Testy
Cukání. Špatné řazení. Hlučnost motoru. Hlučnost na dálnici. Kultivovanost tříválce.
Nic moc.
Nic moc.
@Pepa_007 kdyby stál do půl míče, tak by to člověk asi neřešil
Za 900 tisíc je to zoufalství. Záleží na výbavě, ale kdo chce stylovku tak Mini Countryman je o třídu a půl větší auto a začíná na 725 takže s výbavou bude na srovnatelné ceně. Ani nemluvím o jiných mainstream autech, ono i těch se stejnou technikou z koncernu Stelantis, třeba tak trochu vysmívaná Alfa Junior. Teď jen otázka jaká je realita, jestli to není jen ceník a za kolik se skutečně prodávají. Plnotučné Jeepy na slevy nikdy moc nebyli, ale tohle s tím stejně nemá nic společného, tak nevim. Nezaujalo.
@adamzprahy Tak je to cena za výbavu, základ této motorizace dle tabulky stojí 739 tisíc Kč. Úvod článku vyvolává dojem, jako kdyby to byla cena čistě za pohon.
@praptak jo to chápu, ale pořád je to v hladině větších a vyspělejších aut nebo topu těch menších (ale stále větších). Itálie je trochu anomálie kde se neřeší poměr cena/velikost, ale na všech jiných trzích to s takovou cenovou politikou nevidim dobře. Ale třeba to marketing nějak protlačí. Za mě kdo kupuje technicky a ne marketingově je to předražený klon laciné Stelantis techniky. A jako jo, asi k tomu mám větší skepsi tím že jsem donedávna měl Wranglera 😁
@adamzprahy Mini Countryman je o třídu a půl větší auto? Sousedi ho mají vedle Q7 a je to naprosto hrozné auto. Ráno, když ho sousedka startuje, tak mě to v létě přes otevřené okno vždy probudí, jaký to dělá kravál, leze se do toho jako do ponorky, no je to stylovka za nesmysl, ale já bych osobně volil spíše tohodle Jeepa.
Trošku se toho auta zastanu - jasně, je to hodně předražené, ale aspoň za to dostanete parádní dávku stylu. Protože to auto je esteticky opravdu povedené.
A Jeep si tohle může dovolit - rýžuje peníze na běžných Avengerech a kolik prodá této specifické nemusí nějak zásadně řešit.
V jiné situaci je na stejném základě třeba Alfa - tam se běžnému Juniorovi zdaleka tak nedaří (neporazí Avengera ani v Itálii) a tak ani verze e4x4 nemá reálnou šanci na úspěch....
A světe div se, ne každý kupuje auto poměrem cena/výkon.... Někomu naopak může vyhovovat, že je tenhle Avenger malý.... na hrkání kolem Cortiny Alfu Stelvio opravdu nepotřebujete 😉
A Jeep si tohle může dovolit - rýžuje peníze na běžných Avengerech a kolik prodá této specifické nemusí nějak zásadně řešit.
V jiné situaci je na stejném základě třeba Alfa - tam se běžnému Juniorovi zdaleka tak nedaří (neporazí Avengera ani v Itálii) a tak ani verze e4x4 nemá reálnou šanci na úspěch....
A světe div se, ne každý kupuje auto poměrem cena/výkon.... Někomu naopak může vyhovovat, že je tenhle Avenger malý.... na hrkání kolem Cortiny Alfu Stelvio opravdu nepotřebujete 😉
Hmm, ono staci si nekupovat zrovna NordFace.
Ctyrkolka se da koupit uz za 740... a to je cena dobre vybavene Fabie.
Nicmene porad plati, ze ja si pockam na Grande Pandu, ktera bude se stejnou ctyrkolkou minimalne o 100 tisic levnejsi.
Jasne, je mensi. Ale mne uz staci.
Ctyrkolka se da koupit uz za 740... a to je cena dobre vybavene Fabie.
Nicmene porad plati, ze ja si pockam na Grande Pandu, ktera bude se stejnou ctyrkolkou minimalne o 100 tisic levnejsi.
Jasne, je mensi. Ale mne uz staci.
@Ja Prvni 123 grande panda je prostorná zhruba stejně, ale má fest nevýhodu v tom, že je to Smart Car, ne STLA Small, takže má horší infotainment, pomalejší reakce displejů, auto se nastavuje skrz přístrojový štít místo centrálního displeje a okna nemají samočinné dojezdy nahoru (ani řidičovo).
Takže když si to shrneme, tak vlastně jediným výrazným plusem tohoto stroje je jeho vnější design. Jinak je to neuvěřitelně předražené auto s příšernou pohonnou jednotkou, dosti stísněným interiérem a kupou dalších, sice menších, ale hodně otravných nedostatků....
Karoq tento Jeep překonává rozdílem třídy nejen co se týče vnějších a vnitřních rozměrů, ale hlavně nabídkou pohonných jednotek a celkovou užitnou hodnotou, praktičností a promyšleností, nemluvě o zůstatkové hodnotě. A přitom je za podobné peníze...
Karoq tento Jeep překonává rozdílem třídy nejen co se týče vnějších a vnitřních rozměrů, ale hlavně nabídkou pohonných jednotek a celkovou užitnou hodnotou, praktičností a promyšleností, nemluvě o zůstatkové hodnotě. A přitom je za podobné peníze...
PS: Tak nevím, jestli bych do srovnávací tabulky dával u Suzuki Vitara ten tzv. stronghybrid, který má atmosféru a robotizovanou převodovku. Tam se spíše a adekvátně k tomu Jeepu hodí právě ta Vitara 4x4 s 1,4 mildhybridním turbomotorem a hydroměničovým automatem. Tu Vitaru 1.5 atmosféru stejně v ČR skoro nikdo nekupuje. Tak trochu jste s ní v té srovnávací tabulce podle mne střelil vedle.