Testy
Rozměry d x š x v [mm] 4655 × 1850 × 1645
Na fotkách vůz vypadá daleko větší...jsou ty rozměry správně?
Na fotkách vůz vypadá daleko větší...jsou ty rozměry správně?
Reálné ceny u dealerů jsou o 200-300t nižší a srovnatelné s Enyaqem či Ykem. Proti Yku sice vyšší spotřeba (vykompenzováno rychlejším nabíjením), ale zato funkční tempomat a asistenti. Bylo by zajímavé porovnání Enyaq x EV6.
Jiri Venhoda
Příspěvek podléhá schvalování.
...... já bych dodal že max rychlost je na 325HP slaboučká. A interiér je sterilní/strohý. Za ty peníze je to podprůměrné auto. Škoda, že z venku vypadá obstojně. 👎👎
PS: myslím že věta "přeci jen nějakých 150 koní na tunu není zrovna moc, když má něco označení GT-Line" v testu je trošku mimo. Různá kýčovitá označení mají i mnohem slabší auta.
Ale jinak dobrý test, pane Bednáři, chválím 😄
Jinak na tuhle EV6 mi furt naskakují nějaké promo reklamy že to dávají za dobré ceny atd. Netuším jaké jsou tam pro podnikatele podmínky, u Nira se fakt snažili. Nějaká slabší verze téhle EV6 by se mi fakt líbila (nabušené auta výbavou ani výkonem úplně nepotřebuji.... respektive nechce se mi za to platit 😄 )
U kterého BEV nehrozí žádná závada, ještě jsi nikdy neuvedl alternativu.
Po hlášce Check electric systems se uvádí snížit odběry z 12Vbaterie na minimum a máš 30-45min na dojetí (dokud se nevybije) , to je třeba 50km. Takže odtah být vůbec nemusí. Navíc tato hláška automaticky neznamená, že auto později nepůjde opět nastartovat.
A ani NHTSA závady iccu 2025 nevyšetřovala, takže je asi hotovo. Za to jiní mají problémy.
https😐/www.reddit.com/…X90/s/QSWOVk7lVx