Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jak vypadá ukrajinský trh s auty? Jedničkou je Volkswagen z šedého dovozu

47 komentářů

Horký Rom
Ano, kdyby se u nás ceny u modelu ID.Unyx pohybovaly v takových mezích, bylo by to… inu, bylo by to takřka dokonalý Grál. Sen, jenž se tu a tam zaleskne na obzoru, aby se vzápětí opět rozplynul v mlžném oparu všedních dní.
Jozef Srpoň
Hmm, ale keď si teda pôjdem kúpiť ten Unyx na UA a doveziem ho do SK, tu si ho dám prihlásiť, tak budem platiť clo? Lebo už to nebude dovoz z číny ale len z UA. Aj tak by to bolo ale 750.000 CZK čo je menej u nás...
Anonym
@Jozef Srpoň Počkej, až bude Ukrajina v EU, pak to bude bez cla
Anonym
@Horký Rom Máš pravdu. Krásný sen 👍👍👍
Ada je zase tady
Je to trochu jinak. nejprodávanější je BMW a Lexus, také Toyota...
Alespoň podle toho, s čím tady jezdí.
Pepa_007
@Ada je zase tady jeste Benz a Porsche.
Th0r
Kde to skonci? Kolik se proda v ukroessessacku hajzl papiru? Nevybavuju si, ze by zde v minulosti byl clanek, kolik se tam proda aut 🤣 Slusna obsese 🤣
Lucky85
@Th0r Ruzzko tieto problemy nema tak si ludia v kadibudke za chajdou utieraju rite lopuchmi. Na papier sa dlho čaka a malokedy pride
Futurista
@Lucky85 No ty jsi tvrďák, ještě si tam měl napsat o tři Z víc... 😁 Hlavně že v UA maj zlatý hajzly, viď.

Kam až ACZ padne?
traveldrive
@Futurista Ešte hlbšie. Už tie dná, ktoré prerazilo, ani nikto nepočíta.
Man Ký
@Futurista nemají, rusáci jim je rozkradli spolu s pračkama, ledničkama a mixérama. brali co jim přišlo pod ruku. sice to nemají v zemljance na co připojit, ale to nevadí. spousta jich měla poprvé v životě ženu, a nevadily jim ani 70leté.
traveldrive
@Man Ký Nevedel som, že aj opičky môžu byť retardované.
twistedTSD
@Futurista Kolik jsi na Ukrajině viděl zlatých hajzlů?
Anonym
@Futurista Dobrá otázka
Anonym
@Lucky85 Výroba papíru otepluje klima. Alternativní materiály jsou uhlíkově neutrální 👍👍👍
gil54
"Zajímavým úkazem je ukrajinský trh, který i přes probíhající válku znovu roste."

... a poroste jistě ještě lépe a více, ... když navýšíme podporu. Evropskou, státní, občanskými sbírkami ...a to by v tom byl čert, aby si konečně nemohli koupit slušný káry.

Protože vlast se daleko líp brání v novým bávu než ve starým Záporožci. 😀
Pepa_007
@gil54 článek je o autech. Ne o růstu prodejů zlatých WC. 😀😀
traveldrive
@Pepa_007 Nie je o autách. Je o trhu s autami, čo je dosť zásadný rozdiel.
gil54
@Pepa_007

