Videa
Tak ano určitě, bude to přelomový model. Tak asi jako každý nový BEV....Zítra nám EU poví, co udělají s ICE 2035 ban a to hodně rozhodne o tom, jak se nám tu BEV vůbec zabydlí..
@Robert Hlavatý další zbytečný pokus VW o něco jako průlom zájmu zákazníků. Kolik peněz na tyto ex.perimenty ještě mají? Dost málo, řekl bych…
Bude. A lidi uz se konecne prestanou divit, proc ma BEV tak nizke prodeje.
Staci se podivat na nabidku VW. Jaka jsou v mi mala auta?
Verim, ze ID.Polo (spolu s jeho SUV sourozencem) toho hodne zmeni.
VW 👍
Staci se podivat na nabidku VW. Jaka jsou v mi mala auta?
Verim, ze ID.Polo (spolu s jeho SUV sourozencem) toho hodne zmeni.
VW 👍
@DonVito
Přelomovým elektromobilem byl dle vyjádření výrobce už VW ID.3 představený v roce 2019. Teď máme další přelomový elektromobil VW ID.Polo představený v roce 2025. Kolik těch přelomů ještě bude?
Přelomovým elektromobilem byl dle vyjádření výrobce už VW ID.3 představený v roce 2019. Teď máme další přelomový elektromobil VW ID.Polo představený v roce 2025. Kolik těch přelomů ještě bude?
@Tycoon Tak ID3 jako první pořádný BEV od VW určitě přelomový byl, stejně jako spousta aut před ním, Käfer, Golf, Audi Quattro.
Navíc se jich neprodává tak málo.
Celá kdysi proklínaná platforma MEB nechává v Evropě ve stínu všechno ostatní s dost podstatným náskokem, navíc MEB+ teprve uvidíme příští rok, nemyslím MEB+ Entry.
Teď tu máme první laciné a masově vyráběné MEB+ Entry, navíc s LFP a s články snad brzy z evropské produkce koncernu za rozumnou cenu. To je taky přelomové nebo ne? Počkal bych na čísla za rok 26 a pak bych hodnotil.
Navíc se jich neprodává tak málo.
Celá kdysi proklínaná platforma MEB nechává v Evropě ve stínu všechno ostatní s dost podstatným náskokem, navíc MEB+ teprve uvidíme příští rok, nemyslím MEB+ Entry.
Teď tu máme první laciné a masově vyráběné MEB+ Entry, navíc s LFP a s články snad brzy z evropské produkce koncernu za rozumnou cenu. To je taky přelomové nebo ne? Počkal bych na čísla za rok 26 a pak bych hodnotil.
Až na tu základní baterku 37kWh a to pomalé dobíjení
by to docela šlo.
Když u nové baterky 37kWh odečtu nevyužitelnou kapacitu a z toho vezmu 10 - 80%, tak mám 24kWh. U starších baterek 8 let to bude 20kWh.
So natürlich Nein.
by to docela šlo.
Když u nové baterky 37kWh odečtu nevyužitelnou kapacitu a z toho vezmu 10 - 80%, tak mám 24kWh. U starších baterek 8 let to bude 20kWh.
So natürlich Nein.
@PowerHouse proč bys LFP nenabíjel do 100%? Neměla to být jejich výhoda?
A na ježdění po městě je to přece OK, nebo bys jel ve VW Polo do Barcelony z Prahy?
A na ježdění po městě je to přece OK, nebo bys jel ve VW Polo do Barcelony z Prahy?
@psel Ale jo. Jako druhé auto na ježdění po městě proč ne. Pokud to nezabije cena se slušnější výbavou.
@kajmik01 no je otázka co potřebuješ na každodenní cesty do práce, a je otázka jaké nároky člověk na to má.
Těch 20...50km člověk dá ve všem (měl jsme před lety na pár měsíců Fabii s 1.0TSI s kvedlačkou a taky jsem to přežil než mi dorazilo moje), automat je v ceně každého BEV, ticho tam je, v rámci možností to i rozumně akceleruje. Pokud to má rozumné sedačky tak proč ne.
Jen to chce pak mít pro dva lidi dvě auta malá, se kterými jezdíš denně a pak jedno s velkou baterkou a pohodlím na delší cesty. Když vidím co lidi jsou ochotní platit za baterky pro svou FVE tak je to skoro v ceně toho ID Polo. Takže jedno ze 3 aut je vždy připojeno jako baterka..
Těch 20...50km člověk dá ve všem (měl jsme před lety na pár měsíců Fabii s 1.0TSI s kvedlačkou a taky jsem to přežil než mi dorazilo moje), automat je v ceně každého BEV, ticho tam je, v rámci možností to i rozumně akceleruje. Pokud to má rozumné sedačky tak proč ne.
Jen to chce pak mít pro dva lidi dvě auta malá, se kterými jezdíš denně a pak jedno s velkou baterkou a pohodlím na delší cesty. Když vidím co lidi jsou ochotní platit za baterky pro svou FVE tak je to skoro v ceně toho ID Polo. Takže jedno ze 3 aut je vždy připojeno jako baterka..
@psel
Dle Vaculíka jde o prostorné auto s velkým kufrem, slušně jezdící, dynamické, s dobrými brzdami a překvapivě dobrou tažnou kapacitou, které bude stát jako auto nižší střední až střední třídy.
To očekáváme takovu prosperitu, že si budeme moci dovolit degradovat taková auta do role městské nákupní tašky?
Dle Vaculíka jde o prostorné auto s velkým kufrem, slušně jezdící, dynamické, s dobrými brzdami a překvapivě dobrou tažnou kapacitou, které bude stát jako auto nižší střední až střední třídy.
To očekáváme takovu prosperitu, že si budeme moci dovolit degradovat taková auta do role městské nákupní tašky?
Pf Fujara
Příspěvek podléhá schvalování.
Přelomový je podle Vaculíka přece Trabant, ne?
Ještě k tomu dostavět Temelín a Dukovany a bude to dokonalé. Bez elektráren je přechod na BEV nesmysl.
Cože dostavba jaderek bude za 20let hotova? Tak počkáme s BEV 20let. 😊😊😊
Cože dostavba jaderek bude za 20let hotova? Tak počkáme s BEV 20let. 😊😊😊
ID. POLO AUTO od VW. Jdi, sni, sesuň se na sedadlo a jeď.
Jed za svým snem... za svým POLOSNEM.
braVWo 👏