Novinky
cena uplne mimo...
@sarusian Je vidět, že jste nikdy nekupoval Volvo. Odjakživa nejlevnější Volva byla za 1M, trošku slušnější za 1,5M. Podobně jako u MB nebo BMW. Myslím, že cena odpovídá značce a technologii. Za 1,5M je dnes i blbej Kodiaq.
@sarusian Prave ze naopak. Par mesicu jezdim XC60 T6. Ted jsem konfiguroval EX60 P10 AWD a cenikovka mi vysla u EX60 o 200 TCZK nize. Ted jen aby to leasingovky pretavily do splatek.. Jedine, co mne mrzi, ze vlneny interier je dostupny pouze ve svetlem provedeni..
Tohle v rámci BEV vypadá slibně a pro nás dobře že nejde o china rebrand včetně výroby v EU. Volvo nikdy nebylo úplně pro mě svým zaměřením a čínské modely typu XC40 (nejde o ten model, ale o to že to neni Volvo vůbec ničím) ba dokonce i spalovací původně evropská XC60 vyráběná v Číně už vůbec ne. Tohle vypadá dobře. Jenom teda článek je takové PR bez údajů, jakou to má teda baterku? 😁
@adamzprahy
Mám na to stejný pohled. I když je to už švédské auto s americkým software, úplně jsem se čínské pachuti nezbavil. Ale kdo ví, třeba i ten americký software bude do budoucna problém.
Údaje o bateriích jsou na webu výrobce.
Mám na to stejný pohled. I když je to už švédské auto s americkým software, úplně jsem se čínské pachuti nezbavil. Ale kdo ví, třeba i ten americký software bude do budoucna problém.
Údaje o bateriích jsou na webu výrobce.
@Dzinus Cinske/svedske, je to jedno, dolezite aby to fungovalo a to ex90 ani ex30 nefunguje, za ex90 sa dokonca volvo zakaznikom niekolkokrat ospravedlnovalo. Ex30 zacalo jakztakz fungovat po druhom upgrade, takze ja by som urcite s kupou par rokov pockal
@ptr078 @Dzinus ještě se opravím, myslel jsem EX30, uvědomil jsem si to v @ptr078 příspěvku, ale pochopili jsme se 😊
@ptr078 Neni to jedne, jestli je cinske a nebo svedske. Co pak budeme v Evrope vyrabet, kdyz vsechno prijde z Ciny? Btw kdyz otevru kapotu u sve XC60 tak Te hned bouchne do oci, kolik komponentu ma na sobe samolepku Made in Czech Republic nebo Hungary.
@Jirka B. Z pohladu zakaznika je najdolezitejsie aby produkt fungoval a obhajil si svoju cenovku. Co sa u ex90 ani ex30 velmi nedari. A preto mna ako zakaznika volvo nezaujima, kym si to neporiesia. Az ked budu mat funkcny produkt za ktory chcem zaplatit, ma bude zaujimat, ci dam alebo nedam peniaze cinanom
@adamzprahy "Well with its huge 112kWh battery, this car has up to 503 miles of range – a whopping three miles more than the BMW iX3."
@adamzprahy XC40 model 2018 byl čistě švédské auto, navržené rakouským designérem, vyráběné v belgickém Gentu, co je na něm bylo čínského? Interiér naprosto v duchu Volva, exteriér též, některé materiály lepší, než ve Volvo XC90 z roku 2024. Čtyřicítka byla osazená systémem Sensus, vyvinutým švédy, fungoval naprosto spolehlivě, devadesátky je osazena pochybným Googlem, který ustavičně padá a umí toho tak 1/4, co uměl Sensus. Jako hodnota za peníze byla XC40 špičkové auto. Čím je dnešní CX40, nevím, po koupi naprosto tragické XC90 pro manželku už Volvo do rodiny nechci.
Uklizený minimalistický "design" interiérů současných Volv mi leze na nervy. Hodně. Hodně moc. To není design, to je nepraktické, nesympatické a materiálově nesmírně laciné nic. Čína je i přes všechnu uniformitu na hony vepředu před volvem, které kdysi bývalo etalonem!
