Videa
Nastastie mam este taky poloanalog, kde su na SS a Lane Asist tlacidla pekne vedla seba. Citacka znaciek len cita. Dokonca mi ide vypnut aj uplne ESP keby som chcel.
Protikolizny system mi raz zachranil masku chladica ked som sa "kochal" v dedine a auto predomnou prudko zabrzdilo. Ale zasa mi raz zabrzdil na ceste ked som vychadzal z pozdlzneho parkovania a oproti siel kamion tak som ostal stat v ceste a raz kvoli busu v zakrute.
Zena ma novsie auto kde sa to da vypnut tiez ale menej komfortne a ked zabudnem, vsetko pipa atd.
Protikolizny system mi raz zachranil masku chladica ked som sa "kochal" v dedine a auto predomnou prudko zabrzdilo. Ale zasa mi raz zabrzdil na ceste ked som vychadzal z pozdlzneho parkovania a oproti siel kamion tak som ostal stat v ceste a raz kvoli busu v zakrute.
Zena ma novsie auto kde sa to da vypnut tiez ale menej komfortne a ked zabudnem, vsetko pipa atd.
stejně jako kdysi byli zaostalci, kteří pochybovali o ABS, poté ESP, jsou ti samí dnes proti systémům udržování v pruhu nebo ecallu. To asi bude vždy někdo takový, když přijde nová technologie zlepšující bezpečnost. Kdo dokázal předvídat, ABS se mu nesepnulo jak byl rok dlouhý, to samé ESP, ale když přišlo na krizovku, oboje pomůžou. A to samé je i udržování v pruhu, kdo umí jezdit a udržet se v pruhu, tomu se systém neaktivuje, ale když náhodou usne, tak pomůže. Těm co záměrně vyjíždějí do protisměru, těm nepomůže nijak a budou si jen na něj stěžovat.
@Mikesus Práve naopak. Je nezmysel mať na všetko nejakého asistenta. Dôsledkom je, že za volant si stále častejšie sadajú neschopné nezodpovedné jelitá a spoliehajú sa na asistentov. Problém je, že mať vodičák je dnes právom, nie výsadou. Preto to na cestách často vyzerá ako na divokom západe a žiadne asistentenčné systémy tomu nijako nezabránia.
Odpor vyvolava to bezohledne protlacovani elektriky.
Pokud ho nekdo oceni a chce, at si elektricky auto klidne koupi.
Ale at to nevnucuji mne.
A stejne je to s vetsinou asistentu: je dobre, ze existuji. Kdo je chce, at si je objedna!
A zaplati.
To dostaneš s novym autem i bez objednání. Taky sem myslel ze to je dobry. A neni. Koukam do apky, vidim kde auto stoji nebo jede, uvazuju kdo se na to jeste kouka, kdo posloucha co si povidame pres mikrofon ecall, kdo si prohlizi muj ksicht pres palubni kameru. Kdo vi kde pridam plyn, kde prekrocim rychlost , kde projedu stopku. Je mi lito se toho zbavit ale az se toho zbavim, dalsi podobné s zema blbostma uz nechci. Jen kvuli tem blbostem
Ja to nechci.
Ty jsi dokonaly vzorek bezchybne elity naroda. Tobě může kdokoliv načumovat i do postele. Ty se toho nebojis 😀😀