Elektromobilita
Odtahovat od nabíječky jenom spalováky? Pozor si musí dávat i elektromobily! Pokuta není malá
21 komentářů
Tak prostě je to vyhrazené místo tak se tam má stát za nějakým účelem, ne jen tak parkovat. To je to samé jako místo pro vozíčkáře....
Asi nebude nastávat situace, že auto nabiju, nechám ho 20 minut připojené bez nabíjení než třeba dojím oběd a mezitím už mě budou odstřihovat od kabelu a auto rvát na odtahovku 😉 Nedělejme z toho vědu.
Asi nebude nastávat situace, že auto nabiju, nechám ho 20 minut připojené bez nabíjení než třeba dojím oběd a mezitím už mě budou odstřihovat od kabelu a auto rvát na odtahovku 😉 Nedělejme z toho vědu.
@ptr078
Možná mu jen není vlastní sobecké myšlení. A zároveň logicky předpokládá, že s rozvojem počtu EV se bude rozvíjet i infrastruktura. I když není vyloučeno, že to občas bude někde drhnout. Nemyslíte?
Možná mu jen není vlastní sobecké myšlení. A zároveň logicky předpokládá, že s rozvojem počtu EV se bude rozvíjet i infrastruktura. I když není vyloučeno, že to občas bude někde drhnout. Nemyslíte?
Ano je to správně. Stejně jako nemá kdekdo stát na invalidech, tak nemá stát ani u nabíječky. Ještě to samé by chtělo u rodinných stání a bylo by to super. Proste odtáhnout a flastr, nemaji tam co delat. Vse se pozna na první pohled. kartička ZTP, připojena nabijecka nebo dětská autosedačka v autě.
@ptr078 vadí ti, ze někdo neni sobec? Chápu to, ze sobecké chování je ti vlastní, ale naštěstí normální lidi toto chování nemaji a zatim se zda, je jich většina.
@DonVito
Já to vídám na sídlišti u chytrých lamp. A vlastně mi to nevadí, protože kde mají Ti lidé parkovat? Ty lampy se pro nabíjení asi začnou používat až v okamžiku, kdy si místní rezidenti nakoupí EV. Do té doby budou u lamp jen spalováky.
V tomto konkrétním případě by myslím jakákoli represe ze strany města byla spíše kontraproduktivní.
Já to vídám na sídlišti u chytrých lamp. A vlastně mi to nevadí, protože kde mají Ti lidé parkovat? Ty lampy se pro nabíjení asi začnou používat až v okamžiku, kdy si místní rezidenti nakoupí EV. Do té doby budou u lamp jen spalováky.
V tomto konkrétním případě by myslím jakákoli represe ze strany města byla spíše kontraproduktivní.
@Zetti jestli to spis nebude, ze je jedno cim jezdis a porad budes stejnej, i kdyz si pořídíš elektromobil?
@Zetti
Oxymoron to neni, protože ses prave přihlásil. Elektromobil mas a placas blbosti. Téměř nikdo nekupuje ev kvuli oteplování planety, ale kvuli komfortu a lokalnimu ovzduší. Ale chapu, ze pro některé lokalni a globální je moc těžké rozdělit.
Oxymoron to neni, protože ses prave přihlásil. Elektromobil mas a placas blbosti. Téměř nikdo nekupuje ev kvuli oteplování planety, ale kvuli komfortu a lokalnimu ovzduší. Ale chapu, ze pro některé lokalni a globální je moc těžké rozdělit.
@Zetti co jsem pak já, když jsem si EV pořídil kvůli výkonu a možnosti jezdit bez ohledu na stav peněženky?
No realita je dost jiná. Přibývá bezohledných spalovaku, které na nabíječce parkují a nikdo je neodtáhne. Moje poslední zkušenost - u veřejné nabíječky u našeho domu zaparkovalo auto. Měšťáci to vůbec neřešili. Po třech týdnech stani(!) jsem je zavolal, přišlo mi to docela dlouho. řekli že na odtah to není. Dali pokutu. Po dalším týdnu auto odparkovalo na jiné místo, kde pro jistotu zabírá dvě parkovací místa najednou. Takhle se tu máme.
@Dzinus Jedním z důvodů, proč si ale rezidenti ty EV nenakoupí je, že nemají kde nabíjet a to nemají, protože jim tam parkují ICE... 😊
@DonVito
pojem bezohledny elektromobilista je oxymoron
jsou to vesmes uvedomeli lide chranici zivotni prostredi a oteplovani evropy
pojem bezohledny elektromobilista je oxymoron
jsou to vesmes uvedomeli lide chranici zivotni prostredi a oteplovani evropy
místo k nabíjení, ne k parkování. Stejně by to mělo platit i na pumpě. Stojíte na pumpě za autem, čekáte až natankuje a zaplatí, ale chlápek si jde odskočit, pak kafe a v klidu si ho pije u stolečku, hraje si s mobilem....
@DonVito Vidis aky si blby a tesis sa pod kazdym clankom z masivneho rozsirovania elektromobility. Keby si bol sam, nemas s nabijanim problem
Ten problém vzniká s atraktivitou parkovacího mista. A kombinuje se v tomto případě problematika nabíjení a parkovani
Proto potřebujeme jednoduchá pravidla.
Proto potřebujeme jednoduchá pravidla.
@Mikesus
Taky se dočkas.
Ja jsem fanda i majitel Saccovych Mercedesů. Mě Ty nemůžeš rozhazet. Elektroauto je pro me důležitý treba jako sroubovak nebo sekacka
Taky se dočkas.
Ja jsem fanda i majitel Saccovych Mercedesů. Mě Ty nemůžeš rozhazet. Elektroauto je pro me důležitý treba jako sroubovak nebo sekacka
Něco mi tu uniká. Příklad. Zaparkuju, začnu nabíjet jdu nakupovat. Nakupuju 2 hodiny. Nabito můžu mít řekněme za hodinu. Hodinu tedy nenabíjím, ale parkuji dál. Dělám něco špatně, když nevím, že mám nabito, ale stále parkuji?
@Mikesus
www.auto.cz/diskuse/99079/1#…
Je vas tu pomatencu ze by se mohli e😜ortovat. Elektroauto mam, ale nevyvozuju z toho nic, bohuzel jsem se tim mezi ty blby zařadil taky.
www.auto.cz/diskuse/99079/1#…
Je vas tu pomatencu ze by se mohli e😜ortovat. Elektroauto mam, ale nevyvozuju z toho nic, bohuzel jsem se tim mezi ty blby zařadil taky.
@Mr.Murphy Přesně. Zastavím, nabiju a pak to tam nechám stát. Já jsem elektromobilista, kdo je víc?
A bohuzel pribyva bezohlednych elektromobilistu blokujicich nabijecku aniz by nabijeli.
👎👎👎