Ojetiny
Včera v 11 ještě Rohypnol nevěděl, že odpoledne už z něj bude znalec na solid-state baterky
www.auto.cz/diskuse/99470/1#…
vysvětlení, proč nepůjde do žádného podcastu😊
www.auto.cz/diskuse/99470/1#…
vysvětlení, proč nepůjde do žádného podcastu😊
tak jsem namátkou kouknul na ten vzduchový podvozek na Bentley a cena za celý tlumič kolem 15 tis mi nepřijde zase tak likvidační.
To nemá daleko k ojetemu sedmickovemu BMW a eskovemu tricipaku.
Luxus pro chudé.
Luxus pro chudé.
@Jenik3 eSko nebo sedmičku lze provozovat relativně lacino, proti tomuto. ojeté Bentley je pořád pro bohaté. i atmosférický W12 jezdil za 18, přeplňovaný tak 22 na sto.
Bentley je pro ultrabohaté i jako nový. pamatuju jak si ho kamarád pořídil ke třem AMG. když potom za servis po 7000 km v Bentley Vídeň vysolil 8000 EUR, věděl, že jeho původní plán jezdit s tím daily není příliš reálný😊
Bentley je pro ultrabohaté i jako nový. pamatuju jak si ho kamarád pořídil ke třem AMG. když potom za servis po 7000 km v Bentley Vídeň vysolil 8000 EUR, věděl, že jeho původní plán jezdit s tím daily není příliš reálný😊
@Man Ký
Je to bizar. Pritom stačí sáhnout po Toyotě a člověk má klid od starostí.
Aj Japonci mají svoji značku pro bohaté...kdyby bylo nutné se s autem ukazovat.
Je to bizar. Pritom stačí sáhnout po Toyotě a člověk má klid od starostí.
Aj Japonci mají svoji značku pro bohaté...kdyby bylo nutné se s autem ukazovat.
To mi pripomina YT kanal tomasova dilna, kde u nej nejaky borec vydrazil za uplnej nesmysl nabouranej continental GT a tam do dává ultra lowcost dohromady. Pak tam v diskusi vysvetluje k hejtum, ze neni socka, jen hodnej tata od rodiny co si plni sen... ale katy ho nezajimaji, ve videu hlavne resi flex, jak tomu prida na turba... zvlastni, kdo si tyhle dvacet let stary znacky kupuje
Pustím si večer.
www.youtube.com/watch?…
Místním nekritickým obdivovatelům pana Vaculíka doporučuji přečíst komentáře pod videem (ironie)
www.youtube.com/watch?…
Místním nekritickým obdivovatelům pana Vaculíka doporučuji přečíst komentáře pod videem (ironie)
Většina aut ze seznamu jezdí za 15-25 litrů benzínu, už to diskvalifikuje většinu potenciálních kupců
To Mase se později dělalo i se ZF převodovkou, to bude asi lepší volba.
Ještě jeden malý tip - Maybach 75 jako „levná masírka“ 🤗
garaz.cz/…-snazsi-21016265
Tohle jsem opravdu nevěděl, moc zajímavé a docela mě to pobavilo 🙃
A ano, všiml jsem si, že máš slabost pro Ineos Grenadier 🤗
ale na důchod v Maroku se budou hodit.