Elektromobily
@Prezivkynetreba jo, to bývá častý argument těch, co mají auto s tvrdými plasty, že vlastně na nic nesahají. V reálu to prostě působí lacině. Takový dojem na mě udělal Jogger - na fotkách moc pěkný, v reálu ale plastová bída. Pro pořádek ještě dodávám, že nového Dustera jsem naživo neviděl, takže třeba to tam je lepší (ale nemyslím si)
@kozakm
S týmto sa stretávam dosť často, že ľudia kritizujú tvrdé plasty na prístrojovej doske. Ja osobne sa prístrojovej dosky dotýkam keď ju čistím. Nepoznám nikoho kto by sadol do auta ošahal si prístrojovku a až potom išiel jazdiť...
Ten tvrdý plast má aj praktické výhody ľahko sa čistí a netreba na to nijaké extra prípravky.
S týmto sa stretávam dosť často, že ľudia kritizujú tvrdé plasty na prístrojovej doske. Ja osobne sa prístrojovej dosky dotýkam keď ju čistím. Nepoznám nikoho kto by sadol do auta ošahal si prístrojovku a až potom išiel jazdiť...
Ten tvrdý plast má aj praktické výhody ľahko sa čistí a netreba na to nijaké extra prípravky.
@Jenik3 Je fakt, že u předchozí verze (provozujeme) ten systém "co funkce, to tlačítko nebo točítko" celkem dává smysl, ale zase to zabíjí tragický infotainment. Tady vzali pár relativně nedůležitých tlačítek a designově je rozházeli po interiéru. Každopádně cením, že zrušili tu baterii tlačítek na neviditelném místě u levého kolena (to je typický příklad japonského ergonomického šílenství...) 😊
@kozakm
Možno alebo tých ktorým je prístrojová doska ukradnutá. Ono totiž človek si to chytí raz aby to skúsil a už nikdy viac takže k materiálu len toľko. Taktiež hľadať luxusné materiály v cenovo dostupnom vozidle nie je na mieste.
Niekedy ten plast je lepšie ako iný materiál. Videl som autá ktoré mali kombinovanú dosku kde bola aj látka a tá po pár rokoch teda nevyzerala veľmi vábivo. Na pohľad by určite lepšie vyzeral plast.
Možno alebo tých ktorým je prístrojová doska ukradnutá. Ono totiž človek si to chytí raz aby to skúsil a už nikdy viac takže k materiálu len toľko. Taktiež hľadať luxusné materiály v cenovo dostupnom vozidle nie je na mieste.
Niekedy ten plast je lepšie ako iný materiál. Videl som autá ktoré mali kombinovanú dosku kde bola aj látka a tá po pár rokoch teda nevyzerala veľmi vábivo. Na pohľad by určite lepšie vyzeral plast.
Toyota je jistě úžasná automobilka, ale design nikdy nebyl jejich silnou stránkou. Jejich auta (až na pár naprostých výjimek) bývají buď nudná, nebo ošklivá, nebo obojí současně...
@_Teddy_
To je vec vkusu takže čo ja jednému páči druhému sa nemusí.
Ale Duster v III generácii sa im podľa mňa dizajnovo podaril.
To je vec vkusu takže čo ja jednému páči druhému sa nemusí.
Ale Duster v III generácii sa im podľa mňa dizajnovo podaril.
Mňa by zaujímalo kedy sa bude predávať v EÚ. V USA už dosť dlho jazdia. Nechápem prečo to v EÚ tak dlho trvá. Ešte horšie je, že v EÚ budú mať osekaný výkon.
Celkom som zvedavý na recenzie RAV4 je predajný hit tak ma celkom zaujímajú reálne skúsenosti.
Celkom som zvedavý na recenzie RAV4 je predajný hit tak ma celkom zaujímajú reálne skúsenosti.
Plug-in hybridní Toyota RAV4 nové generace má věc, která té minulé dost chyběla – možnost nabíjení !!!!střídavým!!!! proudem.
Tak ta asi zadnemu pluginu nechybi