) se z něho stal i lidsky velmi sympatický člověk.
S odstupem bych ho snad řadil i výše než dlouho nepřekonatelného Seba Loeba, zejména proto, že své tituly dokázal vyhrát na vozech tří různých značek, dvakrát s Fordy, o kterých se určitě nedalo říct, že by byly technicky dominantní oproti konkurenci. Zvlášť v té době jsem mu hodně fandil a tituly jsem mu hodně přál.
@Michal Chmelař Jako mladý byl hned ze startu stejně rychlý, jako Seb evo1. Jenže musel dělat dvojku, raději zdrhnul do Škodovky a Pola. Jinak by ty tituly byly 8:10.
S odstupem bych ho snad řadil i výše než dlouho nepřekonatelného Seba Loeba, zejména proto, že své tituly dokázal vyhrát na vozech tří různých značek, dvakrát s Fordy, o kterých se určitě nedalo říct, že by byly technicky dominantní oproti konkurenci. Zvlášť v té době jsem mu hodně fandil a tituly jsem mu hodně přál.