Tady EX60 je o něco lepší, možná snad dokonce dobré, co se týče palubky. Slušné rozvržení, vhodně umístěný řidičův displej pod hranou č. okna, slušné až impozantní plochy dřeva. No, snad se zase polepší.
Tady EX60 je o něco lepší, možná snad dokonce dobré, co se týče palubky. Slušné rozvržení, vhodně umístěný řidičův displej pod hranou č. okna, slušné až impozantní plochy dřeva. No, snad se zase polepší.
a teraz tu o karkulke. ze 810 km ha ha ha ha.... na dialnici umre po 350 v lepsom pripade po 450km.... uz aj cakam na real testy....
@Marek Siska dobrý den, neměl byste prosím tip na čísla do Sportky? Odhady vám jdou, já bych si sám na to takhle netroufnul 😁
@Honza Mička -já vám nevím, ale kolega už, na rozdíl ode mne nafasoval Elroga 84 kW, včera jel do Brna, bylo -5, spotřeba 22kW/100 km, po nabití baterie ukazovala dojezd 380 km... deklarovaný dojezd dle VLTP 540 km. Nabíjel dvakrát co 200 km, pro sichr... fakt se na tu změnu "k lepšímu" vůbec netěším .
@šofér tak to máte - 160 km v reálných podmínkách zimy a mrazu, nějakých 30 procent dolů. Jo, zní to hrozně, ale furt to není zhruba polovina, kolik tipoval pan Marek 🤷♂️
@šofér
opravdu kW ???
opravdu kW ???
@topten řekl bych, že to i tak všichni pochopili 👍
@Honza Mička
asi jsem hnidopich, ale me tenhle mis-mas v jednotkach bije do oci
a nevim, jestli jde o ignoranci nebo o blbost toho, kdo po letech co se tady probiraj EV stale mota kW a kWh
asi jsem hnidopich, ale me tenhle mis-mas v jednotkach bije do oci
a nevim, jestli jde o ignoranci nebo o blbost toho, kdo po letech co se tady probiraj EV stale mota kW a kWh
@šofér Můj předchozí benziňák měl v zimě na dálnici dojezd 500 km. A vůbec mi to nevadilo. A nevadilo by mi ani kdyby byl 380 km.
Jinak spotřeba 22 kWh v zimě na dálnici u Elroqa je docela pěkný číslo, s tím bych určitě neměl problém.
Jinak spotřeba 22 kWh v zimě na dálnici u Elroqa je docela pěkný číslo, s tím bych určitě neměl problém.
@johny555 pěkný číslo? Vždyť my jsme 2x stáli a jedna zastávka byla bezmála 40 minut,, tedy dvakrát hodina a půl na cca 280 km ! To je dle mne šílenost. Abych plánoval obchodní schůzku s dvouhodinovou rezervou? To má být pokrok?
@šofér To nabíjel za ten den 4x? Před jízdou, 2x při jízdě a pak ještě po jízdě?
Když létá po dálnici, proč nafasoval takovou krabici?
Když létá po dálnici, proč nafasoval takovou krabici?
@TuDu navíc tedy 22kWh/100km při 84kWh baterce na 200km fakt nevychází. Pokud strašpytel nabíjel v 35% aku tak je to chyba obsluhy, měl to dojet do 5% a ze 4 zastávek by měl 2. Jo taky jsem to tak poprvý udělal, ale rozhodně to bylo naposledy.
A co bych dal za zimní dálnici s 22kWh/100, u mě je to spíš 24..25, já teda jezdím tacho + 10, a tam to asi o něco víc sosne...
A co bych dal za zimní dálnici s 22kWh/100, u mě je to spíš 24..25, já teda jezdím tacho + 10, a tam to asi o něco víc sosne...
@Honza Mička : nedělejte ze sebe troubu, pane Mičko. I vy dobře víte jak to vypadá s praktickými dojezdy EV.
A v článku mne rozesmáli tvrzením "za 15 minut se dobije na stovky kilometrů"
Opravdu musíte klesat takhle hluboko při snaze vylepšit špatnou image elektromobilů? Opravdu?
A v článku mne rozesmáli tvrzením "za 15 minut se dobije na stovky kilometrů"
Opravdu musíte klesat takhle hluboko při snaze vylepšit špatnou image elektromobilů? Opravdu?
