@vecernicek2 Redakci nech na pokoji. Sebe taky. Žumpa tě zná.
vecernicek2
1
@Lenka Čížková Co je ti do toho? Pokud tady reprezentuješ žumpu, tak jim klidně vyřiď, že je přestanu kritizovat, až budou svoji práci delat dobře.
Například Vaculíka tady setrvale vychvaluju, protože ten ji dobře dělá. Komu čest, tomu čest. Většina ostatních ji dobře nedělá.
Vzhledem k tomu, že toto je diskusní sekce, nikoli sekce chvalozpěvů, tak považuji za normální a přirozené, že se tady může kritizovat.
Jestli ti vadí názory, nechoď do diskuse. Jednoduché.
ericn
1
@vecernicek2 že tě to baví, reagovat na jasného multi trolla...
vecernicek2
1
@ericn Nojo, máš recht.
Lenka Čížková
5
@vecernicek2 Diskuse má smysl, když směřuje k věci. Ty sis ale za tolik komentářů k tématu neřekl ani slovo, místo toho jen vyčítáš redakci chyby. To, co tu předvádíš, je osobní výlev, který nikoho nezajímá. Redakci neotravuj, sebe neplýtvej a svoji žumpu si vyřeš sám, troIIe.
vecernicek2
1
@Lenka Čížková Ty nejsi arbitrem toho, co do diskuse patří a co ne. Já k tomu mám vlastní úsudek a tvůj názor mě nezajímá, natož abych se jím ovlivňoval. Klidně si ale dál piš další cancy, máš na to právo.
Lenka Čížková
4
@vecernicek2 Tvoje cancy nejsou názor, ale symptom. Diskuse je ti lhostejná, redakce taky, ty si sem chodíš jen hlučně dokazovat, že existuješ. Pokračuj klidně dál. Pro žumpu jsi přesně ten typ obsahu, který se rozplyne hned po spláchnutí, troIIe.
Už jste fakt žumpa. Auto.cz v současné podobě je nejhorší ve své historii.
podnet na zlepseni ci upozorneni na chybu = neotravuj.
gratuluji Vam k brilantnimu vystupu
to nevim, kazdopadne pristup jaky zastava mi prijde ponekud zvlastni.
Například Vaculíka tady setrvale vychvaluju, protože ten ji dobře dělá. Komu čest, tomu čest. Většina ostatních ji dobře nedělá.
Vzhledem k tomu, že toto je diskusní sekce, nikoli sekce chvalozpěvů, tak považuji za normální a přirozené, že se tady může kritizovat.
Jestli ti vadí názory, nechoď do diskuse. Jednoduché.