Videa
ericn
2
@Prasivak P no vždyť je to to, co píšu. Bez čistého benzinu za rozumné peníze nemá Honda prodeje 😉
Přejít do diskuze
@Prasivak P není hybrid jako hybrid 😄 Ten od Toyoty je klasický a prim, jako pohon, tak je spalovací motor. Když to u Civicu je to řešení jiné - sériový hybrid prostě netáhne, jak u Hondy, tak u Nissanu. Na prodejích je to dost vidět, lidi tomu prostě nevěří 😉
@ericn
Je to tak, hybridy nikto nechce, preto taku Corollu na uliciach prakticky nezbadas
Je to tak, hybridy nikto nechce, preto taku Corollu na uliciach prakticky nezbadas
Tahle generace civica byla pro mě po předchudci zklamanim designově jak interierem tak exterierem. Ale to je maličkost horši je to s tim co se nabizi respektive nenabizi pod kapotou.
@Ja Prvni 123 ani nemusíš, to hlavní se nestalo, pořád je to tramvaj. Tj pod kapotou se nezměnilo nic a proto jsou prodeje, tam kde jsou. Dole 😋👎
Hondu mám rád, ale třeba ty její mapové podklady jsou tragické. Nevím, proč se automobilky na tuto oblast více nezaměří. Jde o pohodlí používání i grafiku. Proto u mě mapy vždy jen přes Apple CarPlay. Je to škoda, myslím, že je tam velký potenciál například pro odhad spotřeby paliva, případně i podíl na bezpečnosti: překážky, atd.
@JirkaVejrazka Měl jsem na mysli Hondu a zrovna Civic, o kterém je článek, ale ty si to vztáhnul na všechny...
Mimo jiné Civic aktuálně začíná o 200tis Kč výše než Corolla, 850tis za liftback nižší střední třídy je docela hodně 😋
Mimo jiné Civic aktuálně začíná o 200tis Kč výše než Corolla, 850tis za liftback nižší střední třídy je docela hodně 😋
@JirkaVejrazka Fullhybrid v Toyotě je něco jiného než sériový hybrid v Hondě. Rozdíl znáš dobře sám, bych řekl 😋
@St. Tak zrovna tohle je mi úplně jedno, pokud má auto CarPlay, tak vestavěnou navigaci vůbec nepotřebuji. Přes CarPlay pustím buď Sygic nebo Apple mapy a mám vystaráno
@Jenik3
to s tym pohonom je samozrejme nezmysel, pohon je praveze vo vsetkom lepsi nez v corolle (mozno az na absenciu nepriameho vsterkovania), na com sa zhodli aj hadam vsetci testeri. Problem bude skor v jedinej verzii karoserie a vysokou cenou. Predsalen v Europe su pre tuto velkost aut oblubenejsie kombiky a hatchbaky, nie liftbacky ako civic. A tym, ze nie je moznost slabsej motorizacia a uz zakladna vybava je dost slusna, nema honda sancu konkurovat toyote cenou od. Za oceanom, kde je na vyber viac motorizacii a karoserii, a za nizsiu cenu, jazdi civicov vela. Nieco u nas moze ovplyvnovat aj to, ze ludia proste maju zafixovane toyoty ako fullhybridy a o Honde v tomto kontexte ani nezacnu uvazovat.
to s tym pohonom je samozrejme nezmysel, pohon je praveze vo vsetkom lepsi nez v corolle (mozno az na absenciu nepriameho vsterkovania), na com sa zhodli aj hadam vsetci testeri. Problem bude skor v jedinej verzii karoserie a vysokou cenou. Predsalen v Europe su pre tuto velkost aut oblubenejsie kombiky a hatchbaky, nie liftbacky ako civic. A tym, ze nie je moznost slabsej motorizacia a uz zakladna vybava je dost slusna, nema honda sancu konkurovat toyote cenou od. Za oceanom, kde je na vyber viac motorizacii a karoserii, a za nizsiu cenu, jazdi civicov vela. Nieco u nas moze ovplyvnovat aj to, ze ludia proste maju zafixovane toyoty ako fullhybridy a o Honde v tomto kontexte ani nezacnu uvazovat.
@Jenik3 No mají svých problémů dost, ale bez čistého benzinu za přiměřenou cenu v Evropě prostě neprodáváš. To je fakt…
@ericn
U Nis a Hon budou možná dalsi duvody, proč se tolik neprodávají. Nejen ta technologie pro pohon.
U Nis a Hon budou možná dalsi duvody, proč se tolik neprodávají. Nejen ta technologie pro pohon.
@St. mne zrovna toto vadi najmenej, hned druhy den som vypol vstavanu navigaciu v rozsirenych nastaveniach, lebo to je jediny sposob ako trvalo vypnut ISA a nelovit v menu pred kazdou jazdou. Ajtak mapam cez car play nic nechyba a citanie znaciek je mala obet zato ze ma nic neotravuje pipanim 😊