Novinky
Připomíná mi to Feynmanovy paměti. Kdysi mu jeden generál řekl, že vynalezl mechanickou lopatku, která zpod tanku odebere písek do speciální komory uvnitř tanku. A od Feynmana by to potřeboval doťuknout - zařídit, aby z toho písku nějak vyrobil energii, která bude tank pohánět.
No, tak jsem rád, že už mají zasouvací volant. To muselo bejt těžký! Teď ještě tu autonomii úrovně 5 a je to v kapse.
No, tak jsem rád, že už mají zasouvací volant. To muselo bejt těžký! Teď ještě tu autonomii úrovně 5 a je to v kapse.
V souvislosti s problematikou článku mne napadá okřídlené rčení: "Tolik práce a přitom taková blbost".
@vencelín Príde, odíde. je to nezmysel na kvadrát, naviac od pofidérneho výrobcu a neznámeho autora. Myslím, že z tohto ešte obavy mať nemusíme. Horšie, že takých špekulantov je viac, dokonca to niektorí považujú za pokrok.
Je však dobré dodat, že nejde o plošné uvolnění pravidel. Tato možnost se vztahuje výhradně na vozidla vybavená oficiálně schváleným autonomním řízením úrovně SAE 3, a to v režimu, který zákon jednoznačně definuje.
md.gov.cz/…tonomni-mobilita