Profi
Celý problém je v nedostatečné kapacitě našich dálnic, na Slovensku to platí dost podobně. Ono když budou hlavní dálnice mít 3+ pruhy tak prostě jednoduše bude zákaz kamionů v levém pruhu a problém vyřešený pro všechny. Stav že se musí táhnout všichni za jedním co z různých důvodů ať už legálně či nelegálně jede pomaleji mi přijde jako totální nesmysl. A to hlavně vzhledem ke zmíněné regulaci doby jízdy, to je samo o sobě přeregulované.
@adamzprahy Kolik těch pruhů byste potřeboval? Není 3+3 málo? Stejně v tom úplně levém zůstanete viset za busem nebo nějakým vyděšeným penzistou v Thalii...
@Alpha Tango jde o pointu toho zákazu předjíždění. Je z toho důvodu že se při pomalém předjíždění kamionů ucpe celá dálnice. Ale v jiných zemích nebo i u nás kde jsou 3 pruhy se to řeší vymezením do kterých pruhů smí a nesmí. Takže se nestane že jeden kamion nebo potížista jedoucí 70 kmh nesmyslně zpomalí všechny kamiony 100 km za sebou.
Souhlasím s RASTO
A jízda v levém při 120 s větším rozestupem vozů, to je klasika kterou sem zavlekli soudruzi z Germánie ale to není problém o který jde a to předjíždění kamionů.
Jestli jste p.Bednáři zažil jízdu po D1 před zákazem, tak být Vámi zajdu na vyšetření ztráty paměti, se současným stavem je to o 100% lepší.
Za koho lobujete?
A jízda v levém při 120 s větším rozestupem vozů, to je klasika kterou sem zavlekli soudruzi z Germánie ale to není problém o který jde a to předjíždění kamionů.
Jestli jste p.Bednáři zažil jízdu po D1 před zákazem, tak být Vámi zajdu na vyšetření ztráty paměti, se současným stavem je to o 100% lepší.
Za koho lobujete?
@Jiří Paťava jasně že zažil a jsem si samozřejmě vědom toho, že teď je plynulost jízdy mnohem lepší - ale jde o to, že na D1 není zákaz předjíždění NA stoprocentní, nýbrž je omezený časově na denní hodiny, v noci neplatí, a poměrně často jsou třípruhové úseky, kde NA předjíždět mohou. Kritizuji polské a slovenské předpisy, které zakazují předjíždění plošně, tedy i na málo vytížených úsecích dálnic a i v noci.
Třeba už jim došlo, že klidně i několikakilometrová kolona kamionů v pravém pruhu, jeducí 75 km/h za někým, kdo rychleji nemůže, není pro plynulý provoz zrovna ideální.
@Trtkal já se onehdy táhl v kamionu po D11 68 km/h za autobusem na převozních RZ, protože jsem ho dojel už v úseku před Prahou, kde mají NA zakázané předjíždění... mi to bylo jedno, jel jsem jen ten den kvůli testu toho auta, ale kdybych skutečně počítal minuty do konce časového okna vykládky, byl by to velký problém
@Marek Bednář
To je jeden aspekt.
Druhý je dle mne i vyšší stereotypnost takové dlouhodobé jízdy za jiným vozidlem, což k bezpečnosti také nevede.
Je škoda že rekonstrukce dálnice d1 nepřinesla 3 pruhy. To by vcelku splnilo požadavky obou "znepřátelených" táborů, kamčáci by mohli předjíždět a spěchající osobáci by nebyli zdržováni (nebo by neměli takový pocit že jsou zdržováni).
To je jeden aspekt.
Druhý je dle mne i vyšší stereotypnost takové dlouhodobé jízdy za jiným vozidlem, což k bezpečnosti také nevede.
Je škoda že rekonstrukce dálnice d1 nepřinesla 3 pruhy. To by vcelku splnilo požadavky obou "znepřátelených" táborů, kamčáci by mohli předjíždět a spěchající osobáci by nebyli zdržováni (nebo by neměli takový pocit že jsou zdržováni).
@vencelín Bohužel, u nás se staví pro potřeby v ten daný moment, vůbec se nehledí do budoucna, že když tu dálnici dostaví nebo zrekonstruují, tak budou potřeby diametrálně odlišné.
Denní zákaz předjíždění na D1 mezi Prahou a Brnem a D5 mezi Prahou a Berounem je blahodárný. Jízda je mnohem plynulejší a nebýt občas nějakého busu nebo dodávky tak jedu v podstatě pořád GPS 130.
To jak často a prudce se brzdí záleží i na tajtrdlíkovi v osobáku.
Když jsem jezdil pracovně za Brno, tak jsem se snažil držet (když to šlo) tempomatových 170 km/h, ale že bych nějak často intenzivně brzdil, to ne. Když jsem viděl, že se začínají předjíždět dva kamčáci, tak jsem tempomat vypl a případně i vyřadil a pak jsem jen mírně dobrždoval.
Kdo nezná nic jiného než bud plný plyn či plnou brzu, tak možná pojede o něco plynuleji. Ostatní rozdíl moc nepoznají.
Za mne důležitejší než zákazy a příkazy je vzájemný respekt.
Pane Bednáři, dovolte mi jednu zdvořilou otázku.
Nepřekvapuje Vás vensinilova tempomatová rychlost 170 km/h na české dálnici? Považujete takovou rychlost za něco samozřejmého a běžného v našich podmínkách?
Děkuji, pane Bednáři, za vysvětlení a Váš čas.