Novinky
Othello
0
drobný dotaz - k čemu je dobré na brzdu tlačit nejvyšší možnou silou, přestože ABS je už dávno aktivované ?
Tuhle fintu jsem kdysi využil, poté, co jsem ve tři ráno na motorce projel na čerstvou červenou😊 Samozřejmě, na červenou se nejezdí, ale v tu chvíli nebylo kolem jediný vozidlo, krom fízlů schovaných za bukem😊
A s 11 body jsem fakt neměl koule na to pokračovat v běžném ježdění, takže jsem absolvoval jedno školení v listopadu, druhé v lednu a velmi se mi ulevilo😊
zajímavý je, že od tý doby jsem trestný bod snad ani neměl, už pár let jezdím úplně s nulou, ale připisoval bych to spíš absenci hlídek v ulicích😊
A s 11 body jsem fakt neměl koule na to pokračovat v běžném ježdění, takže jsem absolvoval jedno školení v listopadu, druhé v lednu a velmi se mi ulevilo😊
zajímavý je, že od tý doby jsem trestný bod snad ani neměl, už pár let jezdím úplně s nulou, ale připisoval bych to spíš absenci hlídek v ulicích😊
Samík
Příspěvek podléhá schvalování.
jj, česká nátura bodování natahovat, natahovat, pak je to stejně jednou doběhne. A to mluvím o těch, co už těch 12 bodů schytají, tj. ti už neodmažou....