Testy
Rozměry d x š x v [mm] 4655 × 1850 × 1645
Na fotkách vůz vypadá daleko větší...jsou ty rozměry správně?
Na fotkách vůz vypadá daleko větší...jsou ty rozměry správně?
Reálné ceny u dealerů jsou o 200-300t nižší a srovnatelné s Enyaqem či Ykem. Proti Yku sice vyšší spotřeba (vykompenzováno rychlejším nabíjením), ale zato funkční tempomat a asistenti. Bylo by zajímavé porovnání Enyaq x EV6.
@johny555 Navíc v Německu jsou teď nové EV6ky ještě o dalších 100 tisíc levnější než v ČR. Tahle GTline AWD se inzeruje na mobile.de za nějakých 52-53 tisíc eur.
Tento vůz přesně v testované verzi mam od prosince coby svůj jediný vůz. Jedná se o mé první EV a zatím spokojenost! Vzhledem k opravdu velmi dobrému nabíjení je dobre použitelné i na dálkové streky, byt oproti spalovaku je to pořád o neco delší. Recenze odpovídá mé zkušenosti a dojmům. Možná malá výtka- interiér je zvlášť na zadních sedadlech dost temný.
@Jiri Venhoda jak si vedla spotřeba a dojezd v mrazech minulého týdne? Já jezdil elektromobilem jiné značky s 400V architekturou a byla to tragédie - o 50 % vyšší spotřeba oproti teplotám okolo nuly a dojezd tak možná 2/3 běžného.
@Marek Bednář v tech mrazech jsem oproti mírnější zimě (tj okolo nuly) žádnou velkou změnu spotřeby nezaznamenal. Na dalkach po dálnici pri rychlostech 130 (ci mírně vic) to pořád bere 25-27 kWh/100 km, takže teoreticky dojezd 300- 330km, prakticky dobíjím tak co 200-250km. Ale vzhledem k opravdu rychlému nabíjení si kolikrát ani nestačím sníst tu svačinu a vypít kafe 😊
...... já bych dodal že max rychlost je na 325HP slaboučká. A interiér je sterilní/strohý. Za ty peníze je to podprůměrné auto. Škoda, že z venku vypadá obstojně. 👎👎
@Pepa_007 nesouhlasím se strohosti interiéru. Naopak, na živo (a to jsem v EV6 najel 5tis km) působí poměrně útulně a hodnotně, byť je dost tmavý. Když jsem porovnával s Teslami, tam mi přišel interiér naopak super strohý (a nakonec dojem z interiéru byl silný argument pro KIU). Ad maximalka- jo, 180 se zdá nesmyslně málo, ale v praxi mne to zatím nikde neomezuje 😊
@Pepa_007 když už není moc co kritizovat vytáhneš Vmax. Naopak interiér teda předchozí verze byl velmi příjemný, sedačky a jejich potah přímo vynikající. Co se m nelíbilo byla ta tlačítka na opěrce…
@Pepa_007 Sterilní a strohý? A co je pak Tesla? 😁
Mě naopak ten interiér přijde nápaditý, originální ale hlavně použitelný (má tlačítka na vše podstatné). Displej na navigaci je v dobré úrovni, vše je to tak nějak vyladěno. Nechybí jí ventilované sedačky, headup displej atd.
Já bych ocenil jen o krapet nižší spotřebu a jistotu, že nebude problém s ICCU.
Mě naopak ten interiér přijde nápaditý, originální ale hlavně použitelný (má tlačítka na vše podstatné). Displej na navigaci je v dobré úrovni, vše je to tak nějak vyladěno. Nechybí jí ventilované sedačky, headup displej atd.
Já bych ocenil jen o krapet nižší spotřebu a jistotu, že nebude problém s ICCU.
PS: myslím že věta "přeci jen nějakých 150 koní na tunu není zrovna moc, když má něco označení GT-Line" v testu je trošku mimo. Různá kýčovitá označení mají i mnohem slabší auta.
Ale jinak dobrý test, pane Bednáři, chválím 😄
Jinak na tuhle EV6 mi furt naskakují nějaké promo reklamy že to dávají za dobré ceny atd. Netuším jaké jsou tam pro podnikatele podmínky, u Nira se fakt snažili. Nějaká slabší verze téhle EV6 by se mi fakt líbila (nabušené auta výbavou ani výkonem úplně nepotřebuji.... respektive nechce se mi za to platit 😄 )
U kterého BEV nehrozí žádná závada, ještě jsi nikdy neuvedl alternativu.
Po hlášce Check electric systems se uvádí snížit odběry z 12Vbaterie na minimum a máš 30-45min na dojetí (dokud se nevybije) , to je třeba 50km. Takže odtah být vůbec nemusí. Navíc tato hláška automaticky neznamená, že auto později nepůjde opět nastartovat.
A ani NHTSA závady iccu 2025 nevyšetřovala, takže je asi hotovo. Za to jiní mají problémy.
To že máš na dojetí 30-45min je běžně známá věc.
Ono je někdy lepší známá možná závada (mající řešení), než málo známé závady, které dokážou překvapit daleko nepříjemněji.
https😐/www.reddit.com/…X90/s/QSWOVk7lVx