Testy
Nejak som tam nenašiel tú prémiovosť. Baterku to má menšiu a výkon nabíjania dosť podobný ako ten Elroq. Keď k tomu pridám vzhlad a krajinu pôvodu, tak je pre mňa Elroq jednoznačným favoritom. Zamrzí jedine nižší výkon elektromotoru.
@dodo24 Tak prémiovost se primárně projevuje
1. konstrukcí (hliníkové odlitky místo plechových výlisků, lechoběžníky místo McPerson, však to od Vaculíka známe 😊)
2. interiérem (alespoň jedna varianta kvalitní pravá kůže atd atd)
3. konfigurovatelností (auto si mohu splácat dle libosti (jako třeba Porsche, kde každá pidipitomost existuje v pěti variantách) a nikdo mi k odvětrávaným sedačkám nenutí zároveň prosklenou střechu a dvacítky kola místo osmnáctek)
Co z toho má Zeekr, netuším, tipuju, že nic 😊
1. konstrukcí (hliníkové odlitky místo plechových výlisků, lechoběžníky místo McPerson, však to od Vaculíka známe 😊)
2. interiérem (alespoň jedna varianta kvalitní pravá kůže atd atd)
3. konfigurovatelností (auto si mohu splácat dle libosti (jako třeba Porsche, kde každá pidipitomost existuje v pěti variantách) a nikdo mi k odvětrávaným sedačkám nenutí zároveň prosklenou střechu a dvacítky kola místo osmnáctek)
Co z toho má Zeekr, netuším, tipuju, že nic 😊
Kefalín, a čo si predstavujetě pod takým slovom prémiovka?
@Stejsn Taky by mě ro zajímalo 🤔
@Stejsn z toho prvního odstavce to tak nějak vyplývá - postavení v rámci koncernu Geely a s tím spojené provedení. Pokud je to v interiéru lepší než Volvo, no tak asi dobrý...
@Stejsn Prémiovka je pro mne auto výrobce, který je známý prvními místy v žebříčku spolehlivosti, používáním nejkvalitnějších materiálů (kůže,..), dokonalým odhlučněním (úplné ticho při 180 km/h), vysokým komfortem pro posádku = regulace teploty bez proudění vzduchu, pohodlná sedadla a také podvozek zajišťující lepší jízdní komfort (nebo sportovní vlastnosti) než má 90% ostatních vozidel. Samozřejmě i designem by to "mělo ukazovat převahu nad spotřebkou". Prostě něco jako Mercedes.
Vedel by niekto rozpisat, o co ide s tymi asistentmi? Akoze ich Zeekr nevie, alebo sa zle ovladaju, alebo zle pracuju?
Vidim dobre? Cinske auto a latkove sedacky? Super!
Uz jen drobnost. Vyrobte to v EU a koupim si to. Vazne!
Uz jen drobnost. Vyrobte to v EU a koupim si to. Vazne!
No, to je pěkná cenová alternativa k základnímu Elroqu. Výrazně výkonnější (200 vs 125Kw a hlavně 5.9 vs 9s to je jiná liga), výrazně lepší výbava (Čerpadlo, Matrix, Panorama...), X lepší ergonomie, větší kufr. Vůbec nevidím důvod, k pořízení sesterského EX30.
Díky za upozornění 👍