Novinky
Nový Renault Filante oficiálně: Míří mezi velké hráče. Sází na hybrid a digitální kabinu
23 komentářů
del42sa
3
n autě jde vidět že to je předělaný číňan, ale ta pohonná jednotka by mohla být zajímavá, rozhodně lepší než kombinace 1,2l v Rafale a Australu
kari.laz
2
@del42sa přesto si myslím, že na tak velké auto by byl vhodnější ještě větší motor. pokud by v nějakém režimu byla práce převážně na té 1,5 tak se asi dost nadře
del42sa
1
@kari.laz to je samozřejmě pravda, ale ve světě kde jinak vládnou malinkaté třívalce je tohle příjemné osvěžení
traveldrive
1
@del42sa Ja neviem, kamarát, ale 3 deci rozdielu mi nepríde ako zvlášť zásadná zmena, hlavne keď podobnú techniku majú čínske autá naprieč celou ponukou a dieru do sveta rozhodne nemajú čím spraviť. Litrík a pol pod kapotou 5-metrovej obludky, ktorá bude len sťažka vážiť pod 2 tony, to mi nepríde nijak zvlášť lepšie ako Rafale s trojvalcom 1.2... Čísla síce na papieri nevyzerajú zle, ale vzhľadom na silu elektromotorov a veľkosť baterky to na slušnú spotrebu benzínu nevidím.
del42sa
1
@traveldrive za mě je zásadní změna už to, že to je čtyřválec a nikoliv třívalec, objem 1,5l mi přijde lepší než 1,2l , záležet bude na sladění s elektromotory, ale parametry to nemá nutně špatné, škoda jen, že tady se ho zřejmě nedočkáme
traveldrive
1
@del42sa Podľa mňa niet veľmi o čo stáť.
del42sa
0
@traveldrive skoro všechno je lepší, než ty malé tříhrnky, ale v podstatě je to jen akademická debata když se to sem nedostane ....
traveldrive
1
@del42sa Nikdy nevieš, dnes je nevyspytateľná doba. A s tým lepším sa úplne nezhodneme, radšej dobrý trojvalec, ako blbý štvorvalec, a ako som už spomenul, tie čínske štvorvalce 1.5 nie sú žiadne terno.
Rosta Jež
0
@del42sa 1,64kWh se v táhlem dálničním stoupání a plně naloženém autě rychle vvybije a pak tahá slabá 1.5 nejen velké téměř pětimetrové plně naložené auto, ale ještě k tomu baterku a minimálně jeden elektromotor k tomu. Hmotnost bez nákladu počítám kolem 2t, takže nejen, že se ten motor v takovém režimu nadře, ale ještě k tomu nebude ten výkon stačit.
traveldrive
1
@del42sa Ktorý čínsky hybrid s motorom 1,5 litra je zaujímavý? A ešte v takejto veľkej šope?
Proč se syn Aťky Janouškové a Krytináře jmenuje Rychtera? Kdo jiný by měl dost místa při rozvoru 2,2 m.
Tak to je fakt humáč... www.touchit.sk/…_jason_nowat.jpg
Zvonka je to nechuťas, interiér čínsky, umelá koža, nenastaviteľné opierky hlavy, namiesto palubky zbytočné displeje, umelá koža... Asi nič, po čom by človek túžil.
Zvonka je to nechuťas, interiér čínsky, umelá koža, nenastaviteľné opierky hlavy, namiesto palubky zbytočné displeje, umelá koža... Asi nič, po čom by človek túžil.
Tak hujeří, a teď vysvětlujte, proč nemáme kupovat čínské značky, ale máme kupovat ty evropské... 😁
Konečně se Renault zbavil vevnitř toho obludně zakomponovaného vertikálního tabletu
@kozakm Možno preto, že to nie je tak úplne Renault. Mimochodom, čo ti na vertikálnom displeji vadilo? Aj mobil si dávaš naležato?
@traveldrive psal jsem, že mi vadí, jak je zakomponovaný do palubovky - že tam ani jedna linie neladí s druhou, celé je to hrozně asymetrické a rozházené. Souvislost s mobilem nechápu.
zepredu mi pripomina slizskyho snejka