Novinky
Hmm, koukám, že to zase "zatraktivnili" snížením výkonu. Těch 120 kW na šestimetrové auto s obytnou vestavbou a výškou ke 3 metrům a permanentní čtyřkolkou bude dost bída. Tohle je motor pro klidného řidiče do Oktávky, max. do Superbu.
Závoďák to sice není a být nemá, ale bylo by fajn, kdyby to udrželo 130 km/h i v dálničním stoupání. Tady o tom dosti pochybuju.
Závoďák to sice není a být nemá, ale bylo by fajn, kdyby to udrželo 130 km/h i v dálničním stoupání. Tady o tom dosti pochybuju.
@vecernicek2 tohle auto má jiný problém a to užitečné zatížení.
@PavelK_ To možná taky.. v 4x4 verzi asi nebude nic moc.
@vecernicek2 verze 680 má jen 386 kg! 🤦🏻♂️
A to nemá ani rezervu, aby ušetřili 30 kilo.
A to nemá ani rezervu, aby ušetřili 30 kilo.
@PavelK_
V té užitečné je započtena i voda či nikoliv? Pokud ano kolik?
Pokud tama voda započtena není, tak to je tedy dost tragické, to je tak na dva další joudáky a jejich igelitky, žádné kola, žádné skůtry, nic.
V té užitečné je započtena i voda či nikoliv? Pokud ano kolik?
Pokud tama voda započtena není, tak to je tedy dost tragické, to je tak na dva další joudáky a jejich igelitky, žádné kola, žádné skůtry, nic.
@vencelín
Co je zahrnuto v pohotovostní hmotnosti ->
Samotné vozidlo.
Hmotnost řidiče (standardně 75 kg).
Plná nádrž paliva, vody a další provozní kapaliny.
Standardní vybavení vozidla, které je v základu (klimatizace, rádio, základní asistenti).
I kdyby v tom voda byla započtena, je to tragédie.
Co je zahrnuto v pohotovostní hmotnosti ->
Samotné vozidlo.
Hmotnost řidiče (standardně 75 kg).
Plná nádrž paliva, vody a další provozní kapaliny.
Standardní vybavení vozidla, které je v základu (klimatizace, rádio, základní asistenti).
I kdyby v tom voda byla započtena, je to tragédie.
@PavelK_
První dva body a základní výbava jsou jasné. S palivem ted nevím, bud plná nebo 3/4 či tak něco. Pokud říkáte plná, tak to asi tak bude.
At tak či tak jak berou vodu u karavaníků jsem nevěděl, proto jsem se ptal.
A i tak souhlasím, že necelých 400 kg není žádný zázrak, když vezmu v potaz že 3,5 t větší Crafter (klasická dodávka) mohl vést 1,3 t nákladu. Nechce se mi věřit že všechny ty karavanický blbosti (vestavba) váží celkem těch 800 či 900 kg. Je pravda, že ta dodávka byla 4x2 ale i tak.
První dva body a základní výbava jsou jasné. S palivem ted nevím, bud plná nebo 3/4 či tak něco. Pokud říkáte plná, tak to asi tak bude.
At tak či tak jak berou vodu u karavaníků jsem nevěděl, proto jsem se ptal.
A i tak souhlasím, že necelých 400 kg není žádný zázrak, když vezmu v potaz že 3,5 t větší Crafter (klasická dodávka) mohl vést 1,3 t nákladu. Nechce se mi věřit že všechny ty karavanický blbosti (vestavba) váží celkem těch 800 či 900 kg. Je pravda, že ta dodávka byla 4x2 ale i tak.
Dávají tam přece pouze mezinápravovou spojku, nebo to nějak změnili ?