??? ... já ale o žádnejch zlatejch WC nic nepsal.
Man Ký
@gil54 člověk by si řekl, že národ se zkušeností z roku 1939 pochopí jaké to je, když o nich rozhodne někdo druhý a v jejich zájmu jim nedoporučí bránit se, ale odevzdat území😊
kolik jsi zatím dal, máš to někde spočtený?😊
Zetti
@Man Ký ukrajina spotrebuje kazdy rok násobky českého HDP, tvých par drobných je nevytrhne. Ale jestli ti to dělá dobre.....
Man Ký
@Zetti rentiér co krade dřevo v lese mě ohromuje svoji sbírkou youngtimerů. už jsem napsal, že tě obdivuju? no tak to musíme hned napravit, jsi můj vzor😊
twistedTSD
@gil54 Závidět Ukrajincům auta je slušný bizár. Proč se tam nepřestěhuješ, aby sis tu skvělou podporu mohl užívat taky?
traveldrive
@twistedTSD Ty si fakt asi spadol z višne...
Daniel Je
Ještě jsem neviděl Ukrajince ve WV, jednou ve staré Octavii, ale to byla asi nějaká socka, nebo omyl🤣 Jinak jezdí v Toyotách, BMW, Audi, Mercedesech a někdy Ford Mondeo. Stejně jako Mongolové.
Anonym
@Daniel Je Jsou to znalci aut
traveldrive
Posledné, čo ma na svete zaujíma, je ukrajinský trh s autami. Strčte si takéto články niekam...
twistedTSD
@traveldrive Evidentně tě zajímá natolik, žes nám o tom musel přijít říct.
traveldrive
@twistedTSD Podľa čoho usudzuješ, že som to hovoril napríklad tebe?
twistedTSD
@traveldrive Podle toho, že to zde musím číst.
traveldrive
@twistedTSD Nemusíš.
Pepa_007
Jsem si myslel, ze na Ukrajině je válka, zdecimovaná zem, bez elektřiny a paliv (jak píší média). Samé lepší vozy vládnou špičce. Na UA se hlavně vždy prodávaly vozidla ze západu (legálně koupená, po totalce, ci kradena). Prostě ruský styl.
traveldrive
@Pepa_007 A všimni si, v čom sa vozia mladé ukrajinské rodiny, ktorých máme u vás aj u nás plno, na každom kroku o ne zakopneš...
twistedTSD
@traveldrive V úplně normálních autech.
traveldrive
@twistedTSD Fakt, áno? A ja som myslel, že oni su kupujú autá s hranatými kolesami... Z ktorej višne si dnes spadol, kámo?
twistedTSD
@traveldrive Cos myslel, mi asi zůstane utajeno, protože se ani nesnažíš svůj názor smysluplně obhájit.
traveldrive
@twistedTSD Nemám potrebu svoj názor obhajovať. Pochopil každý, myslím, že aj ty. Nesúhlasíš, nech sa páči, tvoja vec. Nemienim sa s tebou naťahovať o to, či mám pravdu alebo nie. Ak si aj tak nepochopil, môžeš to pustiť z hlavy, máš o starosť menej.
Man Ký
@Pepa_007 20 procent území. měli jste ve škole procenta? můžu ti to i nakreslit, kdyby ne😊
twistedTSD
@Pepa_007 Na Ukrajině není válka, nebo co se snažíš říct? Dle prodejů tam většina obyvatelstva žádná nová auta nekupuje.
_Teddy_
Nazvat slovami "sedy dovoz" auta, co sa ukradli kdesi v Europe a vyviezli na Ukrajinu, to je teda riadny eufemizmus...
twistedTSD
@_Teddy_ V Evropě ukradli auta pro čínský trh?
dodo24
@_Teddy_ a kde teda nakradli tie BYD a Unyx ktore sa v EU ani nepredavaju? Zaujimave, ako sa sám dokazes zhovadit v jednej vete
Zetti
Je mi jedno v cem jezdi, ale kdyz jedu kolem nich, pracujic na stavbe ve svem SEC z roku 1987, tak jsou z nej u vytrzeni. Strkaji do sebe, ...koukej...ukazuji. To jsem s zadnym autem nezazil, ze jsem jich mel.
Urcite bych ho u nich bez dozoru nenechal. Cesi skoro nevi o co jde.
Man Ký
@Zetti u nás není Mergl vlhký sen, jako na Ukrajině a na Slovensku.
ty pracuješ na stavbě?
jasně, všichni ti ho chtějí ukrást😊
Zetti
@Man Ký taky ujizdim na Mercedesech Bruna Sacca. Pěkný stoji balik, násobky toho co jeho mladší bracha.

Asi sem Slovák nebo Ukrajinec.
traveldrive
@Zetti A ani opička nie si. 😉
Man Ký
@Zetti nebo světský nebo romále, těm se taky líbí. dobrý vkus je dobrý vkus😊