Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Subaru WRX STI Sport# zamíří do výroby jako limitka. Nabídne manuál i pohon všech kol

7 komentářů

praptak
@phimor Tak jedná se o čtyřválec a 2,4 se zase tolik neliší od dvoulitru, nevíme v jakých otáčkách bude těch 202 kW dosaženo a zda nebude mít maximální výkon v nějakém rozsahu. Další věcí je, kolik aut Vám dnes nabídne větší výkon s manuálním řazením. Poslední Ford Focus ST měl podobný objem a výkon.
Man Ký
@praptak pokud by se to dováželo do EU, stálo by to asi tak o 200 tisíc míň, než Mustang a řekl bych, že by s tím zase přestali jako předtím, protože by to nikdo nekupoval. krom pár pošuků...
speedfred
@KANKUNEN To musí byť radosť.
Bokom jazdím v tomto počasí aj 2,5t SUV.
KANKUNEN
@praptak Přesně tak, motor v Sti má výkon do 3 t otáček jako elektrokolo. Třeba rychlý rozjezd je možný jen za cenu spálené spojky.
praptak
@KANKUNEN To mluvíte o jízdě na sněhu? Protože tam si hrabnou i méně výkonná auta.
KANKUNEN
Mě to moje Subaru už trochu trápí, driftovat už není kde a po uličkách, kde se můžeš sklouznout to auto nemá výkon. Dneska jsem si dal pozor a motor má výkon na dvojku tak od rychlosti 45 a to je moc. Než si to hrábne, tak je po zatáčce. Ručka taky nepomůže, jo smyk máš, ale pustíš spojku a motor se zadusí. Řešení je jet na jedničku, ale ta se tam blbě cpe přes meziplyny.
phimor
Na 2,4l objemu mi ten max výkon a krútiaci moment pripadajú slabé.