Novinky
Dle meho nazoru do teho kategorie patri i Corolla Cross. Ale asi se neprodava tolik, aby dosahla na predni pricky.
Ten hybrid je kouzelny.
Ten hybrid je kouzelny.
@xxc asi nepatří do kategorie "tohle kompaktní SUV Češi milují". 😉
Do tohoto segmentu patří asi jen B10 a tu začali prodávat teprve nedávno, takže se teprve uvidí jak si tato Čínská značka s účastí Stellantisu povede. Jinak tam moc výběr z různých motorizací není, mám pocit že jde čistě o elektroauto.
Do tohoto segmentu patří asi jen B10 a tu začali prodávat teprve nedávno, takže se teprve uvidí jak si tato Čínská značka s účastí Stellantisu povede. Jinak tam moc výběr z různých motorizací není, mám pocit že jde čistě o elektroauto.
Karoq 1.5 TSI/110 kW man. přev.! Perfektní ergonomie všech ovládacích prvků a žádná hybridodebilizace! 🙂👍
..... na oplátku ale dostanete výbavu, která ještě nedávno patřila prémiovým modelům.
Reálně co nemá auto třeba roku výroby 2012? Vlastně vše co má ten zmiňovany Peugeot 3008. Až na bi-led tak má bi-xenony. A sedačky s PRAVOU kůží a ne plastem (Peugeot je na tom hůře). Bez klíčový vstup je lepší.
Reálně co nemá auto třeba roku výroby 2012? Vlastně vše co má ten zmiňovany Peugeot 3008. Až na bi-led tak má bi-xenony. A sedačky s PRAVOU kůží a ne plastem (Peugeot je na tom hůře). Bez klíčový vstup je lepší.
což mi připomíná jeden vtip, co vykládal Ronald Reagan.
v Rusku se tehdy čekalo na auto, po složení plné ceny, asi tak těch deset let. a chlapík v prodejně říká zákazníkovi - "takže za těch deset let se vidíme", když mu složil peníze. a von na to - "ráno, nebo odpoledne?" a prodavač mu říká "co to mění na věci, jestli ráno nebo odpoledne, je to za deset let?" a von říká "ráno máme slíbenýho instalatéra." 😊 😊 😊