Novinky
Jiří Paťava
Příspěvek podléhá schvalování.
Za mne je auto po vzoru Delici koncepcně dokonalé, variabilita, prostornost a komfort MPV v kombinaci se schopnostmi off-roadu.
Pro mé využití ideál.
Bohužel v Evropě teréní verze L300 a L400 rozšířené nebyly (pokud se nepletu, tak min verze ze L400 byla jen s volantem na špatné straně). Ponejvíce jsem je viděl na Kamčatce, kde jich svého času jezdilo spousty, ostatně Kamčatka je automobilně takové malé Japonsko 😊.
Podobně dělal i Hyundai terenní odvozeninu z H-1, ta zas byla dost často k vidění v Tádžíku.
Pro mé využití ideál.
Bohužel v Evropě teréní verze L300 a L400 rozšířené nebyly (pokud se nepletu, tak min verze ze L400 byla jen s volantem na špatné straně). Ponejvíce jsem je viděl na Kamčatce, kde jich svého času jezdilo spousty, ostatně Kamčatka je automobilně takové malé Japonsko 😊.
Podobně dělal i Hyundai terenní odvozeninu z H-1, ta zas byla dost často k vidění v Tádžíku.
Takže je to s dieselem 2. nejprodávanější Mitsubishi v Japonsku a tak je mu třeba dát hybridní nebo elektrický pohon. Umřu smíchy.
Ta sucasna delica je uz len pre vybrane trhy azie vratane japonska...
L300 se mi líbila, ale z praktického pohledu (přístup k motoru) už to může být horší.
Co je však jisté, jak L300 tak pak i následně L400 nepatřily k prodejním šlágrům, zvláště v tech teréních verzích.