Novinky
traveldrive
2
Retardovaná Európska únia. Čo dodať viac.
Mikesus
3
@traveldrive retardovaní jsou ti, kvuli kterym se to musi zakázat. Kdybys tim neobtezoval celé okolí, neni potřeba to resit na úrovni legislativy.
psel
2
@traveldrive no ja jsem mel bufika jednou a pote co jsem viděl jak to čmoudilo sousedům ráno pod okna tak už jsem to nikdy nezapnul. Nejsem retard abych okolí otravoval život. Od doby co mám BEV tak si předehřev užívám v zimě skoro pokaždé. Není nad to lézt do vytopeného auta a nikomu v okolí neotravovat život.
Mikesus
0
@psel vyhřáté auto je super. Bohuzel retardi jsou vždy a proto je potřeba takove veci omezovat. Kdyby používali mozek a neobtezovali vsechny okolo, nikdo to resit nebude a ať si to pouští někde na samotě. Je to typický příklad bezohlednosti ciste jen pro vlastní pohodlí
Předpokládám že výrobci budou vracet peníze 😄
@Othello Nezavisle topeni - se myslim ta polozka v cenicich jmenovala. Bylo to kolem 25-30k. EU je v tomto fakt retard. Jinak dobry precedens pro dalkove vypinani jakychkoliv funkci, co si politbyro zamane.
@Frfla retardi jsou ti, co obtěžuji tím topením cele okolí a smrdí a coudi jim do oken. Stačí nebýt bezohledný a nikdo by to neresil. Navíc nezávislého topení se to netýká.
@Mikesus Neznam to dopodrobna, ale myslim, ze tento pripad to neni, je to jen dalsi dusledek GD. O vase dobro nikomu v EU/EK nejde.
Je to správně. Je to bezdůvodné obtěžování hlukem a emisemi. Pokud stojí někde na samotě u lesa, tam klidně, ale ve městě to vubec co delat. Byla to prvotridni bezohlednost. Pro svoje tepelné pohodli, vsem smrdět pod nos a hlučet po celé ulici. Mam to uz u 4.auta a vždy jsem to použil jen tam, kde jsem mel jistotu, ze to nebude nikoho obtěžovat.
Už sa neviem dočkať, čo zakážu ďalej.
My tu v EÚ riešime takéto veci a okolitý svet sa na nás pozerá a klepe si na čelo.
My tu v EÚ riešime takéto veci a okolitý svet sa na nás pozerá a klepe si na čelo.
A neni lepsi mit auto u domu v garazi?
Mikesus@ retart jsi ty. Od toho je nezávisle topení. To jde za výrobci ne majitele. Mají to udělat poradně . U kamionu to funguje normálně . Takže kde je chyba? U lidí nebo vyrobce