Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

Nejlevnější tesla v historii přijíždí do Česka. Stačí vám na ni méně než 900 tisíc

21 komentářů

Michal Chmelař
@rohYpnol
Redakce auto.cz a progresivistická? Jestli si tam přečetli tento komentář, tak všichni popadali pod stůl smíchy. A vlastníci CZECH NEWS CENTER s nimi 😄
Jde jim pouze o clickbait titulek, jako vždy.
P.S. Off topic dotaz, co je to FX35, které prý nakupuje náš stát? Jak jsi psal včera.
Mr.Murphy
Řekl bych že to je pěkná cenovka. Teslu si kvůli Elonovi a ergonomii asi nikdy nekoupím, ale jsem rád že tímto tlačí konkurenci k nižším cenám 😄
Horký Rom
@rohYpnol
To není cena, to je upgrade reality ⚡
dodo24
@rohYpnol ako dokonalého znalca EV aj spalovákov by som ťa chcel poprosiť o jedinú vec. Aké auto si mám kúpiť za cenu do 950.000kč s podobnými jazdnými výkonmi? Na dojazde mi nezáleží, denne urobím max 200km.
rohYpnol
Celkem hezký protimluv. Stačí vám na ni méně než 900.000,- ... ale zaplatíte 924.000,- 😁 😁 😁 Další důkaz toho, že elektormobilita přepisuje základní postuláty, od matematiky, přes fyziku až po filozofii.
Horký Rom
Pokud by byla výroba trojky lokalizována v Německu, zřejmě by to mělo zajímavější nádech.

Tesla - čistá radost na elektriku ❤️
kozakm
@maca02 Y Perf a LR AWD dostaly větší baterku, trojka je stále na špici, pokud jde o Cx.
dodo24
@maca02 lenže Pepa to bude vyblakovať aj 30 rokov až kým k tomu neprijde. Ak teda náhodou. Spolieha sa na to, že čas hrá v jeho prospech. Keby mal ale časovo ohraničit svoju predpoveď, tak sa pravdepodobne nenaplní.
kozakm
@Ondřej Šámal Tesly se už dávno na štěrku nepřebírají a v celé historii se to dělo jen chvíli. Zbytečné rýpnutí.
gil54
"Stačí vám na ni méně než 900 tisíc."

No, to jaksi nestačí, když... "K této částce je ovšem nutné připočíst dalších 25.500 korun za doručení a dokumentaci."
Horký Rom
@rohYpnol
…a přesto stále rychlejší než jiskra 👍
ptr078
@gil54 Tak si ju nemusis dat dorucit a tym padom ti netreba ani dokumentaciu
Horký Rom
@Ondřej Šámal
Oceňuji vaši schopnost trollit s grácií, pane redaktore 👍
rohYpnol
@Horký Rom

...poslední slova Williama Kemmlera, 😁
Renoo
Nemít tam ten prapodivný interiér a infotainment a celkové pojetí ovládání, tak by to byl dobrý kup. Otázkou zůstava reálná rychlost nabíjení - malá baterie + LFP... to není předurčeno k velké rychlosti. Jinak oceňuji, že se řetřilo na nasmyslech - zadní displej je totální kravina, vyhřívání zadní lavice taky.
Robert Hlavatý
Za mě cajk. Tesla 3 určitě není špatný BEV a hlavně mě je sympatická tvarem klasického auta, žádný SUV, crossover nebo jiné "hybridy". Rovněž udávané výkony zrychlení, Vmax a dojezdu asi nejsou špatné ve srovnání s konkurencí...
maca02
Svýho času to byla progresivní automobilka, inovátorská. Dneska? Inovací je model Standard. Tak to jsme to dopracovali.
Kde jsou větší baterky? Fakt nemáme žádné lepší motory a efektivnější? Fakt nemůžeme mít lepší brzdy na Performance? Nejde lepší aerodynamika? Kde je "Model 2"?
Pepa říkal opakovaně, že Tesla zkrachuje. Možná se mýlil, ale za mě je momentálně na šikmé rovině směrem dolů. A nevypadá to, že by se měla zase ztopořit.
Jiří Novotný
Příspěvek podléhá schvalování.
rohYpnol
@Ondřej Šámal
Titulky o elektromobilitě mají být hezké, nikoliv pravidivé. Ano, tohle je ten správný progresivistický přístup, který je nutné budovat. My ten elektomobilní blahobyt prostě vybudujeme za každou cenu!
teig
Příspěvek podléhá schvalování.
admin badge
Ondřej Šámal
@rohYpnol Ano, Tesla to má pěkně vymyšlené. Zejména když si pak auto přebíráte někde na štěrkovém plácku 😄 Ale uznejte, že pokud by v titulku bylo, že vám na ni stačí méně než 926 tisíc, nebude to tak hezké 😄