Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Největší světový výrobce spalovacích motorů s nimi nehodlá končit. Prý ještě vydrží dekády

11 komentářů

Horký Rom
„Nekončíme se spalováky.“
To říkají hlavně ti, co už dávno končí, jen si toho nevšimli.

„…vydrží dekády.“
To říká každý, kdo už dnes žije jen ze setrvačnosti.

Budoucnost pálí, ale oni pořád čuchají benzín - nostalgie je mocná věc 👍
Michal Ježek
@Horký Rom Každý jednou skončí. Jsem jen rád, že než umřu, budu mít radost z jízdy spalovacím autem. 😊
Horký Rom
@Michal Ježek
Jsi oldschool, brácho. Až jednou technologická evoluce zaparkuje nad tebou, můžeš jí ještě poslední silou zamávat výfukem ❤️
Michal Ježek
@Horký Rom Jsem vyznavač praktických a funkčních věcí. Až nějaké praktické a funkční BEV najdeš, vzpomeň si na mne a pošli mi odkaz, brácho. 😊
Horký Rom
@Michal Ježek
Brácho, praktické a funkční věci?
Ale vždyť BEV jsou tak praktické, že ti je budoucnost strká pod nos už roky. Ty jen pořád hledáš nabíječku v mapě z roku 1998.

Spalovák je fajn, romantika, šustění minulosti, ale tvrdit dnes, že BEV není praktické, to je jako říkat, že e-mail není funkční, protože ti v roce 1996 spadl modem.

Až dokončíš meditaci nad karburátorem, pošli mi fotku. Rád si ji přidám do sbírky posledních zubrů.
Do té doby ti jeden praktický a velmi funkční odkaz pošlu já: jmenuje se realita a právě teď mi parkuje před barákem ❤️
Michal Ježek
@Horký Rom To musíš mít slušnou databázi Zubrů, když se pořád prodává 84% spalovacích aut a na silnicích jich jezdí přes 90%.
A prosil bych ten odkaz na to praktické BEV. Praktické BEV není takové, co budu u něj stát 25minut každý týden a pak s ním pojedu po dálnici jen 2-3h, než budu muset znovu. Jsem zvědav. Tedy ideálně pod 1,5mega, ju? 😉
Horký Rom
@Michal Ježek
Brácho, vzpomínky na výfuky jsou fajn, ale realita BEV už tě dávno předjela. Tak zatím zamávej karburátorem, já jedu dál 😎
Michal Ježek
@Horký Rom Takže nebude žádný příklad. To jsem fakt v šoku. 😁
Karburátorům jsem zamával dávno, stejně jako BEV. Já jedu dál. 😉
ryccardo
@Horký Rom Ty máš dobře vypatláno.
Michal Ježek
Vydrží dekády. O tom není pochyb. Otázka je, jestli za dekády bude většinovým pohonem.
KANKUNEN
To je nic, v rusácku oslaví Buchanka kilo.