Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mitsubishi Outlander citelně zlevnilo, bohatou výbavu i čtyřkolku dá pod 1,2 milionu

10 komentářů

Horký Rom
Před pár lety, v období před faceliftem současné generace Mitsubishi Outlander PHEV, jsem v AutoPalace Spořilov spatřil několik kusů s cenou 999 000 Kč a plnou výbavou, a vůbec to nevypadalo špatně.
IMHO by podobná cena mohla být velmi sympatická i pro tuto generaci.

P.S. Dodnes kvituji přítomnost DC nabíjení, i když jako nevýhodu vidím, že se stále jedná o CHAdeMO.
Arese
Výkon 306 k a maximálka 170 km/h? K smíchu. Tolik jezdil Fiat 125 Special už v roce 1968. A stačil mu k tomu nepřeplňovaný čtyřválec 1,6 l DOHC s výkonem 100 k, přičemž to auto mělo Cx někde kolem 0,45! 😊
Lord Owl
@Arese No začala taková post-auto doba. Má to čtyři kola a volant, je to nafouknuté, začínáme na milionu Kč. Na parametry si zákazníku povzdychávej, až si to koupíš.... Konkurence není o moc slavnější....
dodo24
@Arese toto je posledný parameter, ktorý ma pri kúpe auta zaujíma. Teba samozrejme zaujímať môže, ale zrovna v takomto aute? Čímže jazdíš, že máš takúto potrebu?
Miroslav Melichar
Určitě to bude technicky výborné auto, ale za mě ten design nevypadá moc evropsky, hlavně přední část…
Ham.
A další slevy budou nejspíš následovat, protože to auto je u nás prakticky neprodejné.
CRASH BOOM BANG
@Ham.
Promiňte, ale to “u nás” je kde přesně? Na mapě bych to nenašel. A nebylo by lepší mluvit jen za sebe?
Ham.
@CRASH BOOM BANG V článku se mluví o českém ceníku, jsme na českém webu, takže já logicky mluvím o českém trhu.
XTad
Mazda CX-60 s 3,3 šestiválcem (případně též umí čtyřválcový hybrid) stojí stejně.
Horký Rom
@XTad
Hezký blog 👍
autickar.cz/…omobilismu/1735/