Ojetiny
Včera v 11 ještě Rohypnol nevěděl, že odpoledne už z něj bude znalec na solid-state baterky
www.auto.cz/diskuse/99470/1#…
vysvětlení, proč nepůjde do žádného podcastu😊
www.auto.cz/diskuse/99470/1#…
vysvětlení, proč nepůjde do žádného podcastu😊
@Jenik3 eSko nebo sedmičku lze provozovat relativně lacino, proti tomuto. ojeté Bentley je pořád pro bohaté. i atmosférický W12 jezdil za 18, přeplňovaný tak 22 na sto.
Bentley je pro ultrabohaté i jako nový. pamatuju jak si ho kamarád pořídil ke třem AMG. když potom za servis po 7000 km v Bentley Vídeň vysolil 8000 EUR, věděl, že jeho původní plán jezdit s tím daily není příliš reálný😊
Bentley je pro ultrabohaté i jako nový. pamatuju jak si ho kamarád pořídil ke třem AMG. když potom za servis po 7000 km v Bentley Vídeň vysolil 8000 EUR, věděl, že jeho původní plán jezdit s tím daily není příliš reálný😊
@Horký Rom z opačného konce je třeba Defender s motorem z Transitu, který nelze po deseti letech prakticky koupit levněji, než stál nový. a je to naprosto příšerný krám😊
@Man Ký
Také si to večer pustím, děkuji za tip 🤗
EDIT: No jo, dorazil náš potrefený tykůň… a já zase budu muset držet smích na uzdě.
Také si to večer pustím, děkuji za tip 🤗
EDIT: No jo, dorazil náš potrefený tykůň… a já zase budu muset držet smích na uzdě.
Pustím si večer.
www.youtube.com/watch?…
Místním nekritickým obdivovatelům pana Vaculíka doporučuji přečíst komentáře pod videem (ironie)
www.youtube.com/watch?…
Místním nekritickým obdivovatelům pana Vaculíka doporučuji přečíst komentáře pod videem (ironie)
@JFK z dvacet let starých aut může být zajímavý veterán. možná. každopádně, za 1,5-2m bych to viděl na E-type.
@Tycoon ani později, když už jsem se o ně zajímal, tak auta, o která jsem se zajímal, on moc kritice nepodroboval, asi proto mi celkem unikal😊
@Tycoon pamatuju si ho ze Světa motorů. 2003 mě ještě auta asi ani moc nezajímala. Bylo mi 30, bůhví kolik tobě? že už jsi četl o autech...
na tom rozhovoru je krásně vidět, v jakém kontrastu jsou obvykle velké znalosti a inteligence a s tím spojená skromnost, a proti tomu nadutost a omezenost (Macinka/Turek) - v té diskusi někdo píše, že by měl jít do politiky a ON by měl zastupovat motoristy...
na tom rozhovoru je krásně vidět, v jakém kontrastu jsou obvykle velké znalosti a inteligence a s tím spojená skromnost, a proti tomu nadutost a omezenost (Macinka/Turek) - v té diskusi někdo píše, že by měl jít do politiky a ON by měl zastupovat motoristy...
@Horký Rom jestli ještě nezkrachoval. stejnou slabost jako pro ostatní off-roady, které u nás naprosto nemá smysl pořizovat.
ale na důchod v Maroku se budou hodit.
ale na důchod v Maroku se budou hodit.
@Jenik3 to už taky neplati, 2x do roka nejaka svolavacka, u mne 2x za tri roky odtah nepojozdneho auta z garaze. Dnesni auta sou šitý horkou jehlou, toyotu nevyjímaje.
Uplne tem fandum historie rozumim. I kdyz jsem spis na mercedesy, dovtohohle bych nesel
Uplne tem fandum historie rozumim. I kdyz jsem spis na mercedesy, dovtohohle bych nesel
@Tycoon
Ach, to je ono! Tykůň, náš milovaný internetový spasitel, přichází s pravdou, aby nás všechny osvobodil od hrůz a muk nefunkčního systému… Jak jsme jen mohli přežít bez jeho moudrosti a osvícení?!
