Novinky
Lenka Čížková
8
@vecernicek2 Nečti to. Neřeš to. Neotravuj.
Přejít do diskuze
@vecernicek2 Diskuse má smysl, když směřuje k věci. Ty sis ale za tolik komentářů k tématu neřekl ani slovo, místo toho jen vyčítáš redakci chyby. To, co tu předvádíš, je osobní výlev, který nikoho nezajímá. Redakci neotravuj, sebe neplýtvej a svoji žumpu si vyřeš sám, troIIe.
Titulkář napíše anexe a v článku se člověk dočte, že šlo o pobídky a daňové úlevy.
Už jste fakt žumpa. Auto.cz v současné podobě je nejhorší ve své historii.
Už jste fakt žumpa. Auto.cz v současné podobě je nejhorší ve své historii.
@vecernicek2 Tvoje cancy nejsou názor, ale symptom. Diskuse je ti lhostejná, redakce taky, ty si sem chodíš jen hlučně dokazovat, že existuješ. Pokračuj klidně dál. Pro žumpu jsi přesně ten typ obsahu, který se rozplyne hned po spláchnutí, troIIe.
@Lenka Čížková
podnet na zlepseni ci upozorneni na chybu = neotravuj.
gratuluji Vam k brilantnimu vystupu
podnet na zlepseni ci upozorneni na chybu = neotravuj.
gratuluji Vam k brilantnimu vystupu
@Lenka Čížková Ty nejsi arbitrem toho, co do diskuse patří a co ne. Já k tomu mám vlastní úsudek a tvůj názor mě nezajímá, natož abych se jím ovlivňoval. Klidně si ale dál piš další cancy, máš na to právo.
@Lenka Čížková Co je ti do toho? Pokud tady reprezentuješ žumpu, tak jim klidně vyřiď, že je přestanu kritizovat, až budou svoji práci delat dobře.
Například Vaculíka tady setrvale vychvaluju, protože ten ji dobře dělá. Komu čest, tomu čest. Většina ostatních ji dobře nedělá.
Vzhledem k tomu, že toto je diskusní sekce, nikoli sekce chvalozpěvů, tak považuji za normální a přirozené, že se tady může kritizovat.
Jestli ti vadí názory, nechoď do diskuse. Jednoduché.
Například Vaculíka tady setrvale vychvaluju, protože ten ji dobře dělá. Komu čest, tomu čest. Většina ostatních ji dobře nedělá.
Vzhledem k tomu, že toto je diskusní sekce, nikoli sekce chvalozpěvů, tak považuji za normální a přirozené, že se tady může kritizovat.
Jestli ti vadí názory, nechoď do diskuse. Jednoduché.
@vencelín Paní moc rozumu nepobrala. Nebo je to jejich liduška. A nebo to není paní, ale alter ego jednoho z redaktůrků?