Na začátku jsem si přál, aby Tesla zkrachovala. Mohli za to především Tesla fanatici. Ale teď jí už držím palce, aby vůbec přežila. Povinně byste se měli podívat na Muldixův test Zeekru. Já smradlavou Čínou taky opovrhoval, ale důkladná prohlídka Jaecoo mě vyvedla z omylu. A ty díly do 24 hodin jsou realita.
@KANKUNEN Já držím palce těm, co si to koupí, aby přežili případnou nehodu, až nepůjde otevřít dveře zevnitř ani zvenčí. Ale možná je před ohněm uchrání pocit, že ušetřili a má to největší obrazovku infotainmentu.
KANKUNEN
0
@Pan Glosátor To tak prostě někdo má, za každou cenu si najít negativum. A ty kliky mi taky nevoní.
Pan Glosátor
2
@KANKUNEN Většina pozornosti toho urychleného vývoje byla věnována tomu, aby ty káry udělaly skvělý první dojem. Něco jiného je pak každodenní používání, praktické detaily nebo nedejbože vážná situace, nehoda, závada. To se z většiny testů bohužel nedozvíme.
Corkybell
0
@Pan Glosátor
Tu je ciastocna odpoved nato ako vystupit cez okno v pripade nehody ,keby nesli otvorit dvere.
A to prichadza na trh s verziou GT
www.youtube.com/watch?…
Tu je ciastocna odpoved nato ako vystupit cez okno v pripade nehody ,keby nesli otvorit dvere.
www.youtube.com/watch?…
Samozrejme,ale klucky su klucky.