Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Renault Filante oficiálně: Míří mezi velké hráče. Sází na hybrid a digitální kabinu

23 komentářů

del42sa
n autě jde vidět že to je předělaný číňan, ale ta pohonná jednotka by mohla být zajímavá, rozhodně lepší než kombinace 1,2l v Rafale a Australu
kari.laz
@del42sa přesto si myslím, že na tak velké auto by byl vhodnější ještě větší motor. pokud by v nějakém režimu byla práce převážně na té 1,5 tak se asi dost nadře
del42sa
@kari.laz to je samozřejmě pravda, ale ve světě kde jinak vládnou malinkaté třívalce je tohle příjemné osvěžení
traveldrive
@del42sa Ja neviem, kamarát, ale 3 deci rozdielu mi nepríde ako zvlášť zásadná zmena, hlavne keď podobnú techniku majú čínske autá naprieč celou ponukou a dieru do sveta rozhodne nemajú čím spraviť. Litrík a pol pod kapotou 5-metrovej obludky, ktorá bude len sťažka vážiť pod 2 tony, to mi nepríde nijak zvlášť lepšie ako Rafale s trojvalcom 1.2... Čísla síce na papieri nevyzerajú zle, ale vzhľadom na silu elektromotorov a veľkosť baterky to na slušnú spotrebu benzínu nevidím.
del42sa
@traveldrive za mě je zásadní změna už to, že to je čtyřválec a nikoliv třívalec, objem 1,5l mi přijde lepší než 1,2l , záležet bude na sladění s elektromotory, ale parametry to nemá nutně špatné, škoda jen, že tady se ho zřejmě nedočkáme
traveldrive
@del42sa Podľa mňa niet veľmi o čo stáť.
del42sa
@traveldrive skoro všechno je lepší, než ty malé tříhrnky, ale v podstatě je to jen akademická debata když se to sem nedostane ....
traveldrive
@del42sa Nikdy nevieš, dnes je nevyspytateľná doba. A s tým lepším sa úplne nezhodneme, radšej dobrý trojvalec, ako blbý štvorvalec, a ako som už spomenul, tie čínske štvorvalce 1.5 nie sú žiadne terno.
Rosta Jež
@del42sa 1,64kWh se v táhlem dálničním stoupání a plně naloženém autě rychle vvybije a pak tahá slabá 1.5 nejen velké téměř pětimetrové plně naložené auto, ale ještě k tomu baterku a minimálně jeden elektromotor k tomu. Hmotnost bez nákladu počítám kolem 2t, takže nejen, že se ten motor v takovém režimu nadře, ale ještě k tomu nebude ten výkon stačit.
traveldrive
@del42sa Ktorý čínsky hybrid s motorom 1,5 litra je zaujímavý? A ešte v takejto veľkej šope?
KANKUNEN
Proč se syn Aťky Janouškové a Krytináře jmenuje Rychtera? Kdo jiný by měl dost místa při rozvoru 2,2 m.
traveldrive
Tak to je fakt humáč... www.touchit.sk/…_jason_nowat.jpg
Zvonka je to nechuťas, interiér čínsky, umelá koža, nenastaviteľné opierky hlavy, namiesto palubky zbytočné displeje, umelá koža... Asi nič, po čom by človek túžil.
rohYpnol
Tak hujeří, a teď vysvětlujte, proč nemáme kupovat čínské značky, ale máme kupovat ty evropské... 😁
traveldrive
@rohYpnol Tebe to musí robiť strašne dobre...
rohYpnol
@traveldrive

Ne. Jen mám zkrátka bohužel opět pravdu, to je celé.
traveldrive
@rohYpnol A v čom ako?
kozakm
Konečně se Renault zbavil vevnitř toho obludně zakomponovaného vertikálního tabletu
traveldrive
@kozakm Možno preto, že to nie je tak úplne Renault. Mimochodom, čo ti na vertikálnom displeji vadilo? Aj mobil si dávaš naležato?
kozakm
@traveldrive psal jsem, že mi vadí, jak je zakomponovaný do palubovky - že tam ani jedna linie neladí s druhou, celé je to hrozně asymetrické a rozházené. Souvislost s mobilem nechápu.
traveldrive
@kozakm Napísal si aj "vertikálneho panelu", tak som myslel, že poukazuješ aj na to. Mobil súvisí s tým vertikálnym, tiež ho zväčša požívame vertikálne, ale pretože si na to nenarážal, je to bezpredmetné.
topten
zepredu mi pripomina slizskyho snejka
traveldrive
@topten Čo je to "slizsky snejk"? Je to po poľsky, či po maďarsky...? Myslel som, že si Čech.
topten
@traveldrive
iinglis
myslel sem, ze to pochopi kazdej