Novinky
@Futurista nemají, rusáci jim je rozkradli spolu s pračkama, ledničkama a mixérama. brali co jim přišlo pod ruku. sice to nemají v zemljance na co připojit, ale to nevadí. spousta jich měla poprvé v životě ženu, a nevadily jim ani 70leté.
@gil54 člověk by si řekl, že národ se zkušeností z roku 1939 pochopí jaké to je, když o nich rozhodne někdo druhý a v jejich zájmu jim nedoporučí bránit se, ale odevzdat území😊
kolik jsi zatím dal, máš to někde spočtený?😊
kolik jsi zatím dal, máš to někde spočtený?😊
"Zajímavým úkazem je ukrajinský trh, který i přes probíhající válku znovu roste."
... a poroste jistě ještě lépe a více, ... když navýšíme podporu. Evropskou, státní, občanskými sbírkami ...a to by v tom byl čert, aby si konečně nemohli koupit slušný káry.
Protože vlast se daleko líp brání v novým bávu než ve starým Záporožci. 😀
... a poroste jistě ještě lépe a více, ... když navýšíme podporu. Evropskou, státní, občanskými sbírkami ...a to by v tom byl čert, aby si konečně nemohli koupit slušný káry.
Protože vlast se daleko líp brání v novým bávu než ve starým Záporožci. 😀
@Th0r Ruzzko tieto problemy nema tak si ludia v kadibudke za chajdou utieraju rite lopuchmi. Na papier sa dlho čaka a malokedy pride
Posledné, čo ma na svete zaujíma, je ukrajinský trh s autami. Strčte si takéto články niekam...
@traveldrive Cos myslel, mi asi zůstane utajeno, protože se ani nesnažíš svůj názor smysluplně obhájit.
@Pepa_007 Na Ukrajině není válka, nebo co se snažíš říct? Dle prodejů tam většina obyvatelstva žádná nová auta nekupuje.
@gil54 Závidět Ukrajincům auta je slušný bizár. Proč se tam nepřestěhuješ, aby sis tu skvělou podporu mohl užívat taky?
@Zetti rentiér co krade dřevo v lese mě ohromuje svoji sbírkou youngtimerů. už jsem napsal, že tě obdivuju? no tak to musíme hned napravit, jsi můj vzor😊
@Zetti u nás není Mergl vlhký sen, jako na Ukrajině a na Slovensku.
ty pracuješ na stavbě?
jasně, všichni ti ho chtějí ukrást😊
ty pracuješ na stavbě?
jasně, všichni ti ho chtějí ukrást😊
Je mi jedno v cem jezdi, ale kdyz jedu kolem nich, pracujic na stavbe ve svem SEC z roku 1987, tak jsou z nej u vytrzeni. Strkaji do sebe, ...koukej...ukazuji. To jsem s zadnym autem nezazil, ze jsem jich mel.
Urcite bych ho u nich bez dozoru nenechal. Cesi skoro nevi o co jde.
Urcite bych ho u nich bez dozoru nenechal. Cesi skoro nevi o co jde.
Ještě jsem neviděl Ukrajince ve WV, jednou ve staré Octavii, ale to byla asi nějaká socka, nebo omyl🤣 Jinak jezdí v Toyotách, BMW, Audi, Mercedesech a někdy Ford Mondeo. Stejně jako Mongolové.
@Man Ký ukrajina spotrebuje kazdy rok násobky českého HDP, tvých par drobných je nevytrhne. Ale jestli ti to dělá dobre.....
@Man Ký taky ujizdim na Mercedesech Bruna Sacca. Pěkný stoji balik, násobky toho co jeho mladší bracha.
Asi sem Slovák nebo Ukrajinec.
Asi sem Slovák nebo Ukrajinec.
Nazvat slovami "sedy dovoz" auta, co sa ukradli kdesi v Europe a vyviezli na Ukrajinu, to je teda riadny eufemizmus...
Jsem si myslel, ze na Ukrajině je válka, zdecimovaná zem, bez elektřiny a paliv (jak píší média). Samé lepší vozy vládnou špičce. Na UA se hlavně vždy prodávaly vozidla ze západu (legálně koupená, po totalce, ci kradena). Prostě ruský styl.
Kde to skonci? Kolik se proda v ukroessessacku hajzl papiru? Nevybavuju si, ze by zde v minulosti byl clanek, kolik se tam proda aut 🤣 Slusna obsese 🤣
Je to trochu jinak. nejprodávanější je BMW a Lexus, také Toyota...
Alespoň podle toho, s čím tady jezdí.
Alespoň podle toho, s čím tady jezdí.
Ano, kdyby se u nás ceny u modelu ID.Unyx pohybovaly v takových mezích, bylo by to… inu, bylo by to takřka dokonalý Grál. Sen, jenž se tu a tam zaleskne na obzoru, aby se vzápětí opět rozplynul v mlžném oparu všedních dní.
@_Teddy_ a kde teda nakradli tie BYD a Unyx ktore sa v EU ani nepredavaju? Zaujimave, ako sa sám dokazes zhovadit v jednej vete
@twistedTSD Nemám potrebu svoj názor obhajovať. Pochopil každý, myslím, že aj ty. Nesúhlasíš, nech sa páči, tvoja vec. Nemienim sa s tebou naťahovať o to, či mám pravdu alebo nie. Ak si aj tak nepochopil, môžeš to pustiť z hlavy, máš o starosť menej.
@twistedTSD Fakt, áno? A ja som myslel, že oni su kupujú autá s hranatými kolesami... Z ktorej višne si dnes spadol, kámo?
@Pepa_007 A všimni si, v čom sa vozia mladé ukrajinské rodiny, ktorých máme u vás aj u nás plno, na každom kroku o ne zakopneš...
Kam až ACZ padne?