Novinky
ericn
1
@3_diamanty No tak to těžko, Tayron je totiž uvnitř úzký. Stačí otevřít zadní dveře a odměnou ti bude útrpný pohled na úzkou zadní lavici ... Tj, myslet si, že Tayron nahradí Touareg je liché...
Přejít do diskuze
Dnešek na ACZ je nějaká jedna velká reklama nebo oslava VW? Tady "legendární" Touran a Touareg, vedle "etalon" hothatchů Golf GTI. No nevím. Etalon pro HH mám teda jiný favority, a "legendy" ohledně těchto dvou modelů jsem slyšel maximálně u spotřeby nebo spolehlivosti... Ale tak je to ACZ...
@ericn
prave proto ze realne nema zadneho nastupce jsem jej zminil.
pro mne je to model, ktery mi v nabidce chybi nejvic.
prave proto ze realne nema zadneho nastupce jsem jej zminil.
pro mne je to model, ktery mi v nabidce chybi nejvic.
@vencelín jo ten už je od roku 2022 (dělali se už jen 1,4TSI) taky v automobilovém nebi...
Místo něj má být T7, ale to je prostorově a hlavně cenově jinde,,,
Místo něj má být T7, ale to je prostorově a hlavně cenově jinde,,,
@3_diamanty
Nezapomenout ani na Sharana, vcelku ideální kompromis vnější velikosti s vnitřní prostorností nabízející velkou variabilitu.
Nezapomenout ani na Sharana, vcelku ideální kompromis vnější velikosti s vnitřní prostorností nabízející velkou variabilitu.
Tayron v nasledujucej generacii bude predpokladam velkostou uz na urovni dnesneho touarega.... takze sa to dorovna... a tych par rokov dovtedy nejak vw uz prezije aj bez touarega ... skor zamrzi ako dopadlo polo a touran... ich stratu bude tazsie vykompenzovat ... takisto som zvedavy co bude dalej s golfom...