Ekonomika
Mě by navíc k celkem podrobné zprávě zajímalo, jaký je poměr prodejů u Elroq a Elroq Coupe. Má ekonomický smysl vyvíjet, prodávat a servisovat SUV-coupé v cenové kategorii Elroqu? Můžete se ve škodovce prosím zeptat?
@Ringhofer
elroq coupe ???
asi jsem neco zaspal
elroq coupe ???
asi jsem neco zaspal
tech skoro 100tis elroqu byly jen registrace salonu na sebe, ve skutecnosti se prodaly jen asi 2 kousky, protoze EV prece nikdo nechce.
.
tohle tady nekteri mameluci kazou
.
tohle tady nekteri mameluci kazou
@topten
Hujeříčku, až dospěješ, tak možná pochopíš...
Zákazy, nařízení, dotace, ESG, Norsko, Německo... tohle je prostě debata pro dospělé.
Hujeříčku, až dospěješ, tak možná pochopíš...
Zákazy, nařízení, dotace, ESG, Norsko, Německo... tohle je prostě debata pro dospělé.
@rohYpnol
Debata s Rohypnolem, nejprolhanějším lhářem a zbabělcem - důkaz, že dno má vždy ještě sklep 👍
rohYpnol
14. ledna 2026 • 21:00
Tak schválně, o co že s Passatem B5 2,0 tdi to dám za dvě deci nafty... 😁 😁 😁
auto.cz/diskuse/99399/1#…
‼️ Za šest dní už Passat neexistuje ‼️
rohYpnol
20. ledna 2026 • 08:05
Žádný Passatem B5 2.0 TDI nevlastním, nikdy jse mnevlastnil. Nikdy totiž ani nebyl vyroben ty hujere 😁 😁 😁
auto.cz/diskuse/99449/1#…
Debata s Rohypnolem, nejprolhanějším lhářem a zbabělcem - důkaz, že dno má vždy ještě sklep 👍
rohYpnol
rohYpnol
Žádný Passatem B5 2.0 TDI nevlastním, nikdy jse mnevlastnil. Nikdy totiž ani nebyl vyroben ty hujere 😁 😁 😁
@Horký Rom
Snažíš se úplně marně. Ale jo, opět jsi prokázal, jaký jsi lhář a demagog.
www.auto.cz/diskuse/99399/1#…
Ano, tohle je potřeba vyzdvihovat. Romíček, lhář a demagog.
Snažíš se úplně marně. Ale jo, opět jsi prokázal, jaký jsi lhář a demagog.
www.auto.cz/diskuse/99399/1#…
Ano, tohle je potřeba vyzdvihovat. Romíček, lhář a demagog.
@rohYpnol
Děkuji - právě jsi ukázal, že na nic víc než Passat B5 2.0 TDI PD s DPF (nebo bez) nemáš 👍
Děkuji - právě jsi ukázal, že na nic víc než Passat B5 2.0 TDI PD s DPF (nebo bez) nemáš 👍
@Horký Rom
Tak naštěstí ses svými proradnými ulhanými příspěvky dávno zdiskreditoval. Jsem vklidu.
Tak naštěstí ses svými proradnými ulhanými příspěvky dávno zdiskreditoval. Jsem vklidu.
@rohYpnol
Klid bez faktů je prázdný.
Klid bez faktů je prázdný.
@Horký Rom
Fakta jsou výš. Jsi usvědčeným lhářem, demagogem, co se jen snaží manipulovat. Jen ti to opět vůbec nevyšlo 😁 😁 😁
Fakta jsou výš. Jsi usvědčeným lhářem, demagogem, co se jen snaží manipulovat. Jen ti to opět vůbec nevyšlo 😁 😁 😁
@rohYpnol
Tvé «vyšší fakta» stále čekají na důkazy.
Tvé «vyšší fakta» stále čekají na důkazy.
@Horký Rom
Důkaz je zde
www.auto.cz/diskuse/99457/1#…
Tvoje krystalická lež a zlo a urputná a trapná snaha manipulovat na základě citovaných příspěvků. Zkrátka ses sám usvědčil z vlastní lži a proradnosti. Smolík.
Důkaz je zde
www.auto.cz/diskuse/99457/1#…
Tvoje krystalická lež a zlo a urputná a trapná snaha manipulovat na základě citovaných příspěvků. Zkrátka ses sám usvědčil z vlastní lži a proradnosti. Smolík.
@rohYpnol
Jupí, to jsem fakt trefil 👍
Jupí, to jsem fakt trefil 👍
@Horký Rom
Přesně, dal sis vlastní head shot.
Přesně, dal sis vlastní head shot.
@rohYpnol
Tak copak, broučku, přišel sis zase zamávat ručičkama? No to je šikulka… pojď, dej si chviličku pauzu, ať se neunavíš 🤡
Tak copak, broučku, přišel sis zase zamávat ručičkama? No to je šikulka… pojď, dej si chviličku pauzu, ať se neunavíš 🤡
@Horký Rom
Tak si zopakujme tu tvoji lež jak věž.
Přitom rohYpnol psal
rohYpnol
23. prosince 2025 • 18😁7
@Sevca1
Už jsem ti vysvětloval, že Passat B5 2.0 tdi neexistuje, co? 😁 😁 😁
www.auto.cz/diskuse/99200/1#…
ZKRÁTKA ROMÍČEK JEN PRORADNĚ LŽE A SNAŽÍ SE MANIPULOIVAT O TOM, JAK JSEM ZMĚNIL TO CO ŘÍKÁM. PŘITOM JÁ NAOPAK ŘÍKÁM POŘÁD TO STEJNÉ.
Tak si zopakujme tu tvoji lež jak věž.
