Uplne jedno, porad zustanou jen cinskym agresorem.
Jen kratkozraky hlupak si muze cinske auto koupit.
Lhostejno, zda dokazou postavit jeden special.
ptr078
0
@Ja Prvni 123 Tak ten cely clanok je jeden velky nezmysel, od cloveka co nema o motorsporte paru. Tam sa uz davno nehra na nejake preteky narodov. Schopnych ludi nie je neobmedzeny pocet. Takze tak ako obycajne, budu musiet zacat nakupovanim hlav a vedomosti v zahranici, tazko potom hovorit o cinskom uspechu.
Futurista
1
@Ja Prvni 123 ... a Američan zůstane americkým agresorem... Ještěže nám zůstanou ta evropská auta, to si budeme všichni chrochtat blahem...
topten
2
@Futurista
amici chranili svet pred rudym komunistickym terorem z kremlu
nekde se jim to povedlo - treba v jizni korei, nekde se jim to nepovedlo - treba v jizni vietnamu
nebejt amiku, tak po celym svete vlajou rudy vlajky a gulagy jsou rozesety od severniho polu az k jiznimu
.
i hitler tim, ze napad svyho kamose stalina, prispel k tomu, ze se sireni rudejch bolseviku podarilo zastavit
.
bohuzel jsme se na 40+ roku stali soucasti rudych teroristu z kremlu i my
Ja Prvni 123
2
@topten Je to tak.
A to rizikove pro svet je, ze Amerika s oranzovym klaunem sesla z cesty.
Ale ja se jim neposmivam. U nas se dostal k moci slovenskej estebak, podporen skorojaponskym fasistou a proste jen uplne blbym Turkem.
traveldrive
0
@topten Netušíš o čom pletieš. Amerika nie je žiadny záchranca ani mierotvorca, hrnie sa tam, kde z toho má nejaký profit. Nebyť Američanov, bolo by menej vojen a boli by menej krvavé.
Ja Prvni 123
0
@Futurista To ze to nechapes na veci nic nemeni.
ericn
0
@Ja Prvni 123 taky si myslím, že to je úplně jedno. Dojem na nikoho tímto neudělají a prodávat víc aut z Číny se tím taky nebude. Tj celkem bezpředmětná zpráva...
traveldrive
0
@ericn Prečo, je to celkom zaujímavá správa. Možno sa konečne naučia robiť autá.
ericn
0
@traveldrive já nejsem na Čínská auta nijak zvědavý. Až to bude mít nějakou 10-20ti letou historii v Evropě, servisní síť a kvalitu, pak možná...
traveldrive
0
@Ja Prvni 123 Takže si čínske auto nekúpiš z dôvodu, že Čína je agresor?
Helle
3
Jenom reakce na Ja Prvni
nikomu jeho názor neberu, ale aby budoucnost neukázala, že ten hlupák je právě on
Jen kratkozraky hlupak si muze cinske auto koupit.
Lhostejno, zda dokazou postavit jeden special.
amici chranili svet pred rudym komunistickym terorem z kremlu
nekde se jim to povedlo - treba v jizni korei, nekde se jim to nepovedlo - treba v jizni vietnamu
nebejt amiku, tak po celym svete vlajou rudy vlajky a gulagy jsou rozesety od severniho polu az k jiznimu
.
i hitler tim, ze napad svyho kamose stalina, prispel k tomu, ze se sireni rudejch bolseviku podarilo zastavit
.
bohuzel jsme se na 40+ roku stali soucasti rudych teroristu z kremlu i my
A to rizikove pro svet je, ze Amerika s oranzovym klaunem sesla z cesty.
Ale ja se jim neposmivam. U nas se dostal k moci slovenskej estebak, podporen skorojaponskym fasistou a proste jen uplne blbym Turkem.