Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Peugeot ukázal zmodernizovaný crossover 408. Chce být ještě výraznější

17 komentářů

Frfla
Ty motory jsou k popukání. Neochvějný tříválec, EV s aždojezdem 480km (teď v zimě sotva 300km) a překombinovaný phev za těžký prachy. Ale jo, design umí, to se musí nechat.
traveldrive
@Frfla Peugeot 408 má jedna kolegyňa, vozí sa ním do práce. Je to jedna veľká neforemná nechutná hrča. To auto, nie kolegyňa. 😉
kari.laz
A motory pořád nikde.
ericn
@kari.laz No pořád nikde...Taky těch 192 prodaných ks v ČR za 2025 je vtipných - 168 3hrnků a 24 PHEV...
rohYpnol
Už tam začali dávat motor? Nebo stále nic? 😁

Auto na design nejezdí a design ani nepřináší ergonomii. Ty zásadní věci jsou na tomhle Pažoutu úplně špatně. A věřím, že zákazník jim to spočítá. A nevyřeeší to ani neonový nápis Pežot, který třikrát obtočí kolem auta...
Arese
Naprosto nekoupitelný absurdní mišmaš všeho možného dohromady (SUV, liftback, kupé?), prostě jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Navíc, jako všechny současné Peugeoty, extrémně předesignovaný vzhled - proč to proboha má tolik prolisů, kudrlinek a proužků?! A co ta šílená kola, to už designéři Peugeotu úplně přišli o vkus? Nebo maska chladiče, připomínající kostice velryby... A uvnitř trůní příšerný i-Cocpitem s maličkým nekulatým volantem mezi stehny a katastrofu doráží naprosto děsivá nabídka motorizací...
Kde jsou ty doby, kdy Peugeot nabízel nadčasově a decentně elegantní auta s dobrou ergonomií řidičova pracoviště a pořádnými motory... 😞
KANKUNEN
No to je tady negáčparta. Tentokrát jsem s Vámi. 👍
Ja Prvni 123
Jak se lidi od Citroena C4?!

Jo uz to vidim: tou hnusnou a nepraktickou "palubkou".

🙄
MihiCZ
Chudák Pažout tady dostal za design takových hejtů, že musím napsat, že mě se to auto docela libí a to i naživo.
ericn
@MihiCZ No tan exterior by ještě šel, ale co ten vnitřek? Komplikovaný, neergonomický s brutálně širokým středovým tunelem a na první pohled celkem laciné plasty. No a co motor? Co by sis tam koupil?
Ja Prvni 123
@ericn Kdyz uz bych chtel utracet, koupil bych si Fiata 600 ve verzi 145 koni a Sport.
Ne, tady se o tom myslim nepsalo, neni to Cina.
Ale je to fakt hezky.
Akorat to stoji asi 670 tisic.

https😐/www.autorevue.cz/…-stylem-i-barvou

A ne, ani tam nemaji pravdu: jde to objednat i bez te cerne strechy.
MihiCZ
@Ja Prvni 123 Fiat 600 je taký pěkný auto. Přijde mi ale trochu menší než 408, spíš jako 2008.
traveldrive
@ericn Nejde ani jedno. Vidím ho denne a príde mi čím ďalej škaredšie.
MihiCZ
@ericn Vždyť píšu za design. K ničemu dalšímu se nevyjadřuji, protože jsem v tom neseděl, ani jsem v tom nejel. Když to auto potkám na silnici, tak se mi líbí. Z fotek interiér vypadá taky dobře, ohledně praktičnosti těžko říct. Jel jsem jen v 2008 a s tím kokpitem jsem problém neměl.
kozakm
Zvenku se mi to moc líbí. Vnitřek je jako ostatní modely značky - na můj vkus zbytečně komplikovaný. A taky mi u všech Peugeotů přišly moc úzké sedačky.
ericn
@kozakm ale zas dostaneš široký střední tunel a nebudeš mít kam dát pravé koleno 😉
kozakm
@ericn je to tak, 5008 auto jako krava, ale vevnitr nic moc mista