@WinDiesel to vím! V pondělí jsem jel z Prahy Fordem Mustang Mach-E až kousek za Zell am See (asi 500 km) a už v půlce cesty jsem musel asi 15 minut na Shell Recharge nabíjet! Naštěstí se to sešlo s mou potřebou jít na záchod a splašit si kafe, abych pak plynule pokračoval dál. Venku byl mráz a silný vítr, ale my měli v autě jako v pokojíčku.
@WinDiesel, my nemusíme nic uměle vylepšovat. My si to vyzkoušíme na vlastní kůži a pak máme jasno. Radím vám udělat totéž.
Honza
@WinDiesel, my nemusíme nic uměle vylepšovat. My si to vyzkoušíme na vlastní kůži a pak máme jasno. Radím vám udělat totéž.
Honza
@Honza Mička Vy jste zapomněl, že někteří borci vydrží klidně 8h hodin bez močení, jídla a pití. Ještěže můžu svobodně každé 2-3 hodiny zastavit na záchod, bagetu, pití a kafe a nejsem v autě terorizován nějakým z petrolheadů, kteří zásadně zastavují, jenom když se tankuje, navíc na max. 5 minut. Nedej bože řidičem oktávky I 1.9 TDI.
@johny555 to není vůbec zdravé. Ledviny musejí pracovat! Když jsme jeli včera zpátky Fordem Bronco, tak ten nám tu zastávku "naordinoval" sám vlastně ve stejném místě. Už jsem se za volantem ošíval, nevěděl jsem, jak si sednout pohodlně a tak. Stáli jsme tam taky 15 minut, čili rozdíl mezi EV a ICE v tomto případě nevidím 😁
@Honza Mička problem s elektrem na dlouhou vzdalenost neni v tom, ze se musi zastavit. Kazdej, i kdyz jede se spalovakem, tak si zastavi na obed,… delka zastavek je vice mene stejna (i kdyz v zime, s rakvi jde ten dojezd dolu rychle). Problem je, ze elektro mi diktuje, kde mam zastavit. Misto pekneho mista vedle dalnice v restauraci u jezera musim stat na betonovem place s rychlonabijeckou. A ano, jedno elektricke auto uz doma mam, ale na dlouhe cesty radsi spalovak.
@johny555 S tebou bych chtěl jet k moři. Po cestě 4 kafe, bagety... Zdraví slouží? 😁
@Futurista Zdá se, že jsme našli optimální zákaznickou skupinu pro elektromobily. Milovníci kávy a baget.
@Pan Glosátor
Je docela možné, že z druhé strany se ozývá hlasitý sbor příznivců spalovacího motoru, piva a sekané - neochvějných jistot v nejisté době 👍
Je docela možné, že z druhé strany se ozývá hlasitý sbor příznivců spalovacího motoru, piva a sekané - neochvějných jistot v nejisté době 👍
@Futurista k moři lítám.
Nejezdil bych ani kdybych měl dojezd 1000km. Chci si užít dovolenou a né se tam ploužit 10 hodin. Za ten čas se dostaneš skoro kamkoliv, Maledivy, DomRep, Thajsko... A nemusím ani řídit a nabíjím tak maximálně mobil.
Nejezdil bych ani kdybych měl dojezd 1000km. Chci si užít dovolenou a né se tam ploužit 10 hodin. Za ten čas se dostaneš skoro kamkoliv, Maledivy, DomRep, Thajsko... A nemusím ani řídit a nabíjím tak maximálně mobil.
@psel no a pak se probudíš s rukou v nočníku 😄 Kde máš čas strávený na letišti, jak při odletu, tak příletu, nějak se na to letiště musíš dostat, projít kontrolami, kde nedůstojně projedou jak štětku a pak jen čekáš na odlet - celkem tak 3 hodiny.
Při příletu na zavazadla, pak než tě někdo odveze na místo (když máš kliku, tak si poslední v rozvozu), to můžou být i další 2 hodiny. Jo i tohle dokáže být dost velký opruz, zvlášť s malýma dětma 😄
Na dlouhých cestách nic jiného použit ani nelze, ale dovolenou do 1000km je lepší vzít asi autem, než řešit tenhle letištní "vopruz"...
