Novinky
Dostupnejsia alternativa nemeckej premii su predsa vyborne cinske premiove automobili, na ktore stoja podnikatelia dlhe rady v kazdom okresnom meste
Vzpomínáte na Kylie, která tvrdila že Grip control u PSA nahradí čtyřkolku od Audi. Dnes jsem provedl test GC a největší změnu pozoruji v barvě LEDek na ovládači. Je ale pravda, že jsem nepočítal počet vloček sněhu pod koly.
@ptr078 To je úžasné! Už s kamarádkou kempujeme u Mototechny, aby se na nás dostalo!
@Arese
Berte to z te pozitivni strany. Zatim to jeste neni tak lidozrave jako mnichovska produkce 😊.
Berte to z te pozitivni strany. Zatim to jeste neni tak lidozrave jako mnichovska produkce 😊.
@Lenka Čížková A kdo vede pořadník? Nějaká samozvaná samospráva, jako tomu bývalo v dobách nástupu Škody Favorit? 😊
@KANKUNEN
Vas zajima u suta takovy detailik???? No co si to dovolujete. 😁
Nebo ze by se autor bal sdelit publiku, ze uz to vubec nema motory? 😊.
Ale urcite napsal kolik a jak velkych obrazovek to auto vozi sebou....
Tenhle web by se po vetsinu casu mohl prjmenovat na achjo.cz
Vas zajima u suta takovy detailik???? No co si to dovolujete. 😁
Nebo ze by se autor bal sdelit publiku, ze uz to vubec nema motory? 😊.
Ale urcite napsal kolik a jak velkych obrazovek to auto vozi sebou....
Tenhle web by se po vetsinu casu mohl prjmenovat na achjo.cz
@KANKUNEN Ano, zdejší klasika - nedodělané odfláknuté články. Asi neměl náladu to dopisovat.
@vecernicek2 v čem konkrétně? Mně na tom vadí už jen logo, které pouze zkopírovali a nemá žádnou historickou souvislost na rozdíl od originálu a každá generace je směsicí okopírovaných prvků od D3 + JLR + Bentley, byť s každou novou generací méně a méně. Ale prostě mě se tohle nelíbí, já si radši koupím originál v horší výbavě než fake s cinkrlátkama. S Hyundaiem nemám takový problém když je za odpovídající cenu, ale tady mi vadí to kopírování.
Tak jsem si myslel, že to třeba bude mít líbivější design, než současné hrůzy od Mercedesu a BMW, a ono je to snad ještě horší - za ten směrem dolů padající boční prolis ve druhé půlce auta by měli těm designérům sekat ruce. Hnus...
V čem jsou mi sympatický? Třeba: Mají normální, hodnotně působící interiéry s fyzickýma ovladačema namísto ohavností typu hyperscreen a laciných dotykových plošek z lesklého plastu; třeba G90 je krásný auto, který nemá nesmyslný kýčovitý blikátka jako třída S, ani to není postmoderní dekonstruktivistická designová blbost jako 7-er. Má to i rozumný motory.
Kopírování v tom nevidím, to se říkalo už kdysi o Lexusu, když přišel s LS 400. Je to mladá značka, která hledá svůj směr a celkem se jí to daří, jak ukazují třeba studie kupé na bázi G90 - to kdyby šlo do výroby, tak je jedno z nejhezčích nových aut. A to hledání pozitivního výrazu je mi svým způsobem sympatičtější než třeba BMW a Mercedes, kteří směr měli po dekády - a velmi dobrý - a teď to vypadá že mezi sebou soutěží, kdo udělá hnusnější auto.
Je fajn, že k tomu (z mého pohledu) úpadku BMW a Mercedesu existují alternativy.