Přitom rohYpnol psal
rohYpnol
23. prosince 2025 • 18😁7
@Sevca1
Už jsem ti vysvětloval, že Passat B5 2.0 tdi neexistuje, co? 😁 😁 😁
www.auto.cz/diskuse/99200/1#…
ZKRÁTKA ROMÍČEK JEN PRORADNĚ LŽE A SNAŽÍ SE MANIPULOIVAT O TOM, JAK JSEM ZMĚNIL TO CO ŘÍKÁM. PŘITOM JÁ NAOPAK ŘÍKÁM POŘÁD TO STEJNÉ.
@rohYpnol
rohYpnol
rohYpnol
———————————————
volkswagen-newsroom.com/…b5-profile-19548
WAHAHAHAHA 😅🤣😂
rohYpnol
rohYpnol
———————————————
volkswagen-newsroom.com/…b5-profile-19548
WAHAHAHAHA 😅🤣😂
V záloze je Epiq.
Ve Španělsku se rozjíždí továrny na 800 000 ID.2 + sourozenci.
Ve Španělsku se rozjíždí továrny na 800 000 ID.2 + sourozenci.
Ano vážení, a tuhle úspěšnou firmu EU svými ideologickými kroky existenčně ohrožuje...
Mimochodem, v EU Škoda roste. Zatímco v Číně ztrácí. Co to asi tak znamená??? Jestli je Škoda zastaralá a nekonkurenceschopná, jak mnozí diskusní hujeříčci opakovaně píšou, tak to znamená že v EU se kupují čím dál víc zastaralé nekonkurenceschopné modely Škody??? Jen se ptám, abychom měli jasno... 😄
Mimochodem, v EU Škoda roste. Zatímco v Číně ztrácí. Co to asi tak znamená??? Jestli je Škoda zastaralá a nekonkurenceschopná, jak mnozí diskusní hujeříčci opakovaně píšou, tak to znamená že v EU se kupují čím dál víc zastaralé nekonkurenceschopné modely Škody??? Jen se ptám, abychom měli jasno... 😄
Uz pred 3 ci 4 rokmi ked skoda rastla som tu pisal ze skoda ma stale velke rezervy a pojde este hore... a tvrdim to nadalej... aj po r 2025 stale ma kde rast.... neskutocne... superb dnes uz pozerie aj passata... fabia polo... atd.... skoda toyota a mg... 3 znacky ktore za mna aj v r 2026 mozu v eu stale rast... naopak ford tu uz nema miesto a nechybal by mi ani opel ci audi...
@3_diamanty V USA chce Ford vrátit do hry Mondeo resp. u nich pojmenované Taurus. Bohužel v EU ne kvůli pokutám CO2. Škoda, mk5 byl hodně podařený a ve své době velmi nedoceněný model, který přišel na evropský trh zbytečně pozdě. V minulém roce zaznamenal růst prodejů EV díky agresivní cenové politice, tak se nechme překvapit jestli se bude i dál cenově podbízet.
@Rosta Jež já si myslím, že celý Ford žije jen z F150 v USA a kdyby ty BEV na bázi MEB od VW v Evropě neměl tak tady skončí taky.
Jen s Kugou a Tranzitem to nezachrání.
Jen s Kugou a Tranzitem to nezachrání.
Úspěch škody je fajn, přeju jí to. Ale to že už měsíc nefunguje přihlašování do mojeauto.cz je fakt ostuda. Páni redaktoři je to už definitivní nebo to hodláte ještě spustit?
Děkuji
Děkuji
Bylo by vhodné uvést, které značky jsou na prvních dvou místech, prosím.
@multicar celková čísla jsem neviděl, ale je asi bezpečné předpokládat, že to bude Volkswagen a Toyota. Pak tedy Škoda, BMW... Renault, Mercedes, Audi, Peugeot... nějak tak.
Ono taky dost záleží, co všechno se počítá jako Evropa... ACEA má EU+EFTA+UK, někde se k tomu bere třeba Turecko a Rusko...
Ono taky dost záleží, co všechno se počítá jako Evropa... ACEA má EU+EFTA+UK, někde se k tomu bere třeba Turecko a Rusko...
@multicar Dobrý den, hledal jsem, ale zatím jsem nenašel žádná ověřená čísla. Ale jak je psáno, první bude Volkswagen, druhá zřejmě Toyota. Jakmile se statistiky ze všech evropských států sejdou a ověří, určitě o tom napíšeme 😉
@Ondřej Šámal
Pane Šámale, můžete mi prosím sdělit od kdy bude možné přihlášení do mojeauto.cz ? Už měsíc to nefunguje, chtěl jsem aktualizovat recenzi a nejde to.
Díky
Pane Šámale, můžete mi prosím sdělit od kdy bude možné přihlášení do mojeauto.cz ? Už měsíc to nefunguje, chtěl jsem aktualizovat recenzi a nejde to.
Díky
Škod Oktávia, podle nedávné zprávy v našem tisku, patří k úspěšným také v Rusku. Dováží se převážně z Indie.
Škoda je dojná kráva VW koncernu z který platí všechny svoje průsery a prodělky.
@kuk ovšem zlaté časy skončily, když se potápí VW tak přece nemůžeme dovolit Škodovce aby byla tak úspěšná, to dá rozum .-)
//www.novinky.cz/…dy-auto-40558820
//www.novinky.cz/…dy-auto-40558820
A co se týče peněz, tak auta nebyla nikdy tak lacina jako dnes s ohledem na růst mezd. Za roční průměrný plat si můžeš přibližovadlo koupit a to celkem slušné. V tomto roce už za tuhle částku budeš mít i rozumné BEV.