Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Martin Vaculík byl žádat o práci v Cebii. Vzali by ho?

19 komentářů

vencelín
Domnivam se ze zrovna v cebii by pan Vaculda mrhal svym potencialem.
Je dobre ze je soucasti redakce kde vice vyuzije jeho znalosti, spolu s pany Dragounem a Haasem tvori agiu triadu, pokud to tak mohu vyjadrit. Zbytek redakce obcas plodi clanky bez obsahu ci v nich byva vicero chyb.
Horký Rom
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Man Ký
vencelín
Tak nám tu "zvedli" ´´uroven diskuze Mončičák a jeho nerozlučné romské alter ego, bravo pánové. Držíte Vámi nastavenou diskuzní latku "vysoko", jak je Vaším zažitým zvykem.
Je vidět že tito dva drží vždy při sobě po vzoru íránského Toma a Jerryho (Chomejní a to jeho "vyvedené" dvojče Chameneí), kteří jsou také vždy spolu a také tama o ně zakopáváte na každém rohu, aniž by jste o to stáli (stejně jako zde v diskuzích na tyto dva "e x p e r t y"). A aby té podobnosti nebylo málo, tito dva taktéž blekotají neustále zcesty stejně jak ti íránští lumpové.
Petr Janek
@vencelín
Opravdu se divím že vám ještě nepraskla žilka, jak se topíte ve vlastní hnusné žluči...
vencelín
@Petr Janek
Zdravím Vás. Další do trojky? Berete roli Ahmadíneřáda 😊?
Vaše starost o mne je dojemná, ale zbytečná. Pomlouvační lidé jako Mončičák či ten druhý mne nechávají vcelku vklidu. At si pindaj, když se jim to líbí, dělá jim to dobře a zvyšuje jim to jejich ego,
Mikesus
@vencelín co spustil rohypnol a jeho banda přitakávajících troubů, tak se jen vrací v podobě jiných trollů z druhé strany.
Spíš mne překvapuje, že se rozčiluješ jen na tyhle 2 a kydy od rohypnola, ryccarda, areseho a dalších tě nechávají klidným.
vencelín
@Mikesus
Rohypnol, Ar3se ci arycardo nekoho soustavne urazi? Rozestvavaji snad tito prispevatele soystavn3 v diskuzich kvuli tomu ze napriklad nekdo jezdi v takovem a makovem voze? Ja jsem takove jednani z jejich strany nezaznamenal. Navic vetsinou se drzi tematu (i kdyz rohypnol obcas sjedek politice). Tim nerikam ze se vsemi jejich nazory souhlasim. Co mne vadi trebas na Rohypnolovi je jeho soustavne "mel jsem pravdu, hec" ci podobne ladena prohlaseni.
Kazdopadne neni tak nesnasenlivy a vulgarni jak ti dva. Ty bych klasifikoval jako vrchni rozestvavacky zdejsich diskuzi.
Mikesus
@vencelín
odpověď, ano, rozeštvávají a uráží. Takže dle tvé otázky beru, že to u ostatních ignoruješ. pak nechápu, proč to neignoruješ tady.
A jako bonus, že prý občas strčí politiku. Tu dává s ryccardem prakticky vždy, jak za vše může EU, i když s tím nemá vůbec nic společného. Jen protože, že jim se to nelíbí/nehodí, tak to způsobila EU.
vencelín
@Mikesus
Muzete uvest priklad cim rozestvava a urazi trebas arese? Od techto lidi jsem nezaznamenal to, ze by jine zcela bezduvodne titulovali zhluenec ci jeste hrubejsimi vyrazy. Jak jsrm psal trebas na rohypnolovi mne vadi to jeho chvastani, na coz jsem ho (nejen ja) slusne upozornil a prijde mi ze v posledni dobe polevilo.

To co predvadi ta "povedena" dvojka je vsak naproste dno, zadny z vyse zminenych prispevatelu jej nedosahl (i pokud bereme jejich negativa).

To ze nesouhlasi s Vami oblibenou elektromobilitou a postupy k jejimu zavadeni neznamena ze rozestvavaji. Ar3sa a rycardo vetsinou slusne projevi svuj nazor aniz by v prispevku dehonestovali jineho diskutujiciho. Musite uznat ze nikdo z nich trebas Vas netituloval zhulencem ci nedejboze jeste horsim vyrazem.
vencelín
@Mikesus
jeste dodatek, to ze napusi trebas ze za vsa muze eu prece neni dehonestovani jinych diskuteru.
to zda za to ci ono muze eu nebo dalajlama neni rozestvavani.
To je jen nazor, slysny. Zda je to pravda ci nikoliv ja pak samozrejme otazka.
Man Ký
@Mikesus von to vyhulín takhle má. dokud nikdo nevěděl, jak se jmenuje, to se titulovalo Mončičáku, Opičko, Vaculda žvatlá, všichni musíte mít smysl pro humor abyste to pochopili, není na tom nic špatného.

potom se tu někdo zmínil, jak se pan Vencelín vlastně jmenuje, a zjistilo se, že 30 let nonstop hulí. co je na tom špatného? tráva je legální, nijak to neodsuzuju, mám takové lidi v okolí. co je vulgárního na označení vyhulenec pro člověka, který se hrdě hlásí ke své zálibě? klidně mi říkej vyhulenec taky, zasměju se tomu, vzhledem k tomu, že marihuanu neužívám, nemůže mě to nic, než pobavit.

a jiné vulgární urážky? ne, žádné takové tady nebyly. naopak, pouhé komolení jména, které předvádíš sám stačilo k tomu, abys to nahlásil a nechal smazat.

jinými slovy: dokud jsi byl na koni, moc se ti to líbilo, pak se situace obrátila a najednou se dožaduješ slušného zacházení?

začni lidem říkat jejich příjmením, nekomol je a já v tom uvidím snahu o zlepšení a bůhví? třeba se to projeví i recipročně😊
sargis
Mne chudoba nevadi. Niekto si poctivo setri a ma jazdenku napriklad ktora mu robi ovela vacsiu radsot ako ked niekto toci nove auto kazdy rok.
Ale to je aj v inych oblastiach zivota.
CO mi vadi, je mentalna chudoba a to nielen v auto.cz diskusiach....
vencelín
@sargis
Plne s Vami souhlasim, vystihl jste to akuratne.
Man Ký
Mikesus
@sargis chudoba není ostuda, naopak. Je obtížnější s ní projít životem a věřím, že takoví lidé si mnohem více váží toho co mají a taktéž, že tito lidé často ani nezávidí. to je naopak výsada těch, kteří nejsou chudobou dotčeni, ale chtějí víc, mohli by, jen jsou už dost líní na to s tím něco udělat. Zároveň si myslím, že ti úspěšnější by měli pomáhat těm méně šťastným, především materiálně, základními potřebami. Tím se držím a kdykoliv můžu, rád pomůžu potřebným, kteří se stydí si o pomoc říct, nikoliv těm líným, kteří jen křičí a natahují ruku
Man Ký
ááááá udavač už zase úřaduje😊 dej se s ním do diskuse a za chvilku uteče s brekem žalovat.
mohu se zeptat redakce co bylo pravidla diskuse porušující na příspěvku

Plastelín, 30 let na trávě, na antuku se necítí?

vencelíne, jenom si to zhoršuješ, bude toho tolik, že to nebudeš stačit hlásit😊
Horký Rom
@Man Ký
Bonzomat™ Vašek Práskaček 🤗
Daniel Je
Diskuze opravdu plná odborných názorů 🤣🤣