Novinky
Když jsem měl Škodu Octavii z roku 1997, měla celý spodek nastříkán tlustou vrstvou plastizolu a to včetně podběhů. Proto taky mně spodek začal reznout až po 12 letech provozu a to ještě jen v místech, kde byl plastizol poškozen mou vinou (odřením). Na dnešních Octaviích najdete plastizol a nijak zvlášť silnou vrstvu akorát okolo prahů. Jinak jsou spodek i podběhy jen nastříkány tenkou vrstvou barvy a zakrytovány plasty. A pod plasty to brzy začíná reznout, klidně i po dvou letech provozu. Automobilky šetří kde se dá, i na antikorozní ochraně spodku, i třeba na tloušťce laku. To je zajímavé, že moje první Octavie měla pod metalickým lakem ještě podkladní barvu. Takže vrstva byla hodně silná a takové ty lehké oděrky se nedostaly na čistý plech, jako u dnešních aut. Dnešní auto odřete a hned to v oděrce rezne. To nebývalo.
Letos jsem si nechával ošetřit podvozek a dutiny u Mercedes C207 , E Coupe rok 2010 a po odstrojení se nenašel jediný rezavý plech na podlaze a ani v podbězích. Takže nevidím důvod k modernizaci. Velký displej a asistenty opravdu nepotřebuji. Mladší auta mi nic lepšího nenabízí, ale dříve byl velmi patrný pokrok ve kvalitě a výbavách, během deseti let. 😞
Wapku nemám rád, zatlačí drobný píseček kam by se sám nedostal.
Já spodek auta odsoluji jízdou v hustém dešti, prostě kam se jízdou dostala sůl, tak na stejné místo se jízdou dostane čistá voda a slaný povlak umyje.
Jinak samozřejmě ošetření podvozku např. Dinitrolem jsou velmi dobře investované peníze.
Já spodek auta odsoluji jízdou v hustém dešti, prostě kam se jízdou dostala sůl, tak na stejné místo se jízdou dostane čistá voda a slaný povlak umyje.
Jinak samozřejmě ošetření podvozku např. Dinitrolem jsou velmi dobře investované peníze.
@pjotr
ta jizda v desti ma jednu (pomerne zasadni) vadu na krase. pri takove jizde se do skvir dostane bahno a jine necistoty, ktere mohou korozi podporit.
takze ze mne je preference myti cistou vodou.
ta jizda v desti ma jednu (pomerne zasadni) vadu na krase. pri takove jizde se do skvir dostane bahno a jine necistoty, ktere mohou korozi podporit.
takze ze mne je preference myti cistou vodou.
@vencelín
omlouvám se špatně jsem to popsal, ta jízda v hustém dešti je myšleno druhý velký déšť po tom co se přestalo solit. První déšť omyje asfalt na ulicích a druhý je ten můj. Takže jen se jdu projet po čistě asfaltové silnici nejlépe s vyjetýma kolejema. To v Praze není problém najít.
omlouvám se špatně jsem to popsal, ta jízda v hustém dešti je myšleno druhý velký déšť po tom co se přestalo solit. První déšť omyje asfalt na ulicích a druhý je ten můj. Takže jen se jdu projet po čistě asfaltové silnici nejlépe s vyjetýma kolejema. To v Praze není problém najít.
@pjotr
Pokud to není tlaková voda, tak neumyješ nic. Ani tlaková voda nestačí. Je potřeba tlaková voda s chenií. Vždyť to vidíš i na laku karoserie. Když to jen omyješ hadicí, tak to je jak kdybys to pomalu ani nemyl. I po wapce to máš špinavé...
Pokud to není tlaková voda, tak neumyješ nic. Ani tlaková voda nestačí. Je potřeba tlaková voda s chenií. Vždyť to vidíš i na laku karoserie. Když to jen omyješ hadicí, tak to je jak kdybys to pomalu ani nemyl. I po wapce to máš špinavé...
Každé auto které jsem si koupi dávám po třech letech tak to ošetřit jak dutiny tak podvozek !Po 8 letech když auta prodávám jsou v perfektním stavu a prodávám je za superceny s nájezdem kolem 110000 Km
Nedávne video k tomuto článku je na YT pod názvem "OCHRANA PROTI HRDZI - vosk Dinitrol je top"
Koupit auto bez koroze (ojeté) je dnes u třeba 10letých aut velký problém. Ještě tomu pak nepřidat už je jen o preventivním oplachu na WAPce.
Málokdo je takový pán, aby jezdil téměř vždy jen po suché silnici....
Tady u nás kromě soli otiskáváme na spodek auta pravidelně i pozůstatky řepné kampaně, kdy snad to bahno vezme s sebou i zbytky té soli při oplachu...
Málokdo je takový pán, aby jezdil téměř vždy jen po suché silnici....
Tady u nás kromě soli otiskáváme na spodek auta pravidelně i pozůstatky řepné kampaně, kdy snad to bahno vezme s sebou i zbytky té soli při oplachu...
PSA ma korozni odolnost vcelku vysokou, mozna o neco lepe na tom je Rendlik.
Nicmene ve vsech pripadech dilum naprav neni venovana takova protikorozni ochrana jsko karosarskym dilum. Napravnice jsou osetreny pouze praskovym lakovanim, nikoliv zinkovanim ci dalsimi upravami.
Pokud se podivame na vozy napriklad koncernu VW, tak je to bida a setreni na naterech a ochrane podvozkovych dilu je evidentni (vuci francouzske produkci)
Ne nemá. PSA na tom byl vždy dobře, klidně řeknu i skvěle. Nicméně od doby Stellantis to šlo do háje a dnes je ošetření proti korozi prakticky nula (spoléhají prostě na pozink a na to, že plechovka stejně půjde po 10ti letech do lisu).
Jediná vyjímka o kteé vím, je Panda ze Srbska, kde ještě nějaká snaha vidět je. Protože jinak by to auto v Srbsku a na Balkáně nepřežilo.
muze byt, snaha setrit na vsem do morku kosti je napric znackami.