Novinky
saabik
5
Bezdůvodně pomalá jízda a jízda v levém pruhu na dálnici jsou podstatně horší neduhy českých řidičů. Zlaté mlhovky.
Přejít do diskuze
To jsem zažil zrovna minulou sobotu, když bylo mlhavo, ale viditelnost stále min. 200 metrů. Za sebou jeden trumpeta, který svítí vším co má a za ním druhej trumpeta jen předním s denním svícením 🤦♂️ A takových jsem potkal nepočítaně.
"Nejlepší" jsou mlhovkáři, co to mastí 130 jako by se nechumelilo. Podle jejich "logiky" je tedy mlha natolik řídká, že je bezpečný jet 130, ale na druhou stranu natolik hustá, že musí svítit zadní mlhovkou. Obvykle se mýlí v obojím, ale spíš v tom druhém, protože tihle mlhovkoví pičusové jsou bez ohledu na rychlost schopní rozsvěcet mlhovky i v situaci, kdy jsou běžná zadní světla vidět na půl kilometru daleko... 😊
@Michal Exner nelegální LED oslňují násobně víc. A i lidé z tohoto fóra je mají osazené a je jim to jedno. Strašně sobecké.
Když už se bavíme o světlech, tak mlhovky jsou ještě nic proti LEDkám ve světlometech, kde původně sídlil halogen nebo xenon 😉
Najhorsia skupina su vodici, ktorí pocas dazdu svietia prednymi hmlovkami. Tí majú v pekle rezervované špeciálne miesto.
fakt zvláštní - mlhovkáři ve finále? Mě teda vadí víc lepici a pokud se nepřestane lepit po pár mírných ubráních plynu zapínám mlhovku. Navíc mnohem horší jsou denní světla za mrholení nebo mlze.