Při příletu na zavazadla, pak než tě někdo odveze na místo (když máš kliku, tak si poslední v rozvozu), to můžou být i další 2 hodiny. Jo i tohle dokáže být dost velký opruz, zvlášť s malýma dětma 😄
Na dlouhých cestách nic jiného použit ani nelze, ale dovolenou do 1000km je lepší vzít asi autem, než řešit tenhle letištní "vopruz"...
@johny555 Je rozdíl dělat si přestávky na bagetu a nemuset tankovat/nabíjet, nebo muset řešit, jestli zrovna bude i volná nabíječka 😊
@roger.cz to už dneska vidíte v aplikaci v telefonu nebo rovnou v autě. Samozřejmě ale ne všude. Na velkých benzinkách u dálnice v Rakousku jsem velký nával neviděl a připíchli jsme hned dvě auta 👍
@johny555
Ty to dáváš jako ironii, ale já takové znám dva. A nejsou to petrolheadi. Takhle jsou navyklí jezdit spíše ti, co často jezdí na služební cesty.
Když se vracím domů, tak taky chci co nejméně zastavovat, abych byl dříve doma. Třeba z Chorvatska jsem měl jednu cca 10 minutovou přestávku na protáhnutí a záchod (tankovat jsem nepotřeboval).
Ty to dáváš jako ironii, ale já takové znám dva. A nejsou to petrolheadi. Takhle jsou navyklí jezdit spíše ti, co často jezdí na služební cesty.
Když se vracím domů, tak taky chci co nejméně zastavovat, abych byl dříve doma. Třeba z Chorvatska jsem měl jednu cca 10 minutovou přestávku na protáhnutí a záchod (tankovat jsem nepotřeboval).
ty ploutvičky na odemykání dvěří jsou super nápad, hlavně až tam napadá sníh a zamrzne to 👍
@del42sa Já bych řekl, že zrovna ve Švédsku se zimou počítají. A mnohem větší než tady. To je asi poslední věc, čeho bych se u Volva bál.
@del42sa
Podívejte se na YouTube, kde jsou detailní záběry na ploutvičky. Sami o sobě nejsou pohyblivé, na straně u okna je podlouhlý mikrospínač a horní strana je ledkově osvětlená. Voda nemá kam zatéci, sníh ometete košťátkem. Švédové by možná mohli mít směrem k zimním podmínkám nějakou kompetenci. Mě se to řešení docela líbí.
Podívejte se na YouTube, kde jsou detailní záběry na ploutvičky. Sami o sobě nejsou pohyblivé, na straně u okna je podlouhlý mikrospínač a horní strana je ledkově osvětlená. Voda nemá kam zatéci, sníh ometete košťátkem. Švédové by možná mohli mít směrem k zimním podmínkám nějakou kompetenci. Mě se to řešení docela líbí.
@Dzinus uvidíme jak to bude v praxi, ale nejsem jediný kdo má tahle pochybnosti
//ev.com/…or-handle-design
//ev.com/…or-handle-design
Tolik polopravd a lží v jednom jediném článku, to se nevidí ani v "Garáži" na Seznamu 😄
Škoda, že už opustili ten ich "pekný" dizajn. Už sa nehrajú na univerzálnu krásu ich modelov, bola to možno trochu nuda, ale každé auto bolo pekné. Toto je už len tá nuda a nič pekné, nič zaujímavé, nič, čo by akokoľvek pútalo pozornosť. A najviac ma mrzí palubná doska s LCDčkom v prostriedku, ktoré je asi o 100% väčšie, ako treba. Škoda.
Miesto dojazdu podla WLTP (co je stejne "hausnumero") by ste mohli radsej uviest kapacitu baterie, aby sme si mohli spravit obraz o tom, kolko bude realny dojazd. Lenze tu informaciu si musime pohladat na inom webe...
Takze EX60 by malo mat 3 moznosti pre bateriu: 80, 91 a 112kWh. Ak to berieme tak, ze realne sa bude vyuzivat len 70% kapacity (nabijanie z 10% na 80% za 20min), tak u tej navacsej bude dojazd asi 400km (pri spotrebe 20kWh/100km). Nie je to sice malo, ale este stale velmi vzdialene od priemerneho auta s benzinovym motorom...
