Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porsche 911 Turbo Cabriolet: rychlík bez střechy

15 komentářů

Sleeper
za poslední klasickou 911 považuju 993, ale tohle by se mi hodilo k pleti 😄))
Tak nevím, jestli je lepší mít hepatitidu + tohle porsche, nebo být zdravý bez něj.
>😁 >😁 >😁
Enthusiastic.driver
>😁 >😁 >😁
Sleeper
Já věděl, že se té žluté barvy někdo chytne.... 😄) Nemyslel jsem to doslova, hepatitidu (naštěstí) nemám 😄
Dalo se to sice cekat, ze po výborné 911 Turbo 997 prijde i kabrio, ale kdyz to vidim, tak zase smekam = moc povedene. Jen skoda, ze v nasich krajich se asi moc neuvidi, nejni na to tady klima...
jestli myslíš klima jako počasí, tak nemáš pravdu, protože nejvíce kabrioletů se paradoxně prodá "na severu"

ale klima platové tu neni 😄
Služná kára, ale k dokonalosti mu chybi střecha 😄 Bez ni to prostě neni ono.
taky myslim 😉
Přesně, kabrio je na machrování. Sporťák má střechu pevnou!!
misoo
kabriolety som nemusel, ale odkedy som prevetral boxstera cabrio, tak sa mi to celkom zapacilo 😄 911 je parada a v turbe je to peklo, aj ked zvukovo sa mi viac paci klasicka 911-ka. dost pozitivne ma prekvapila kvalita vypracovania a materialy interieru, az take nieco som necakal :yes:
Zdar chlapi, resim takovou vec, chtel bych si na par dni pucit naky super auto, ale nevim kde a jaky, prosim poradte ... >😁
Tady si určitě vybereš....[odkaz]
Ricardo
Kde je slintající smajlík??? Zrovně teď mě moc chybí 😄 >😁
davy
Ja si pockam az vyjedou s verzi Turbo cabrio S😄 Mimochodem, nevite nekdo, kdy to bude a kolik koniku navic pribude?