Novinky
Ta zoufalost Magny je do očí bijící. Pokud svůj nahnutý osud vsadili jen na Čínu, tak jen prodlužují svou agonii.
Dalsi cinsky agresor...
Celý článek hledám ten model se spalovákem a on je ten nadpis zavádějící. Jde o PHEV. O motoru je jedna věta.
@KANKUNEN No, kdyz to vis, tak je to pravda: model privazi i spalovak.
Ale ten nadpis vzbuzuje ocekavani, to je fakt.
Cina je otravna, ale z principu mi ten seriovy hybrid neprijde uplne spatne.
Usetri prevodovku... nabidne vyhody elektrickeho pohonu = plynule rozjezdy a moment uz v nizkych otackach, a pritom potlaci hlavni nevyhodu = zavislost na dobijeni.
Ale ten nadpis vzbuzuje ocekavani, to je fakt.
Cina je otravna, ale z principu mi ten seriovy hybrid neprijde uplne spatne.
Usetri prevodovku... nabidne vyhody elektrickeho pohonu = plynule rozjezdy a moment uz v nizkych otackach, a pritom potlaci hlavni nevyhodu = zavislost na dobijeni.
Inak čo sa týka výroby čínskych áut v Európe...Existuje ešte iný príklad ako tento 😜eng v Rakúsku? Viem, že BYD stavia továreň v Maďarsku (roky tam už vyrába autobusy v nejakých menších počtoch) a Leapmotor chce v Španielsku vyrábať, ale inak je nejak ticho, nie? Napríklad o Dongfengu v Taliansku a DR naozaj za taliansku výrobu naozaj nepovažujem. Niečo som ešte zachytil, že Santana bude v Španielsku vyrábať autá od BAIC, otázke kedy a či vôbec. Poznáte nejaký iný príklad?
Jak zpomaleni zajmu o EV? Hendly a DonVito tvrdi jak prodeje rostou a vsechno jde podle planu. Navic nechapu jak to ze Cina vozi do EU spalovaky. Ja myslel ze nas maji pokorit hlavne na poli EV a spalovaky neumi a nikdo je tu nechce.
Ukol znel jasne: narusit, nejlepe zlikvidovat, vlastni evropskou schopnost presne prumyslove vyroby.
Co zas meleš za nesmysly? Kdo nutil rakouskou fabriku vyrábět čínský produkt??? Čína? Nebo je to důsledek šílené a nesmyslné ideologie EU???
Evidentne nechapes pomerne hodne veci.
Jasně, odpovědi z tvé strany se nedočkáme, že...
Kdo nutil VW, BMW, Mercedes, aby šli vyrábět do Číny a aby tam "prodali" vlastní know-how? No, nikdo, že... Takže já teď mám mít výčitky, že si místo toho VW, BMW, Mercedes, které stejně klidně mají čínské díly, tak si pořídím Čínu? Jsi směšný...
A jaka byla alternativa nez jit do Ciny?
Nechat tak obrovsky trh konkurenci.
Takze logicky tam značky šly.
Ty kráso... 😁 😁 😁
"A jaka byla alternativa nez jit do Ciny?"
Že by alternativou bylo NEJÍT DO ČÍNY??? 😄 😄 😄