Takze EX60 by malo mat 3 moznosti pre bateriu: 80, 91 a 112kWh. Ak to berieme tak, ze realne sa bude vyuzivat len 70% kapacity (nabijanie z 10% na 80% za 20min), tak u tej navacsej bude dojazd asi 400km (pri spotrebe 20kWh/100km). Nie je to sice malo, ale este stale velmi vzdialene od priemerneho auta s benzinovym motorom...
@_Teddy_
Nejzajímavější na tom je, že i když vezmeme tu nejvýkonnější baterii a podělíme ji uváděnou spotřebou 16,0 kWh/100 km, dostaneme teoretický dojezd 700 km. Přesto se marketingovému oddělení Volva podařilo vykouzlit dojezd 810 km. Asi nějaký stachanovský závazek na překonání 100 %.
Nejzajímavější na tom je, že i když vezmeme tu nejvýkonnější baterii a podělíme ji uváděnou spotřebou 16,0 kWh/100 km, dostaneme teoretický dojezd 700 km. Přesto se marketingovému oddělení Volva podařilo vykouzlit dojezd 810 km. Asi nějaký stachanovský závazek na překonání 100 %.
@_Teddy_ hausnumero to možná je, ale platí pro všechny stejně. Takže pro orientaci stačí.
Pokud jedu daleko, nacpu to na 100% a jedu až do 5%, takže mám 95% na první štreku, na další pak nabíjím do 70%, (protože už je auto starší a nenabíjí rychle nad 70😖 tak spíš 5..70%, takže 65%. Mám tedy na jedno nabití dojezd 95% + 65% = 160% a v létě mi WLTP spotřeba sedí. Takže při 20kWh/100 by to mělo mít dojezd 112kWh*1,6/20 = 896km. Myslím si že tohle ale dvacet v zimě nedá, takže můj tip je minimálně 22kWh, takže 112kWh*1,6/22 = 815km. Což je teda super.
Pokud jedu daleko, nacpu to na 100% a jedu až do 5%, takže mám 95% na první štreku, na další pak nabíjím do 70%, (protože už je auto starší a nenabíjí rychle nad 70😖 tak spíš 5..70%, takže 65%. Mám tedy na jedno nabití dojezd 95% + 65% = 160% a v létě mi WLTP spotřeba sedí. Takže při 20kWh/100 by to mělo mít dojezd 112kWh*1,6/20 = 896km. Myslím si že tohle ale dvacet v zimě nedá, takže můj tip je minimálně 22kWh, takže 112kWh*1,6/22 = 815km. Což je teda super.
Nic proti, tohle už kombinací dojezdu (i když na dálnici a v mrazu silně nadhodnocenou) a rychlosti nabíjení není špatné. Ale za mě mířím na auto do 1 mega, nebo ideálně o trochu míň. A myslím že podobně na tom bude většina lidí, která půjde do nového auta.
Jak jsem psal už dřív, Hybrid mě poměrem cena/spotřeba benzínu nepřesvědčil, a i když jsem nad ním uvažoval, skončil jsem u klasického benzínu. Pro plugin hybrid nebo EV nemám možnost nabíjet doma ani v práci. A jako jediné auto v domácnosti mi zatím nepřijde praktické, byť často jezdím město.
Jak jsem psal už dřív, Hybrid mě poměrem cena/spotřeba benzínu nepřesvědčil, a i když jsem nad ním uvažoval, skončil jsem u klasického benzínu. Pro plugin hybrid nebo EV nemám možnost nabíjet doma ani v práci. A jako jediné auto v domácnosti mi zatím nepřijde praktické, byť často jezdím město.
A co opravy baterie? Budou možné když bude součástí karosérie?
Co maximální rychlost auta? Proč se v článku neuvádí?
Není 500kw zbytečně moc? Lze ten výkon vůbec dlouhodobě využít?
Co maximální rychlost auta? Proč se v článku neuvádí?
Není 500kw zbytečně moc? Lze ten výkon vůbec dlouhodobě využít?
Auto je to pěkné, i mě se líbí, ale protože je čínské, tak bych si to u sebe morálně neobhájil. Raději podporuji evropské firmy.