Novinky
nebejt komousu, kteri nesmyslne nasmerovali dalnice z 9 smeru do phy, kde se vsechno semele na jizni spojce, tak to je v pohode
tohle vsechno umocnuje fakt, ze lidi nejsou chudy jak tvrdi StBak se svoji dezolatskou tlupou, takze minimalne 2 auta v rodine je dnes standard a ty auta navic nestojej na dvorku mezi slepicema
tohle vsechno umocnuje fakt, ze lidi nejsou chudy jak tvrdi StBak se svoji dezolatskou tlupou, takze minimalne 2 auta v rodine je dnes standard a ty auta navic nestojej na dvorku mezi slepicema
@topten
Kdyby tady komouši nevládli po roce 1989 dalších 30 let, kdyby se tady po celou dobu nebudoval pragocentrizmus, možná mohlo být vše jinak.
Kdyby tady komouši nevládli po roce 1989 dalších 30 let, kdyby se tady po celou dobu nebudoval pragocentrizmus, možná mohlo být vše jinak.
@topten Když vidím, kudy měly vést dálnice podle Baťova plánu, je mi ze současného stavu smutno.
Praha by na tom mohla být dokonce docela dobře! Ale to by se nejprve musel dostavět obchvat a tunely, a teprve pak zužovat radiální a ostatní komunikace ve vnitřním městě pro cyklostezky. Současné pořadí ve spojení s tím, že se na uživatele a daňové poplatníky ukazuje jako na důvod problémů, snad nepotřebuje další komentář...
Teda popravde by som tipoval ze Praha nebude ani v prvej 100vke... v tomto nie je sa cim chvalit... a utesovat sa v porovnani s polskymi mestami ako ok ... ono medzi slepymi je aj jednooky kral to ano ....
Praha je nadherne mesto ( pre mna je urcite v top 10 na svete ) ... z pohladu sofera to ale asi nebude teda uplna lahoda pohoda .. nastastie je tam pekne metro... a aut bude vzdy uz len pribudat... takze tento problem sa tyka coraz viac aj mensich europskych miest...
Praha je nadherne mesto ( pre mna je urcite v top 10 na svete ) ... z pohladu sofera to ale asi nebude teda uplna lahoda pohoda .. nastastie je tam pekne metro... a aut bude vzdy uz len pribudat... takze tento problem sa tyka coraz viac aj mensich europskych miest...
Do Prahy moc autem nejezdím. Ale reálně, pokud jedu v pracovní den někdy mezi 10-15h, tak Praha byla většinou velice dobře průjezdná. V ranní špičce jsou největší problémy před Prahou, samotná Praha už nebývá takový problém. Vzhledem, že v Praze se skoro všude musí za parkování dost platit, tak většina dojíždějících nechává auto někde na okraji a pak nasedá na bezproblémovou MHD, za nějakou směšnou cenu 10 Kč/den. Největší kolony jsou stejně u nás v obci za Prahou kvůli mamataxi. Jakmile začnou prázdniny, kolony zázračně zmizí.
tak nevím, všechny jmenované polské města jdou projet 2x rychleji než Praha, ale asi jezdím špatnými ulicemi.
Proto je třeba opakovat oslavnou píseň. Hříbku hříbku ukaž se mi neschovávej se mi v zemi... 😁
Ideál je, když všichni obyvatelé budou jezdit MHD a auto vezmou jenom ve výjimečném případě (převoz nákladu, odvoz k doktorovi apod.). Pak to velkoměsto bude velmi dobře průjezdné tyto výjimečné případy.
Kdo chce všude jezdit autem, ať si pořídí bydlení a práci někde na venkově.
😀👍
Přesně tak. Já do MHD nevlezu už jen kvůli tomu. Člověk jen čeká, kdo na něho kde co naprská...