Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Tahle kompaktní SUV Češi milují! 150 koní a bohatá výbava bývají standard

12 komentářů

Man Ký
@Arese nemáš někoho známého, kdo by měl? byl jsem v Mototechně a pořadník je na deset let. takový je to trhák!

což mi připomíná jeden vtip, co vykládal Ronald Reagan.
v Rusku se tehdy čekalo na auto, po složení plné ceny, asi tak těch deset let. a chlapík v prodejně říká zákazníkovi - "takže za těch deset let se vidíme", když mu složil peníze. a von na to - "ráno, nebo odpoledne?" a prodavač mu říká "co to mění na věci, jestli ráno nebo odpoledne, je to za deset let?" a von říká "ráno máme slíbenýho instalatéra." 😊 😊 😊
xxc
preco nie je v tabulke aj leapmotor od stellantisu?
kozakm
@Arese perfektni, pokud by byl rok 2018
Jenik3
Dle meho nazoru do teho kategorie patri i Corolla Cross. Ale asi se neprodava tolik, aby dosahla na predni pricky.
Ten hybrid je kouzelny.
kajmik01
@xxc asi nepatří do kategorie "tohle kompaktní SUV Češi milují". 😉
Do tohoto segmentu patří asi jen B10 a tu začali prodávat teprve nedávno, takže se teprve uvidí jak si tato Čínská značka s účastí Stellantisu povede. Jinak tam moc výběr z různých motorizací není, mám pocit že jde čistě o elektroauto.
Uživatel_5063661
Kde jste vzali tu spotřebu u Karoqu? Nesmysl i na okruhovém ježdění
Arese
Karoq 1.5 TSI/110 kW man. přev.! Perfektní ergonomie všech ovládacích prvků a žádná hybridodebilizace! 🙂👍
Anonym
@Uživatel_5063661 Třeba tak jezdili
Anonym
@Petr Žaludek Opravdu?
Pepa_007
..... na oplátku ale dostanete výbavu, která ještě nedávno patřila prémiovým modelům.
Reálně co nemá auto třeba roku výroby 2012? Vlastně vše co má ten zmiňovany Peugeot 3008. Až na bi-led tak má bi-xenony. A sedačky s PRAVOU kůží a ne plastem (Peugeot je na tom hůře). Bez klíčový vstup je lepší.
Petr Žaludek
Ford Kuga 2.3 Duratec se v ČR naprodává. U nás je v prodeji Duratec 2.5
praptak
Kde u Karoqu Selection najdete nutnost startovat klíčem? Jinak za těch 700 tisíc Kč můžete mít lépe vybavený akční model Classic (750 tisíc Kč s 1.5 TSI).