Novinky
Horký Rom
2
A to nejdůležitější – Volvo EX60 se začne vyrábět ve Švédsku 👍
cena uplne mimo...
Tohle v rámci BEV vypadá slibně a pro nás dobře že nejde o china rebrand včetně výroby v EU. Volvo nikdy nebylo úplně pro mě svým zaměřením a čínské modely typu XC40 (nejde o ten model, ale o to že to neni Volvo vůbec ničím) ba dokonce i spalovací původně evropská XC60 vyráběná v Číně už vůbec ne. Tohle vypadá dobře. Jenom teda článek je takové PR bez údajů, jakou to má teda baterku? 😁
Uklizený minimalistický "design" interiérů současných Volv mi leze na nervy. Hodně. Hodně moc. To není design, to je nepraktické, nesympatické a materiálově nesmírně laciné nic. Čína je i přes všechnu uniformitu na hony vepředu před volvem, které kdysi bývalo etalonem!
Tady EX60 je o něco lepší, možná snad dokonce dobré, co se týče palubky. Slušné rozvržení, vhodně umístěný řidičův displej pod hranou č. okna, slušné až impozantní plochy dřeva. No, snad se zase polepší.
Tady EX60 je o něco lepší, možná snad dokonce dobré, co se týče palubky. Slušné rozvržení, vhodně umístěný řidičův displej pod hranou č. okna, slušné až impozantní plochy dřeva. No, snad se zase polepší.
a teraz tu o karkulke. ze 810 km ha ha ha ha.... na dialnici umre po 350 v lepsom pripade po 450km.... uz aj cakam na real testy....
@Marek Siska dobrý den, neměl byste prosím tip na čísla do Sportky? Odhady vám jdou, já bych si sám na to takhle netroufnul 😁
@Honza Mička -já vám nevím, ale kolega už, na rozdíl ode mne nafasoval Elroga 84 kW, včera jel do Brna, bylo -5, spotřeba 22kW/100 km, po nabití baterie ukazovala dojezd 380 km... deklarovaný dojezd dle VLTP 540 km. Nabíjel dvakrát co 200 km, pro sichr... fakt se na tu změnu "k lepšímu" vůbec netěším .
ty ploutvičky na odemykání dvěří jsou super nápad, hlavně až tam napadá sníh a zamrzne to 👍