Haleluja 🙌
Ach, to je ono! Tykůň, náš milovaný internetový spasitel, přichází s pravdou, aby nás všechny osvobodil od hrůz a muk nefunkčního systému… Jak jsme jen mohli přežít bez jeho moudrosti a osvícení?!
Haleluja 🙌
@Horký Rom
Tykůň si nemůže nechat ujít příležitost vnést realitu a pravdu do vašeho nefunkčního a falešného systému, který chcete povinně nastolit nám všem.
Tykůň si nemůže nechat ujít příležitost vnést realitu a pravdu do vašeho nefunkčního a falešného systému, který chcete povinně nastolit nám všem.
@Man Ký
To si přišel o jeho nejzajímavější část kariéry, jelikož tehdy byly jeho kritiky ještě otevřenější a jízlivější. Zejména na koncern VW. Jeho článek HTP-Hromada technických problémů je znám poměrně dobře. Ale to není nic proti tomu, jak podrobil zdrcující kritice nekvalitu a nespolehlivost VW Passat B6 2.0 TDI a to v době, kdy se tento model prodával.
BTW Já jsem se zajímal o auta mnohem dřív. Řídit a dělat základní údržbu umím od 16. A určitě nejsem sám. Kámoš dělal učňák, v 16 si koupil Škodu 120 bez papírů, převrátil to na polňačce a pak si to celé opravoval sám.
To si přišel o jeho nejzajímavější část kariéry, jelikož tehdy byly jeho kritiky ještě otevřenější a jízlivější. Zejména na koncern VW. Jeho článek HTP-Hromada technických problémů je znám poměrně dobře. Ale to není nic proti tomu, jak podrobil zdrcující kritice nekvalitu a nespolehlivost VW Passat B6 2.0 TDI a to v době, kdy se tento model prodával.
BTW Já jsem se zajímal o auta mnohem dřív. Řídit a dělat základní údržbu umím od 16. A určitě nejsem sám. Kámoš dělal učňák, v 16 si koupil Škodu 120 bez papírů, převrátil to na polňačce a pak si to celé opravoval sám.
@Man Ký
Co kritičtí obdivovatelé?
Já jsem ho četl už od roku 2003, kdy vycházel časopis novinového formátu, myslím, že se jmenoval AutoMotoSpeciál. Už tam měl rubriku bazar, kterou pak dotáhl k dokonalosti v časopise AutoOjetiny.
Co kritičtí obdivovatelé?
Já jsem ho četl už od roku 2003, kdy vycházel časopis novinového formátu, myslím, že se jmenoval AutoMotoSpeciál. Už tam měl rubriku bazar, kterou pak dotáhl k dokonalosti v časopise AutoOjetiny.
@Man Ký
Tohle jsem opravdu nevěděl, moc zajímavé a docela mě to pobavilo 🙃
A ano, všiml jsem si, že máš slabost pro Ineos Grenadier 🤗
Tohle jsem opravdu nevěděl, moc zajímavé a docela mě to pobavilo 🙃
A ano, všiml jsem si, že máš slabost pro Ineos Grenadier 🤗
To mi pripomina YT kanal tomasova dilna, kde u nej nejaky borec vydrazil za uplnej nesmysl nabouranej continental GT a tam do dává ultra lowcost dohromady. Pak tam v diskusi vysvetluje k hejtum, ze neni socka, jen hodnej tata od rodiny co si plni sen... ale katy ho nezajimaji, ve videu hlavne resi flex, jak tomu prida na turba... zvlastni, kdo si tyhle dvacet let stary znacky kupuje
@Man Ký
Je to bizar. Pritom stačí sáhnout po Toyotě a člověk má klid od starostí.
Aj Japonci mají svoji značku pro bohaté...kdyby bylo nutné se s autem ukazovat.
Je to bizar. Pritom stačí sáhnout po Toyotě a člověk má klid od starostí.
Aj Japonci mají svoji značku pro bohaté...kdyby bylo nutné se s autem ukazovat.
Většina aut ze seznamu jezdí za 15-25 litrů benzínu, už to diskvalifikuje většinu potenciálních kupců
To Mase se později dělalo i se ZF převodovkou, to bude asi lepší volba.