Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Vzpomínáte na českého tunera škodovek Milotec? Tuní dál! Dokonce i elektromobily

6 komentářů

Fernando Martínez
@jersey.se
Overclocking vysavače o půlnoci… fascinující! Někteří lidé sahají na dno, vy jste si to dno ještě přetaktoval.
jersey.se
Tuhle jsem provedl overclocking vysavače, ergo chápu 👍
Anonym
@Fernando Martínez Jaký je takt?
Maxmilian_Von_Mondeo
Spousta těch věcí jsou bohužel univerzální díly z Allegra, nebo podobného "levnošhopu" Třeba zrovna ty ochranné lišty nakládací hrany kufru, kryty pod kliky ..... dokonce i ty vzpěry nebo zmiňované anti-ofuky. Jako článek je dobrá reklama, ale kdo si tyhle parádičky a fičury kupuje tak určitě ví, že spoustu věcí si Milotec koupí v Číně a Polsku a tady tomu (možná natiskne svoje logo) napálí služnou cenu.
Jinak ano, v devadesátkách jsem měl zvrácený vkus a občas se mi Škodivky s jejich doplňky i docela líbily.
Ale jsme lidé různí, s různým vkusem a různou chutí, takže když se to někomu líbí, tak tu pro něj Milotec je. Když se to povede, tak mě pohled na takové dílo na silnici potěší. Když se to nepovede, tak se aspoň pobavím. Třeba svoje auto bych si taky rád vyšperkoval, ale na něj moc "šperků" žádný tuner nenabízí (ani individualizační program samotné automobilky)
Lord Owl
Pokud by třeba kompletně v Milotecu zkrášlovali obludné modely od Šáde, např Fabia I a II nebo Rapida, tak by do toho někdo asi šel. AntiFukary na okna těmto jmenovaným ovšem nepomohou....
topten
@Fernando Martínez
a co teprv pulnocni overklokting slivovickou ...
... samozrejme ji nevyplivnes, ale posles dal