Technika
Proč mají některá auta velká a jiná malá zrcátka? Překvapilo nás, jaká je to vlastně věda
11 komentářů
Vzhledem k minimální podélné vzdálenosti zrcátka od očí řidiče je skoro jedno jestli se těch 20 resp. 60 metrů měří od očí nebo zrcátka
V dnesnej podivnej dobe si clovek spravi vedu uz zo vsetkeho .. aj so snurovania topanok... divime sa dnes uz z kazdej blbosti ( v dobrom ) ... a to chceme ovladnut Mars... ani o 1000 rokov nehrozi... 😉
Stejně je fajn že homologace je tak přísná na zrcátka. Aspoň někde si umí udělat pořádek když jinak klidně pouští na trh propadáky pneumatiky a polofunkční jízdní asistenty.
@Othello nebo denní svícení jen vpředu
@Stejsn Denní svícení vzadu? Proč? Co všechno by ještě mělo mít denní svícení? Chodci? Cyklisti? Koně? Dopravní značky? Patníky? Prostě ať svítí radši všechno, protože co nesvítí, to neexistuje... 😊
Stejně do nich nikdo nekouká. Dnes jsem strávil 10min za Oktávkou v levém pruhu a stále mně za sebou neviděl. 😖😖😖
japoncici vetsinou meli na kapote jen doplnkova zrcatka v rozich, ty hlavni byly na dverich ci karoserii
nechci se hadat do morku kosti.
zil jsem v domneni ze trebas pajero to melo jak jsem psal, dal jsem tedy do netu "mitsubishi pajero japanese version" a net moji domnenku potvrdil.
tim nerikam ze nebyly modely ktere mely zrcatka ciste na kapote.
ps ted jsem koukal a trebas toyota century to ma jak pisete. takze bych se navrhoval o pravdu rozdelit fifty fifty 😊
r3spektive to starsi provedeni to melo jak pisete, nove dle obrazku na netu je uz ma taky na dverich.